ayrılık mesajm nasl olmuş ?

Niye bu kadar hirs yaptiniz? Bir iliskide sürekli ayrilalim lafi edilmez. Bana pek saglam temeller üzerine kurulu bir iliskiymis gibi gelmedi.

bence bu kadar uzatma, ben ayrılmaya karar verdım de bıtsın.

Edit: zaten bitmiş galiba. bence ses etme

İyi de ayrılan o sevse zaten ayrılmazdı bu kadar uzun mesaj atıp kapıma gelme falan neden dedin ki zaten gelmez mesaj atma diyen insan. Bu mesaj senden özür bekliyorum gelirsen affederim mesajı ve inan bana bu mesajı görünce koyar ona falan diyorsun ya gülüp geçecek ve silecek.

Bu kadar çok söyleyecek şeyin varsa mesaj değil en azından telefon acmalisin. Ben yüz yüze konusulmasi taraftariyim.

kız ayrılan benim o değil ayrılık koyduğu için bidaha adını anmicam dedi iyi oku

Canım inşallah atmamaışsındır bu mesajı. Ben den sana tavsiye kesinlikle gönderme mesaj fln ve asla arama. O iş bitmiş.

Engelle daha çok koyar hiç cvp verme

Bu şimdi ayrılık mesajı mı öfke hazmedememe mesajı mı.Ben benim namusuma laf söyleyen insanı,bırak affetmeyi tenezzül edip mesaj atmam.Ayrılığın mesajı olmaz.Hiç bir şekilde görüşmezsin olur biter.

Bence bu mesaji yollama.
Hem senin namusuna laf eden adamla ne işin var yahu?

İçini dökmüşsün ama kararsız bir msj olmuş daha net kesin bir msj olabilir.. bitirdysen bitir hiç arama sorma

Çok uzun kalbimi kırdın özür dile lütfen ! Her yerden engelleyip tenezzül edip hiç bir şey yazmaman en mantıklısı idi veya vakti zamanında ben yapmıştım kahkaha ata ata ilişkiye son vermiştim karşımda ki eşekten düşmüş karpuza dönmüştü elime sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…