Ayrılık ne zaman koyar!...

• Konu Sahibi Konu Sahibi duru801
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gece yatarken allaha emanet ol iyi geceler sabah ise günaydın prenses mesajı gelmediğinde
arkadaşlarını gördüğünde onuda görmek için çabaladığında
en baştan sonra kadar yazdığı mesajları saklayıp akllına geldiğinde okuyupda artık olmadığını anladığında göz yaşlarının o yazılı kağıtları su gibi yaptığında
telefonunu gizli numaradan arayıpta meşgul çaldığında
20n km lik yoldan öğlenleri sadece seni görmek için geldiği halde artık çok yakınında olupta yada büronun önünden geçerken kafasını çevirdiğinde ayrılık koyuyo adama hemde nasıl
ve bütün herşeye rağmen hala ona karşı içindekilerinin bitmediğini anladığında daha çok koyuyor Çok üzgünüm çoook

uyandıgım zamanlar uykuda herseyi unutup sanki bambaska bi dunyaya giriyordum uyandıgımda beni mahfeden gercegi kendime hatırlatmak zorunda kalıyordum ve berbat bişeydi

ilk bitti dediği zaman koydu
sonra nişanlanınca sanırım evlenince dahda fena koyacak

Ayrılık ne zmanmı Koyar (
El Ele tutuşan bir çift gördüğünde
Onun ismini her duyduğunda
Ona ait eşyaları her gördüğünde
Onu başka biriyle gördüğünde
Mutlu olduğunu duyduğunda
onunla gezdiğin sokaklarda cafelerde tek başına takıldığında
:ecrin_bebek:

ayrılık bi eşeklik yapıp ayrılıp sora kendinden nefret ettirip ümitlenmesin diye o ümidini yitirip gittinde sen öyle bi arıyorsunki onu herkeste herşeyde onu arıyorsun ama yok gelmiycek akdar upuzak yerlerde nolur beni affet ilk aşkım :gitme:

boşverin bee üzülmeyin kızlar
ESKI AŞKIN ÖMRÜ YENİSİNİ BULANA KADARDIR SALLAYIN
üzenı yolla isterse donsün sonra salla ardına bakma asla
yolla aldatan aldansın sallaaaaaaaaaaaaaaaaa....
yupiiiiiiiiiiiii...

Yolda ele ele yürüyen,parkta,cafede göz göze oturan ciftleri farkinda olmadan kiskandigin an..

ne yapsan sevdiğinin yerine başka birisini koyamadığında,
ve koymaya çabalarken içinde tarifsiz bir acı büyüyorsa,
sevdiğinle yaşadığın en güzel anları düşünüp gözlerin doluyorsa...ozaman sen gerçekten sevmişsin demektir.senağlama

geceleri yalnız kaldığında

Bir zamanlar bile olsa , sevdiği kadını zor durumda olabileceği ihtimali televizyonlardan bangır bangır duyurulurken aramayıp seni merak etmediğini anladığında, ayrılığın böyle gaddar bi yanı olduğunu anlıyorsun...Anlıyosun da başın göğe mi eriyo yooo :çok üzgünüm:

bana değil de benden sonra gelene daha iyi şeyler yaşattığını ve ona daha iyi davrandığını görünce koyar. hem de beraberken seni çok seviyorum lafını her dediğinde, o ağza sakız gibi dolanmış lafa inanmayarak harcanan zamanın ardından.. en sonunda kimi daha çok sevdiğini gördüğünüzde asıl o koyar işte...

of off ki ne off..İçim acıyor..

ayrılık gittiği anda başlar ayrılık 5 yaşındaki kızımın babasını özleyip en küçük bi bahaneyle yüzüne mendil kapatıp anne kız karşılıklı ağlamasıyla başlar ayrılık 18 yıl boyunca her gece birlikte girdiğin yatağa tek başına girince başlar ayrılık dışarda birlikte gezen karı kocaları görünce başlar ayrılık kötüdür be allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın bu arada ben eşimden iş nedeniyle ayrıyım iki yıl önce başka bi iş yerine geçti ve bizden ayrıldı ilk zamanlr çok kötüydü ben 20 yıllık evliyim biz hiç böylesi ayrı kalmadık sadece ayda bir geliyodu şimdi çok şükür hafta sonları geliyo ama az kaldı kısmetse 7 ay sonra yanındayım...

sen dışarda yalnız başına gezerken,yanında sevgilileriyle elele sana inat yaparcasına gezenleri görünce koyar ayrılık.benim sevgilim asla beni terketmez derdim,derken saçma sapan bi şekilde beni yolortasında bırakınca hiçbir ayrılığın bu denli canımı yakmadığını anladım.ayrılık ne beter,ne kötü bişeymiş meğer.ölüden farkım kalmadı.insan gerçekte bir kere ölüyorsa,ben hergün bin kere öldüm.neden ben diye soramadım bile.ne sormaya mecalim vardı,ne de soracağım bi sevgilim.gitmişti çünkü.aramıyordu.sormuuyordu günde 10 kere arayan adam.günde 10 kere arayıp beni sevdiğini söyleyen sevgilim yoktu artık.vardı ama yoktu.bende,en içimdeydi,ama hayatımdan gitmişti.2 ay sonra geri döndü Allah'tan.ama ben kendimi çok zor toparladım.Ona tekrardan güvenim çok zor yerine geldiki,en ufak bi problemde bile o ayrılıktan dolayı güvenim çatır çutur ediyo.
telefonun çalmaz olunca ayrılık çok koyuyo insana.
normalde onun adını sık sık duymazken,dışarı bi çıkıyosun,bütün kafeler büfeler sevgilinin adına bürünmüş.etrafta onun adında bi sürü adam var.sen unutmaya çalışıyosun,o sürekli aklına girmeye çalışıyo.
başkasını sevmeye çalışıyosun,sevemiyosun.acı çekmekten başka hiçbir işe yaramıyo.
geceleri yatağa başını koyduğunda,sabahları daha az acı çekiyorum,keşke hiç gece olmasaydı diyosun.yalnızlığın daha bi vuruyo yüzüne,daha bi canını acıtıyo ayrılık.gözyaşların ıslatırken yastığını,ansızın uyuyup kalıyorsun,yeniden acı dolu bi güne uyanmak için.
ben her gece sevdiğimin bana sarıldığını düşünerek uyumaya çalışıyordum mesela.çok ağlıyordum çünkü.başka türlü uyuyamıyordum.
ya ayrılık çok kötü bişey.Allah kimseye vermesin,göstermesin,yaşatmasın!

unutamamışlığını gizlemek zorunda oldugunda . . .

damlasu sen beni mahvettin şu anda ya.bu nasıl bir anlatımdır.sen roman falan yazmayı düşündün mü hiç.mutlaka düşünmelisin bence.beni vuran cümlelerini alıntı yaptım.kimseden ayrı değilim şu an ama okurken bir an kendimi ayrılmış sandım.hepimize tanıdık bu his zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…