Ayrılık mesajıma cevap vermeyen erkek

Sanem

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
185
72
18
Arkadaşlar benim 1 aydır görüştüğüm biri vardı. Yani tanıma Faslı gibi ama yakındık da. Görüştüğümüz zamanlar ilgili onun dışında mesajlarıma geç dönüyordu ve günde 1-2 kez telefonla görüşüyorduk sadece. Buluşmalara devamlı geç kalıyordu görüşmek istiyor yanımdan ayrılmak istemiyordu ama sürekli geç kalması ve işleri olması beni rahatsız ediyordu. Ayrıca yan yanayken çok gergin ailevi ve iş sorunlarını çok fazla anlatan, ayrıca küfürlü konuşan biriydi. Üstelik bu kişi doktora öğrencisi ve iyi bir işi var. Yanımdayken instagramdan kızlardan mesajlar geliyordu ve ona göre “tabi ki gelebilir”di. Ama öte yandan iyi ve merhametli biri olduğunu düşündüğüm için bazı şeyler zamanla olur diye çok üstünde durmuyordum. Sonra zaman geçtikçe bana kötü geldiğini hissettim, olduğum gibi ifade edemiyordum kendimi onun yanında. En son napıyorsun canım gibi bir mesajına bu şekilde devam edemeyiz görüşmeyelim diye mesaj attım. Çünkü yüzyüze bile zor görüşüyorduk.Görüldü attı sadece yanıtlamadı. Sonra ben rahatsızlandım instagram üzerinden geçmiş olsun diye mesaj atmış cevap verdim sağol dedim sadece. Sonrasında yine bir şey yok. Bazen diyorum acele mi ettim acaba zamanla olur muydu, bazen de zaten başka alternatifleri vardır ben görüşmeyelim deyince cevap bile vermedi. Sonra instagramdan geçmiş olsun demesi de hiçbir şey olmamış gibi davranması garip. Siz ne düşünüyorsunuz?

Acele mi? Buluşmalara geç geliyo, pek mesaj atmıyo, yanında rahat değilsiniz, küfürlü konuşuyo ve instagramdan kızlardan mesajlar geliyo sizinleyken onları okuyo ve siz acele ettiğinizi mi düşünüyosunuz? Nerden tutsanız elde kalır bu adam ya, nedense böylelerine de hep şey diyolar "ama çok merhametli" yani nesi merhametli tam olarak? Diğer insanlardan farklı olarak ne merhameti var bu tiplerin merak ediyorum. Neyse ki fark etmişsiniz yanlış biri olduğunu. Bence iletişim kurmayın silin gitsin yani tenezzül edip görüşmeme mesajınıza bile cevap vermemiş. Bi geçmiş olsun yazdı diye mi acele mi ettim diye düşündünüz yahu taş atmış da kolu yorulmuş sanki.

işte hep bahanesi çok meşgul olduğu evet çok yoğun ama illa ki müsait olduğu zamanlar da var. bana vakit ayırmayan biriyle ben de zamanımı harcamak istemedim. arkadaşlarım da aynısını söylüyor, hele küfür etmesi. hepten beni önemsemediğini hissettim

Olmayacağını anlayıp bitsin demişsiniz arkadaşınızda kabul etmiş cevap vermeyerek daha neyi irdeliyorsunuz peşinizden koşmasını mı bekliyorsunuz bitmiş iste yolunuza bakın

İyi de bu adamın tek kusuru vakit ayıramaması değil ki. Kusursuz yönünü saysak iş daha kolay. Küfür diyosunuz, yanımda kızların mesajları geliyo diyosunuz. Size zerre saygısı yok bu adamın. Yapmayın lütfen canı isteyince 2 kelimelik insanlik göstermiş diye acele mi ettim falan demeyin hatta koşarak da uzaklaşın. Alt tarafı bi geçmiş olsun demiş yani en vasat insanın bile yapacaği bi şey yani nedir. Ayrıca meşgulüm falan hep bahane. Sizin yaninızda başka kızların mesajlarıyla ilgilencek vakti bulan birinden bahsediyosunuz. Demek ki mesele meşguliyet değil. Uzak durun bu adamdan hatta silin gitsin.

Hoşlanmamış sizden sadece elde siz vardınız .vakit geçirmiş beyfendi . Hoşlanan adam böyle mi olur ?
Yani eldelikle alakalı bir durum mu yoksa kimseyi beğenmiyor mu artık bilemiyorum. Belki de kendini beğenmekten başkasına fırsat kalmamıştır . Tabi hoşlanan böyle olmaz bence de

Ya şöyle kızları mesajı derken mesela birinin instagram durumuna cevap vermiş o da yanıtlamış falan öyle şeyler. İleri düzey bişey görmedim tabi ki ama mesaj geliyordu arada. Farklı kız isimleri de gördüm yani rahatsız olduğumu söyledim, olabilir arkadaşlarımız falan dedi. Neyse zaten beni önemseseydi en azından görüşmek istemiyorum dediğimde bi arardı, hiç umursamadı bile. Artık kendisi bilir

Durum veya mesaj fark etmez. Arkadaşça da olsa sizinleyken başkalarına vakit bulabiliyosa size de bulabilir pekala. Aynen dediğiniz gibi umarsamış bile. Burdan bakınca saygısızın teki gibi görünüyor.

Yani eldelikle alakalı bir durum mu yoksa kimseyi beğenmiyor mu artık bilemiyorum. Belki de kendini beğenmekten başkasına fırsat kalmamıştır . Tabi hoşlanan böyle olmaz bence de
Var böyle tipler kendilerini kafdağında sanırlar.yorar böyleleri .üstünde durma hiç umursama .cevap verse de sessiz de kal .

Var böyle tipler kendilerini kafdağında sanırlar.yorar böyleleri .üstünde durma hiç umursama .cevap verse de sessiz de kal .
Ya anlamadığım çok yakışıklı falan da değil hatta görseniz belki buna mı baktın dersiniz. Yani arkadaşlarım öyle dediler. Ben eğitimli, yaşını almış olgun biri diye düşünürken böyle olması da tuhaf geliyor. Zoruma gidiyor yani. En azından anlaşamadık ama olsun gibi güzel şekilde bitirebilirdik konuşmamızı.

Tüm sorunu burada özetlemişsiniz aslında. Allah kurtarmış.
Mesela insanları küçük görüyordu bazen bunun farkındaydım. Ama insan iyi taraflarını düşünüyor işte, sigara içmiyordu, çalışkan biriydi vs ama ilgisiz, saygısız biriydi sanırım aynı zamanda

Çirkin kompleksi vardır . Ve hiç bir erkekte bu cesaret yoktur . Olmadı ayrılalım demezler , soğuk yaparlar ki karşıda ki ayrılsın ..

Çirkin kompleksi vardır . Ve hiç bir erkekte bu cesaret yoktur . Olmadı ayrılalım demezler , soğuk yaparlar ki karşıda ki ayrılsın ..
Ama gerçeklerin farkına varması gerekiyor. Ya belki de biz bu çirkin erkekleri böyle güvenilir zannederek hata ediyoruz. Erkek erkektir, hatta bazen yakışıklı olanlar daha güvenilir oluyor. Ben böyle gezmeyi seven , cıvıl cıvıl biriyim bana diyor ki beni de sürükle gezmeye. Ama iş beraber vakit geçirmeye gelince işim çok. Ha bi kere de beni evine çağırdı ben dedim ki bana uygun değil böyle şeyler daha seni tanımıyorum. Belki de amacı farklıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…