Ayrılık ne zaman koyar!...

• Konu Sahibi Konu Sahibi duru801
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eger içindeki ask bitmeden ayrılırsan işte ozaman cok koyar ve ömrün boyunca unutamassın

allah korusun ama bana heran koyar sureklı gorusuoruz we bıgun bulusmayınca bıle ozluoruz.
ne fena dusunmesı bılee

ayrılık herşey yolunda giderken alışmışken onsuz bir gün geçmezken onun sana ihtiyacı olduğunu bilirken onsuz heranın zorluğunu görürken onunda ayrıyken senin kadar acı çektiğini bilerek özlerken ayrılık dank diye vurur kafana kafan değil kalbin acır...

önce ayriligin tadi hos gelir,inat üstüne inat,aramam sormam falan bi kac gün gecer artik ayriligin tadi kanina girer usulca sinsice sonra bakacaksinizki onsuzluk can yakar iste ozaman ya iradene hakim olup kendini tutcen yada yelkenleri suya indirip arican bazen inatlik etmenin alemi yoklmaz:yerimseniben

severek ayrıldıysan her zaman koyar

off ne kadar anlamlı mafoldumben

ayrilik nedeninde iki tarafinda hic bir sucu yoksa iste o zaman koyar...

ayrılık nurettin rençberi sensiz dinlediğimde koydu ilk kez... sonra nargile yaparken acıttı baya canımı.. kömürü atmaya ben giderdim... döndüğümde senin tütün koyduğunu görmezdim ya işte o zaman koyardı... vitamin kafeye gittim de sahibi seni sorduydu.. nasıl bitirdi mi okulu diye ayrıldık biz deyince yüzü kireç gibi bembeyaz olup nasıl yani dedi ya ben de ağlamaya başladım gözleri doldu koca adamın karşımda o zaman koydu.. senden sonraki sevgilime küstüm aldım çantamı çıktım ya arkamdan gelmedi ya o zaman koydu en çok da.. sen hep gelirdin.. o sevgilimden ayrıldım içtim ağladım serseri dolaştım boş sokaklarda içtim ağladım ağladım içtim.. oysa sana dairdi bütün ayrılık sancılarım.. sana akıyordu her damla gözyaşım.. sendin ardından yas tuttuğum giden kim olursa olsun.. denizler dalgalandı içimde ben senle dolu bir ayrılık mevsiminin kanlı matemini tutmuştum oysa..cenazem oldu dayan diyenim olmadı.. o zaman koydu ayrılık.. şakirpaşa mahallesinden geçiyordum o zaman koydu ayrılık otogara gittim o zaman koydu ayrılık sen aradın o zaman koydu ayrılık... sen ömrümün en büyük yenilgisi olarak kalacaksın.. ömrümde bir sana yenildim boyun eydim ayrılığın keskin suskunluğuna ve ben de sustum içimde fırtınalar kopsa da.. artık düzlüğe ayak uydurma vakti.. senin engebeli aşkını maziye gömme vakti.. artık yepyeni şafaklarda uyanma vakti.. artık yepyeni bir sayfayı doldurmaya koyulma vakti artık ayrılık koymasın yeter diyen sevgilime gülümseme vakti... artık hayatın bana verdiği bu ikinci şansa gülümseyerek koşma vakti.. artık yepyeni düşler kurma yepyeni yarınlara inadına aşkla inadına severek uyanma vakti.. artık yası bırakıp yeniden gelinlikçilerde vitrinlere dakikalarca bakma vakti... hoşçakal eski yaram..hoşçakal eski sızım...

onsuzlugu damarlarında hissettiginde...

elimin eline değeceği, doyasıya sarılacağım,kokusunu içime taaa ciğerlerime kadar çekeceğin günün bir gün mutlaka geleceğini umut ettiğim hergün.

ayrılık geceleri koyar..gündüzleri bi şekilde geçer zaman..kalabalıktır çevren bütün arkadaşların arar sorar zorla dışarı çıkarırlar seni.hatta kendi sevgililerine önceden beni bugün hiç arama kız üzülmesin derler.zamanla alışırsın bu duruma.yokluğunu kabullenirsin.ama geceleri geçmez işte.gündüz ne kadar güzelse gece o kadar kötü olur.hele bir de yattığın yastıkta kokusu odanda hayali varsa..

:1hug: opuyorumnanaktan

ayrılığın üzerinden bir hafta geçtikten sonra koymuştu bana hergün şarkılarda ağla zırla arıcak diye bekle en kötüsüde bir bakıyorsun mesaj heycanla açıyorsun acaba omudur die sonuç ya turkcellden glr ya arkdşlrndan

Icinde sevdiginin adi bulunan bir dugun davetiyesi aldiginda...

canım beni en çok üzecek konu bu olurdu sanırım ama buna mahal vermedik ikimizde ve davetiyede ikimizin adı geçti

ayrılık bence o önünden başkasıyla geçtiğinde bir daha hiç senin olmayacağını anladığın zaman koyar
birde onu ebediyen kaybettiğinde ne kadar uzak olsanda yaşadığını bilmek güzelde ama artık yaşamadığını bilmek koyar insana
o son nefesini verirken senin adını deil de başkasının adını söylediğini duyduğunda koyar sana
o adını sayıkladığı kişi senin omzunda ağladığında
ama sen omzunda ağlayacak bir kişi bile bulamadığında koyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…