- 3 Temmuz 2016
- 99
- 4
- 36
- 34
- Konu Sahibi tunahanbozyurek
-
ama kendinden baya emin konuştu yinede var mıdır dönme ihtimali ? bana gelince inanın çok sıkıldım 7 yildr aynı artık kendimi dizginlemem lazımYoo o büyük bir ihtimal, muhakkak yoklayacak sizi.
Çünkü ayrılıp barışmak sizde adet olmuş hatta o yoklamasa siz tutamayacaksınız kendinizi.
Ama mesele dönmek ya da görüşmek değil, mesele bin defa da dönse ilk gidişinde sizin için "olmasa da olur" dediğini idrak ve kabul edebilmek...
ama kendinden baya emin konuştu yinede var mıdır dönme ihtimali ? bana gelince inanın çok sıkıldım 7 yildr aynı artık kendimi dizginlemem lazım
tamamsadtamamsaece şunu soruyorum emin konuştu yinede döner mi ?İlk mesajıma dönüyorum...
Hem yedi yıldır bıktığınızı söylüyor hem de kaçtır dönme ihtimali olup olmadığını soruyorsunuz.
Bunun ileriye dönük, sevgi ve saygı içeren bir ilişki olmadığını anlamak için daha kaç yıl boyunca ayrılıp barışmanız gerekiyor?
Hepimizin önerisi aynı evet, kendinizi dizginleyin.
hayr ilişkiyi ben bitirdim eski tadı eski heyecanı almyorum dedim ve daha sonrasında bunlar yasandiO zaten ayrılmamış miydi? Heryerden silin engelleyin.. Hiç birşey yazmayın.. Sizi sevseydi yanınızda olurdu.. Şuan yaptığınız şey kendinizi üzmekten yipratmaktan başka birşeye yaramaz.. Bırakın gitsin ..
Cok basit bi msj olmus.. Umrumdasin msjini bundan iyi veremezdin yani.. "Belki cok ozel seyler anlatacaktim" gibi bisey skstirmissin parantez icine; ucuz dikkat cekme numarasi gini gorunmus, kusura bakma.. Daha da bsy yazma lutfen..Evet ben ayrılmak istedim çünkü hislerimin tükendiğini farkettim ama asıl mesele ne biliyor musun .namusuma laf etmene rağmen aylar sonra geldin özür diledin şans verdim ama ben adam gibi bitrmek istedim diye değil konuşmak telimi açmya tenezzl bile etmedin(belki de anltcğm çok özel şeyler vardı ) birde üstüne mesj atma dedin bu lafni unutmm okadar da alclmm bi anlk öfkeyle söylediğin sözlere pişman olcksn bunu sende bilysn yüzsüzlk yapıpta kapıma gelme kendi kendini btrdn bundan sonra yanmda olck insan belli neyse hakkm varsa helal olsun hadi hoşçakal
yok gondermedim zatenCok basit bi msj olmus.. Umrumdasin msjini bundan iyi veremezdin yani.. "Belki cok ozel seyler anlatacaktim" gibi bisey skstirmissin parantez icine; ucuz dikkat cekme numarasi gini gorunmus, kusura bakma.. Daha da bsy yazma lutfen..
Oh cok sukur, inan sevindim..yok gondermedim zaten
sustm hiçbir şey yazmyrm sadece dönmesini bekliyorum içimde kalan şeyler var çünküOh cok sukur, inan sevindim..
Kesinlikle iletisime gecme..
Kendi zamanindan neden caliyorsun?sustm hiçbir şey yazmyrm sadece dönmesini bekliyorum içimde kalan şeyler var çünkü
O zaman laflarinizin arkasında durup devam edin hayatiniza.. zaten siz söylemişsiniz.. ve sürekli soyluyorduysaniz normal olarak o da bikmistir.. Yazmayın hiç birsey.. Araya biraz zaman girdin.m toparlayin kafanızı.. Zaten kaderinizdeki insansa ne olursa olsun yine onla olur.. onun için bazı şeyleri zorlamanın anlamı yok..hayr ilişkiyi ben bitirdim eski tadı eski heyecanı almyorum dedim ve daha sonrasında bunlar yasandi
Dönmez.tamamsadtamamsaece şunu soruyorum emin konuştu yinede döner mi ?
Ayrılık blöfu yaparken elinde patlamış sanki. Zaten sen ayrılmak istemissin, kapıma gelme pişman olacaksın falan neyin tribi anlamadım ki? O niye pişman olsun? Sen gel deyince gelsin git deyince gitsin mi? Ayrılmak istiyorum de, o bi daha arama deyince de gel konuşalım. Fazla simartmis bence seni. Giden gitti yazma artık bir şey.burdakilern çoğu neden yanlış anlıyor ? ilişkiyi ben bitirdim ayrılık mesajını yazdıktan sonra adam bana çok hainsin allahın gelse adını anmam dedi ( daha öncede aynısını söylemişti) sürekli terkeden taraf ben olduğum için son mesajda saknles seni böyle üzgün bırakıp gitmek istemiyorum dedim hepsi bu
evet uzun mesaj yaran oldugunu belli etmiş sankim:))
kısa ve net yazıcaksın kafana gerçekten koyduysan ayrılıgı.
Eskiden ben bu tarz seylerde mail atma firsati bulursam (cunku salaklar illa bi ara yoklar)
basin aciklamasi gibi cok ciddi, kesinlikle hakaret icermeyen ama hakaret etsem daha iyi olacak sekilde bi mail atarim. Zayif noktalarindan coook ince bir dille vurur yerin dibine sokarim.
Sen daha cok kirildigin seyleri soyleyip zayif nokta vermissin.
Bu arada zayif nokta kullanmayi hic sevmem ama bazi insanlar herseyi hakediyor maalesef
peki bu tip insanlar geri döner miEskiden ben bu tarz seylerde mail atma firsati bulursam (cunku salaklar illa bi ara yoklar)
basin aciklamasi gibi cok ciddi, kesinlikle hakaret icermeyen ama hakaret etsem daha iyi olacak sekilde bi mail atarim. Zayif noktalarindan coook ince bir dille vurur yerin dibine sokarim.
Sen daha cok kirildigin seyleri soyleyip zayif nokta vermissin.
Bu arada zayif nokta kullanmayi hic sevmem ama bazi insanlar herseyi hakediyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?