Ayrılık ne zaman koyar!...

• Konu Sahibi Konu Sahibi duru801
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayrılık benim için onu o son gördüğüm ona son kez dokunduğum gün başladı.

Bilseydim daha sıkı sarılırı, doya doya öperdim..

Kazırdım hayalini gözlerime..

Bana ayrılık 3 ay 22 gün önce çok koydu. Halada acısı ilk günkü gibi içimde..

Çok daha fazla özlüyorum ve daha sakinim o ayrı.

ma acısı hep aynı ve de hep aynı kalacak. Biliyorum hissediyorum..

En son ne zaman bulustugunuzu hatirlamadiginda baslar asil!
Kendini zorlarsin, her bulustugun günü aklina getirmeye calisirsin ama o en son günü bir türlü hatirlayamazsin..

ayrılık değilde ayrılık sinyalleri diyelim..benim için ayrılma vaktinin geldiği, beni o sıcacık saran kolların buz gibi olduğu anda,baktığımda kendimi gördüğüm gözlerde başkasını gördüğüm anda başlar ..

çok güzel bir yazı

ayrılık onun kokusunu hatırlamadığım an başlar...

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

en yakın arkadaşımın( sözde) biz ayrıldıktan 1 ay sonra o sözlendiğinde bana tlf açıp bunu alaycı bi şekilde müjdeler gibi söylemesiyle başlamıştı....hiç keşkem yok ama benim onla ilgili hatta iykide ayrılmış diyebiliyorum benden...

Kalabaliklar icinde kendini yapayalniz,savunmasiz hissettigin anda..
Aslinda herseyinin yarim oldugunu farkettigin anda..

ayrılık kelimesini telafüz ettikten sonra beynimiz hızlıca en can alıcı hatıraalrı getirir gözümüze sokar.. yemek yerken aynaya bakarken giyinirken kendimize her bakışımızda onun düşüncesi beynimizdedir.. aşk bitmez...ayrılık canını ysktığı sürece aşk bitmez.

geri donusu olmadigiini anladigindaa......

Son düzenleme:
Sinir küpü olarak çevreni kırıp geçirdiğinde,onun seni sakinleştirmediğini farkettiğinde...:sinifsinif:

Son düzenleme:
Ayrılık....
İki kişilik yalnızlıkla başladı git gide ıssızlaştı ...
Yanımdayken bile hep uzaktı, benim için ayrılık işte o zaman başladı.....

en cok hayati yasamaya devam ederken heraninda koyuyor basini yastiga koyup kendinle basbasa kaldiginda yuzundeki uzulmedigini gosteren joker maskesini cikarip ozune dondugunde kendine yalan soyliyemiyorsun her hucren ayri aciyor ve bu koyma hergun sen sn her yil hic azalmadan seninle yataga yatiyor en iyi ben bilirim bunu aci icinde kavrulmayi ardindan guclu gorundugum icin aldigim alkisi takdiri ama yanliz kaldigimda nasil eriyip eriyip oldugumu

daha dün gece ayrıldık daha öncede çok ayrılmıştk ama hiç bu kadar birbirimizsiz geçmemişti dün geceden beri hiç sesini duymadım oturdum şimdi doya doya ağlıyorum o kadar çok kahrımı çektiki ama artık pes etti duramazdı bensiz mutlaka sesimi duymak isterdi şimdi anlıyorum onu ne kadar çok yorduğumu ve şimdi dönse yine aynı şeyleri yapıcam ben mutlu olmasını bi türlü beceremedim herşeyi büyüttüm gereksiz ayrıntılara takıldım hep ama bu gece artık yalnızlığında ayrılığında farkındayım çok şükürki mükemmel bi ailem var şimdilik onlarla teselli buluyorum ama ne acıki yaşlandığımda koltuğa oturup dışarıyı rüzgarı yağmuru güneşi elele giden çiftleri tek başıma izleyeceğim işte o zaman dahada yalnız kalacağım çünkü kimse bu kadar kahrımı çekmemişti ((

sevgisine cok guvenip,gitmeyecegine emin olmusun..madem farkindasin kahrini kimse cekmez neden bu cocuk seni cekerken uzerine gidip yoruyorsun:uhm:
o kadar umutsuz olma zamanla kotuleri degil cok daha iyileri de cikabiliyor..belki de sevgilin arar..mutlu olman icin tek yapman gereken ayni hatalarda israr etmemen..
insallah barisirsiniz ve bu defa mutlu olursunuz:asigim:

Korrku filminin en önemli sahnesini başa aldığımda...
Korktuğumdan değil o güzel anı paylaşamamak koyuyor bana..:gitme:

ben de aynılarını yapmıştım.o kadar şımarmıştım ki nasılsa beni bırakmaz diye.sonunda öyle bişey yaptım ki bıraktı öyle kaldım ortada ama iyi oldu normale döndüm yakında evleniyoruzzsırnaşık şeysırnaşık şey

bu anlattığını okuyunca kendimi gördüm ama kahramanlar değişik senin sevgilin ben oluyorum bu bölümde.
çok kahrını çektim ve dayanamayacağımı düşündüğüm anda 7 yıl sonra terk ettim hemde nişanlıyken ama gel zaman git zaman insan gerçekten sevdimi kahrınıda çekiyor herşeyinide merak etme gerçekten sevdiyse döner benim gibi ama dönmesi için çabasız kalmaman gerek nişanlım bu uğurda 10 kilo verdi kapmızın önünde sabahladığı bile oldu 5 ay sonra dayanamadım barıştık ve şimdi o benim kahrımı çekiyor işte sevgi böyle bişi.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…