- 3 Temmuz 2016
- 99
- 4
- 36
- 34
- Konu Sahibi tunahanbozyurek
-
asla etmicm merak işte döner miDonerse niye kabul edesin ki?
Bakisini degistir
Bilemem hayatim sen diyecegini demissin. Artik icinde bisey kalmasin onu demek istiyorum. Donup donmeyecegini merak etme yani sal gitsinasla etmicm merak işte döner mi
Uzun mesaj = Benim icin onemlisin
Bu kadar aciklamaya gerek yok bence.
daha öncede böyle büyük konuşmuştu ama yine kapimda buldu kendisini
kız ayrılan benim o değil ayrılık koyduğu için bidaha adını anmicam dedi iyi okuİyi de ayrılan o sevse zaten ayrılmazdı bu kadar uzun mesaj atıp kapıma gelme falan neden dedin ki zaten gelmez mesaj atma diyen insan. Bu mesaj senden özür bekliyorum gelirsen affederim mesajı ve inan bana bu mesajı görünce koyar ona falan diyorsun ya gülüp geçecek ve silecek.
Engelle daha çok koyar hiç cvp vermeEvet ben ayrılmak istedim çünkü hislerimin tükendiğini farkettim ama asıl mesele ne biliyor musun .namusuma laf etmene rağmen aylar sonra geldin özür diledin şans verdim ama ben adam gibi bitrmek istedim diye değil konuşmak telimi açmya tenezzl bile etmedin(belki de anltcğm çok özel şeyler vardı ) birde üstüne mesj atma dedin bu lafni unutmm okadar da alclmm bi anlk öfkeyle söylediğin sözlere pişman olcksn bunu sende bilysn yüzsüzlk yapıpta kapıma gelme kendi kendini btrdn bundan sonra yanmda olck insan belli neyse hakkm varsa helal olsun hadi hoşçakal
Bu şimdi ayrılık mesajı mı öfke hazmedememe mesajı mı.Ben benim namusuma laf söyleyen insanı,bırak affetmeyi tenezzül edip mesaj atmam.Ayrılığın mesajı olmaz.Hiç bir şekilde görüşmezsin olur biter.Evet ben ayrılmak istedim çünkü hislerimin tükendiğini farkettim ama asıl mesele ne biliyor musun .namusuma laf etmene rağmen aylar sonra geldin özür diledin şans verdim ama ben adam gibi bitrmek istedim diye değil konuşmak telimi açmya tenezzl bile etmedin(belki de anltcğm çok özel şeyler vardı ) birde üstüne mesj atma dedin bu lafni unutmm okadar da alclmm bi anlk öfkeyle söylediğin sözlere pişman olcksn bunu sende bilysn yüzsüzlk yapıpta kapıma gelme kendi kendini btrdn bundan sonra yanmda olck insan belli neyse hakkm varsa helal olsun hadi hoşçakal
Evet ben ayrılmak istedim çünkü hislerimin tükendiğini farkettim ama asıl mesele ne biliyor musun .namusuma laf etmene rağmen aylar sonra geldin özür diledin şans verdim ama ben adam gibi bitrmek istedim diye değil konuşmak telimi açmya tenezzl bile etmedin(belki de anltcğm çok özel şeyler vardı ) birde üstüne mesj atma dedin bu lafni unutmm okadar da alclmm bi anlk öfkeyle söylediğin sözlere pişman olcksn bunu sende bilysn yüzsüzlk yapıpta kapıma gelme kendi kendini btrdn bundan sonra yanmda olck insan belli neyse hakkm varsa helal olsun hadi hoşçakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?