ne yapsan sevdiğinin yerine başka birisini koyamadığında,
ve koymaya çabalarken içinde tarifsiz bir acı büyüyorsa,
sevdiğinle yaşadığın en güzel anları düşünüp gözlerin doluyorsa...ozaman sen gerçekten sevmişsin demektir.senağlama
bana değil de benden sonra gelene daha iyi şeyler yaşattığını ve ona daha iyi davrandığını görünce koyar. hem de beraberken seni çok seviyorum lafını her dediğinde, o ağza sakız gibi dolanmış lafa inanmayarak harcanan zamanın ardından.. en sonunda kimi daha çok sevdiğini gördüğünüzde asıl o koyar işte...
normalde onun adını sık sık duymazken,dışarı bi çıkıyosun,bütün kafeler büfeler sevgilinin adına bürünmüş.etrafta onun adında bi sürü adam var.sen unutmaya çalışıyosun,o sürekli aklına girmeye çalışıyo.
......
geceleri yatağa başını koyduğunda,sabahları daha az acı çekiyorum,keşke hiç gece olmasaydı diyosun.yalnızlığın daha bi vuruyo yüzüne,daha bi canını acıtıyo ayrılık.gözyaşların ıslatırken yastığını,ansızın uyuyup kalıyorsun,yeniden acı dolu bi güne uyanmak için.
ben her gece sevdiğimin bana sarıldığını düşünerek uyumaya çalışıyordum mesela.çok ağlıyordum çünkü.başka türlü uyuyamıyordum.
ya ayrılık çok kötü bişey.Allah kimseye vermesin,göstermesin,yaşatmasın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?