• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık döneminde biriyle Öpüşmek

Ayrılmışlar demek herkes kendi yoluna demek,ayrılık döneminde yapılan şey için hesap sormak mantıksız :kahve:

Benim de hoşuma gitmezdi tabi ki..
Seviyorum ve yeni ayrıldık ne çabuk diye düşünürdüm,ama hoşumuza gitmemesi ayrı olduğumuz gerçeğini değiştirmediğinden çok sorgulamaya gerek yok.

Merhaba arkadaşlar,
Bu kez iş yerinde beraber çalıştığım bir arkadaşımın sorunu hakkinda danisacagim size.

Şu an bu satırları beraber yaziyoruz. Cevaplarınızi ona okutacagim.

Şimdi bu arkadaşımla sevgilisi nisan Mayıs gibi ayriydilar. Ayrılan kız idi, yani benim arkadaşım. Bir süre çok az iletişim kurdular.haziran gibi tekrar birleştiler

Çocuk bu dönemde kendisine hunharca asılan (bunu da şahit olanlar söylüyormuş) bir kızla opusmus. Bir kez. Ikinci görüşmelerinde bu opustugu kizla karşılıklı olarak görüşmeme kararı almışlar. Öncesinde de sonrasında da çocuk bu opustugu kızı aramamis. Sevgili olmak için çaba sarfetmemis. O öpüşme ortamini ayarlayan da kız imiş.

Tabii bunlar sadece erkeğin anlattığı kadari. Bizim elimizde ise kızın bayaa çocuğun peşinden koştuğuna dair bir veri var.

Arkadaşım ilk başta çıldırdı. Öğrenince kafayı yedi..o dönem ayrı bile olsalar bayaa kötü hissetti.

Cay kahve ve muhabbetle biraz sakinlestirdik :)) kizlar toplantisi yapip dertleştik.

Sizin de fikrinizi alalim dedik. Ayrılık döneminde sevgiliniz böyle bir şey yapsa ne hissederdiniz? O dönem iliskileri suruncemede değildi, tamamen kopmuslardi.

Teşekkür ederiz
Ayrıymışlarda o dönem kiz barişmayimi düşünyomuş bu çocukla anlamadin ben?¿?¿

Ayrilmislar ama tekrar birlestiklerine göre hala seviyorlarmis demekki. Ben çok sinirlenirdim seviyorsa nasıl baskasiyla öpüşur. Koşa koşa baskasina mi gitmiş yani kesin arkadaşınız gibi olurdum bende :KK12:

Kiz oglana hunharca asilmismi:olamaz:
Oglan iyi sallamis yok kiz pesinde yok kiz asilmis utanmasa kiz bana tevacuzde etti der:işsiz:
Oglan kizi takmiyorki baska kizla opusmus arkadasiniz yoluna baksin eskis evgilisi coktan yoluna bakmis cunku

ayrılmış ve ortada bir ilişki yok sonuç olarak bir ihanet yada suistimal de yok.

arkadaşınız boşuna konuyu kafasına takmasın, aynısı arkadaşınızın da başına gelebilirdi acaba barışır mıyım diye bekleyecek değildi herhalde

Kiz oglana hunharca asilmismi:olamaz:
Oglan iyi sallamis yok kiz pesinde yok kiz asilmis utanmasa kiz bana tevacuzde etti der:işsiz:
Oglan kizi takmiyorki baska kizla opusmus arkadasiniz yoluna baksin eskis evgilisi coktan yoluna bakmis cunku
Erkekler bu işleri önemsizlestirir bilirsiniz :) benim için değeri de yok da, istesem sevgili olurdum da, öylesine bir şeydi de...falan filan. Arkadaşımın da canı bu yüzden yanıyor.

Ayrılan çocuk olsa anlicam tepkisini de. Kendi ayrılmış ne bekliyordu ömür boyu yas mı tutacakti arkasından. İnsan sevdigi insani kaybetmeyi göze alıp terk edip gidemez. Kendine başka uğraşı bulsun bence. Egosundan kurtulmaya yönelik.

Bir erkek benim için önemsiz derse desin umrumda olmaz adamı yatakta bassan bişey ifade etmedi ki diyecekler var sonuçta.

Ayrılık kesin olduysa geri dönmemeli zaten arkadaşın,ayrıl barış çocukça şeyler.

Kesin dille ayrılalım dediyse adam ister öpüşür ister sevişir kesin bitti gözüyle bakmıştır.Kızı da cidden sevdiğini düşünmüyorum.
Ya da arkadaşın bunu ileride kesin sorun edecek

Arkadaşınızın sevgilisi gerçekten seviyor olsaydı daha ayrılalı 1 ay olduğun da başka bir kıza tensel çekim duymazdı, artık hunharca mı vahşice mi ne şekilde asılırsa asılsın çocuğu bağlamadı ya :sopa:
Yanlış anlasılmasın tabiki hesap vermek zorunda değil iki tarafta ama ben sadece sevgisini sorgularım ve şüpheye düşerim

ayrıldıktan sonra ne yaptığı beni ilgilendirmez. sinirlenmeye de hakkı yok. ama ayrıldıktan sonra 1 ay içinde başka kızla öpüşebiliyor beni bu kadar çabuk unutabiliyorsa sevgisinden şüphe ederdim sanırım geri dönmezdim.

Oğlana malum mu olacaktı kendisini bırakan kızın geri döneceği de kendini saklayacaktı?

Ayrılık dönemi, adı üstünde. Arkadaşınız "eski sevgili" konumundayken adam gidip öpüşmüş. Arkadaşınızın tepki vermeye hakkı yok.

Merhaba arkadaşlar,
Bu kez iş yerinde beraber çalıştığım bir arkadaşımın sorunu hakkinda danisacagim size.

Şu an bu satırları beraber yaziyoruz. Cevaplarınızi ona okutacagim.

Şimdi bu arkadaşımla sevgilisi nisan Mayıs gibi ayriydilar. Ayrılan kız idi, yani benim arkadaşım. Bir süre çok az iletişim kurdular.haziran gibi tekrar birleştiler

Çocuk bu dönemde kendisine hunharca asılan (bunu da şahit olanlar söylüyormuş) bir kızla opusmus. Bir kez. Ikinci görüşmelerinde bu opustugu kizla karşılıklı olarak görüşmeme kararı almışlar. Öncesinde de sonrasında da çocuk bu opustugu kızı aramamis. Sevgili olmak için çaba sarfetmemis. O öpüşme ortamini ayarlayan da kız imiş.

Tabii bunlar sadece erkeğin anlattığı kadari. Bizim elimizde ise kızın bayaa çocuğun peşinden koştuğuna dair bir veri var.

Arkadaşım ilk başta çıldırdı. Öğrenince kafayı yedi..o dönem ayrı bile olsalar bayaa kötü hissetti.

Cay kahve ve muhabbetle biraz sakinlestirdik :)) kizlar toplantisi yapip dertleştik.

Sizin de fikrinizi alalim dedik. Ayrılık döneminde sevgiliniz böyle bir şey yapsa ne hissederdiniz? O dönem iliskileri suruncemede değildi, tamamen kopmuslardi.

Teşekkür ederiz
delirirdim
farketmez sürünceme de olsa kopma da olsa
seviyorduysa başkasına dokunamazdı bendeki mantık bu
o yüzden büyük konuşmak istemem ama şahsen çok yara alırdım ve ayrılığa kadar düşünürdüm açıkçası...

Back
X