Ben hep beni sevdiğini düşündüm hanımlar. Hiç kırmadı incitmedi. Öncesinde 15 saat yol tepip gelirdi yanıma. Nankörlük mü yapıyorum bilemiyorum. Ciddi ciddi bitirme düşüncesi var kafamda. Ama şu an hassas bir dönemdeyim. Psikolojik olarak çok zayıfım. Yanlış bir karar vermek istemediğim için sormak istedim
Ara verin. Ex olmasın hemen :) istiyorsa gelir canına minnetBen hep beni sevdiğini düşündüm hanımlar. Hiç kırmadı incitmedi. Öncesinde 15 saat yol tepip gelirdi yanıma. Nankörlük mü yapıyorum bilemiyorum. Ciddi ciddi bitirme düşüncesi var kafamda. Ama şu an hassas bir dönemdeyim. Psikolojik olarak çok zayıfım. Yanlış bir karar vermek istemediğim için sormak istedim
Yok vallahi etmedikSiz hic kavga etmemistiniz degil mi?
Bu da normal degıl ki.Yok vallahi etmedik
Yok vallahi etmedik
Baştaki o çılgın şeylerin yapıldığı zamanlar sonsuza kadar sürmüyor zaten. Biz de eşimle yıllarca sevgili kaldık ilk yıllar uykusuz kalıp saatlerce telefonda görüşürdük ama bi zaman sonra uyumak daha ağır basardı benim için bile.Ben hep beni sevdiğini düşündüm hanımlar. Hiç kırmadı incitmedi. Öncesinde 15 saat yol tepip gelirdi yanıma. Nankörlük mü yapıyorum bilemiyorum. Ciddi ciddi bitirme düşüncesi var kafamda. Ama şu an hassas bir dönemdeyim. Psikolojik olarak çok zayıfım. Yanlış bir karar vermek istemediğim için sormak istedim
Bir erkek 2 aydır görmediği ve ilerde de maksimum 2 gün görebileceği sevgilisini görmek için neden çaba sarfetmez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?