merhaba arkadaslar okuyup cevap verir misiniz bilmem ama ben yazmak istiyorum
1.5 yillik bir iliskim vardi. Sadece telefonla konusmak icin bile 2 ay bekledi. Bulustuktan sonra sevgili olduk ve beni cok mutlu etti. Kavga ederdik gece kapiya gul getirirdi. Her kavgadan sonra cicek alir barismak icin ugrasirdi. Geceleri ve sabah kalktigimizda konusurduk saatlerce sonra cikar yanima gelirdi. Cok mutluyduk. Cok sevdik. Gercekten sevildigimi hissettim. Evlenelim dedi bana . Biraz zaman gecsin dedim kabul etmedim. Sonra benim kiskancliklarim basladi 1-2 aydir aramiz iyi degildi. Telefonda ve yanima geldiginde kavga ediyorduk. Yoruldu. Sıktım onu cok iyi biliyorum. Ara verelim dedik. Ama hep konusmaya devam ettik. Dayanamadi geldi yanima barisalim diye.
Ondan 2 hafta sonra tartirstik yine ve kavgayi baslatan benim. Ara verelim cok çalışıyorum yogunum dusuncem seni seviyorum kaybedemem guzel basladi her sey guzel devam etsin dedi.
Sonra yanima geldiginde beni sevdigini ama böylede devam etmedigini sıkıldığını soyledi.
Seviyorsan sana 1 hafta veriyorum ve seni engelliyorum hayatinda ben yokmusum gibi olsun. Arama yazma bana dedim sen benim icin siradan biri degilsin tamam dedi ve 1 hafta bitti. Sizce ozlemis midir? Bi bosluk olmamis midir hayatinda? Cok sey oaylastik sonucta ve yarin konuscaz
Sizce erkekler yasadiklari guzel anlari dusunup ozler mi?