Ayrilik.. mutsuzum:(

mbgokmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
16
10
38
29
merhaba arkadaslar okuyup cevap verir misiniz bilmem ama ben yazmak istiyorum

1.5 yillik bir iliskim vardi. Sadece telefonla konusmak icin bile 2 ay bekledi. Bulustuktan sonra sevgili olduk ve beni cok mutlu etti. Kavga ederdik gece kapiya gul getirirdi. Her kavgadan sonra cicek alir barismak icin ugrasirdi. Geceleri ve sabah kalktigimizda konusurduk saatlerce sonra cikar yanima gelirdi. Cok mutluyduk. Cok sevdik. Gercekten sevildigimi hissettim. Evlenelim dedi bana . Biraz zaman gecsin dedim kabul etmedim. Sonra benim kiskancliklarim basladi 1-2 aydir aramiz iyi degildi. Telefonda ve yanima geldiginde kavga ediyorduk. Yoruldu. Sıktım onu cok iyi biliyorum. Ara verelim dedik. Ama hep konusmaya devam ettik. Dayanamadi geldi yanima barisalim diye.
Ondan 2 hafta sonra tartirstik yine ve kavgayi baslatan benim. Ara verelim cok çalışıyorum yogunum dusuncem seni seviyorum kaybedemem guzel basladi her sey guzel devam etsin dedi.
Sonra yanima geldiginde beni sevdigini ama böylede devam etmedigini sıkıldığını soyledi.
Seviyorsan sana 1 hafta veriyorum ve seni engelliyorum hayatinda ben yokmusum gibi olsun. Arama yazma bana dedim sen benim icin siradan biri degilsin tamam dedi ve 1 hafta bitti. Sizce ozlemis midir? Bi bosluk olmamis midir hayatinda? Cok sey oaylastik sonucta ve yarin konuscaz
Sizce erkekler yasadiklari guzel anlari dusunup ozler mi?

Devam etseniz de sen duzelmedikce hicbir şey değişmez. Sorunlarını belirle ve kendini düzeltmeye çalış. Ben de hic hoslanmam böyle bir dargın bir barışık iliskilerden. Önemli olan 1 hafta dolması değil senin gercekten birşeyleri düzeltmek isteyip istememen.

Yaptigim hatalarin yanlislarin farkindayim
Duzeltmek icin elimden geleni yaparim ama o beni hayatinda isterse

Erkeklere çok sevdiğini ondan vazgecemeyecegini hissettirirsen böyle olur işte. Arama sorma düşme peşine kesin döner sana. Dönersede hemen affetme affettikten sonrada çok düşme üzerine

Şu ara verelim olayını anlamıyorum ben. Ders mi bu, halı saha maçı mı.. Ne arası. Sevmenin arası molası mı olur. Bana bahane gibi geliyor bu laf. Sanki "Ben bir diğer seceneklere bakayım daha iyisini bulamazsam sana dönerim" gibi.
Ayrıca daha 21 yaşındasın ve bu çocuk sana evlenmekten bahsediyor. Senin okulun ideallerin hayallerin yok mu canım benim. Daha dur. Önce kendi ayaklarının üstünde dur. Annemin deyimiyle koluna altın bilezigini bir tak. Sonra zaten istesen de istemesen de talibin çıkacak.
Sakın ama sakın kendi ayakların üzerinde durmadan başka birine yaslanma
Çocuk beklerim derse beklesin. Yok böyle evlilik mevlilik derse, dengesiz davranmaya devam ederse hadi yoluna de saçını savur yoluna bak. Arkana dönme. Simartma.
Bu yaşta ne evliligiymis

Ben dedim ara verelim diye Hic oyle dusunmemistim.
Evlilik benim icin erken ama o 28 yasinda Bu arada sana tesekkur ederim

Ben dedim ara verelim diye Hic oyle dusunmemistim.
Evlilik benim icin erken ama o 28 yasinda Bu arada sana tesekkur ederim
Onun için normal olabilir canım benim. Senin için değil. Hadi sen 28 o 35 olsa tamam ikiniz de olgunsunuz hazırsınız derim. Ama sen 21sin daha be güzelim. Kusura bakma, kırılma, gucenme. Duymak istedigin şeyleri yazamam bu konuya. Kadınların kendi ayaklari üzerinde durması çok önemli..
Ne yapıyorsun şu an okul iş vs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…