• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık Şarkısı Ne Alaka?

sizden bekliyor belki aramanızı
Ben tanıdığım kadarı ile şuan yazmak istese bile yazamadığını düşünüyorum, çekindiğini düşünüyorum ve benden bekliyor evet ama çok bekler. Doğum günüm olmasa idi hiç, belki yazardım, neden kırıldığımı belirtirdim bir kere daha açıkça ama aradan benim özel bir günüm geçti , yoktu ortada.

Ben tanıdığım kadarı ile şuan yazmak istese bile yazamadığını düşünüyorum, çekindiğini düşünüyorum ve benden bekliyor evet ama çok bekler. Doğum günüm olmasa idi hiç, belki yazardım, neden kırıldığımı belirtirdim bir kere daha açıkça ama aradan benim özel bir günüm geçti , yoktu ortada.
sizi gerçekten seviyorsa ve ciddi birşeyler yaşamak istiyorsa kaybetmekten korkup arayacaktır zaten. hakkınızda hayırlısı olsun diyorum tekrardan.

Teşekkür ederim, zaten o anda bile , yanlış anlayacağını düşünemedim özür dilerim kırıldıysan bile deseydi kapatacaktım konuyu yada ertesi gün doğum günümde yemeğe çağırsaydı gidecektim. İlişkimiz zaten çok yeni, yeni yeni oturuyor, ilk özel günümüzde böyle davrandı. Bir daha da doğum günü yaşamayacağız belki ayrılacağız o zamana kadar yada şimdi ayrıldık zaten. Ben aslında ona karşı çok yoğunum yani buluşacağımız gün, mideme karnıma ağrılar giriyor heyecandan hala da öyleydim, 4 aydır. Ama sanırım , diğer konularımda da bahsettiğim gibi az görüşmeden kaynaklı tam samimi olamamak var aramızda, ufak bir yabancılık , birşey var.
O zaten arayacak..Fakat konu bu degil..sizi kirmis ve ustune bir de sizi o kirginlikla basbasa birakmis. Cumartesi gecesinden beri ne aramis ne sormus. Bunlar onun kisiligine dair onemli ipuclari. Bulusmalarinizda o da sizin kadar heyecanli oluyor muydu peki? Bazen bazi erkekler gecmiste birini seviyor ve bir daha kimseyi oyle sevemiyor. Gecmisten konusmayi sevmiyorum ama verecegim ornek de benzer, zamaninda hayatimda boyle biri vardi, 10 sene ayni kizla birliktelermis ve evlenmek uzereyken ayrilmislar. Uzun sure unutamamis vs. Ve sarki konusunda da cok benzer bisey yasadim:) O yuzden gecenin su saati konunuza hala yorum yapiyorum:)) cunku damdan dusenin halini damdan dusen anlar. Hic unutmam, hayatimdaki ilk sevgililer gunuydu ve o gun heyecan icinde bekliyordum.ne zaman gelir ne sekilde gelir de surpriz yapar diye. Ve ertesi gun ise gidecegini bahane ederek 1 bucuk saatlik mesafedeki ilceden gelmedi. Ne hediye ne bir tatli soz.. insam deger verilmedigini bir noktadan sonra anliyor ve o zaman hicbirsey eskisi gibi olmuyor artik..

O zaten arayacak..Fakat konu bu degil..sizi kirmis ve ustune bir de sizi o kirginlikla basbasa birakmis. Cumartesi gecesinden beri ne aramis ne sormus. Bunlar onun kisiligine dair onemli ipuclari. Bulusmalarinizda o da sizin kadar heyecanli oluyor muydu peki? Bazen bazi erkekler gecmiste birini seviyor ve bir daha kimseyi oyle sevemiyor. Gecmisten konusmayi sevmiyorum ama verecegim ornek de benzer, zamaninda hayatimda boyle biri vardi, 10 sene ayni kizla birliktelermis ve evlenmek uzereyken ayrilmislar. Uzun sure unutamamis vs. Ve sarki konusunda da cok benzer bisey yasadim:) O yuzden gecenin su saati konunuza hala yorum yapiyorum:)) cunku damdan dusenin halini damdan dusen anlar. Hic unutmam, hayatimdaki ilk sevgililer gunuydu ve o gun heyecan icinde bekliyordum.ne zaman gelir ne sekilde gelir de surpriz yapar diye. Ve ertesi gun ise gidecegini bahane ederek 1 bucuk saatlik mesafedeki ilceden gelmedi. Ne hediye ne bir tatli soz.. insam deger verilmedigini bir noktadan sonra anliyor ve o zaman hicbirsey eskisi gibi olmuyor artik..
Evet mesele kutlaması değil, birlikte yenecek yemek değil, hediye değil, mesele verdiği değeri , önemi görmek. Şunu da düşünüyorum, şuan böyle olan biri, 2 3 sene sonra nasıl olur acaba? Aynı olay yine yaşansaydı, ertesi gün onun doğum günü olsaydı, ben kırıldiğim halde yine de onun doğum günü diye, akşam için prog yapardım, arardım mesaj atardım görüşelim diye. Doğum günü böyle geçmesin diye ama o o kadar bile değer vermiyormuş demek ki...

Sevmek konusunda, olabilir çok sevmiştir tabi herhalde, bir de 16 yaşında çıkmaya başlamışlar 23 24 yaşına kadar, ilk aşkı yani. Duygusal, çekingen, dışa dönük değil, evine , sevdiklerine bağlı bir çocuk bir de, uzun süre unutamamıştır herhalde, 10 sene geçmiş ayrılalı, şuan seviyor mudur hala bilmiyorum. Ama o şarkı meselesine kadar en ufak bir iması , lafı, konuşması olmadı kızla ilgili, somut hiçbir şeyi olmadı unutamadığına, hala sevdiğine dair, ben uzun çıktıklarını bildiğim için, kendi içimde takıktım ama :)

Dogumgunu kutlayacagim bi hevesle, sarki filan yollayacagim, karsimdakinden birak tesekkur gormeyi, bir de zılgıt yiyecegim çıkarılan binbir mana ile, sonra da tekrar kutlama yapacagim?
Beklentilere hayran kalmamak elde degil :KK51:

Şarkıda gerçekten çok abes ya.hicmi akıl edemiyor bu kız yanlış anlayabilir diye.bide gerine gerine eskiden çok dinlerdim diyor.bide siz uyarınca trip yapıyor.belki tepkileriniz abartı olabilir ama doğumgünü icin gönderecek ne güzel şarkılar var.35 yaşındaki bi insanın bunu akıl edememesi beni şaşırttı.neyse hakkınizda hayırlısı olsun.

duygusal şarkıları seviyor diye kıskanmak saçmalığı başka bişey herkes sevebilir dinleyebilir ama insanın doğum gunun de birsürü doğum günü şarkısı varken içinde sadece doğum günü kelimesi geçiyor diye sevgilisine saçma sapan şarkı ithaf etmek başka bişey. Ben de sevgiliyken eşime doğum günü şarkısı yollamıştım mesela şöyleydi sözleri: ''Doğum günün kutlu olsun al bu canım senin olsun ,acıda tatlı da gizlide saklıda sevginde öfkende seninleyim canım , doğum günün kutlu olsun sevdigim ah sevdiceğim en kötü gün böyle olsun tadım tuzum canım sevgilim. '' yani bu tarz olur doğum günü şarkıları , o ne öyle sırf bi yerinde doğum günü kelimesi geçiyor diye ayrılık acısı çekilen şarkı göndermek. Zeka pırıltısı maşallah

Sakin yazmayin o yazmadan. Kendince triplere girmis. Ama iyi oldu bence bu yasanan. Onun farkli bir tarafini gormus oldunuz
Yok ben yazmam zaten, beklicem, eğer yazarsa konuşurum ama şu şu sebepten kırıldım şarkı meselesinde, üstüne doğum günüm geçti hiçbir şey yapmadın, verdiğin değer , ne kadar umursadığını gördüm deyip, mesafeli davranıcam. Senin yüzünden oldu fln dicek tabi, çok tepki verdin, beni yanlış anladın fln filan. Bu 4 ay içinde bir kere daha olmuştu, çok saçma bir sebepten tartıştık, o hatalıydı, yani alkollüydü ve benim dediğim çok normal bir şeyi yanlış anladı, uzattı da uzattı, tartışmıştık o zaman da yine o hatalı olduğu halde 3 gün sonra yazmıştı. Bu defa yazacak mı bilmiyorum ama görücez:)

Aradaki mesajları okumadan yorum yaptım. Sanırım konu farklı bir yere gitti.

Aradaki mesajları okumadan yorum yaptım. Sanırım konu farklı bir yere gitti.
Ben ama onun eskiden 7 yıllık ilişkiisi olduğunu ve bittiğini biliyorum, yani ne kadar üzüldü , ne yaşadı bilmiyorum ama sonuç olarak bir ayrılık var ortada. bu şarkıyı araştırdım çıkış tarihi tam ayrıldıkları zamanlara denk geliyor, 10 yıl önce, 2007 2008. Bana o şarkıyı hiçbir şey demeden gönderseydi, bozulurdum yine ama bir şey demezdim belki fakat eskiden çok dinlerdim diyerek göndermesi kötü oldu, o an sakin kalamadım. Ayrıca ertesi gün dediğim gibi doğum günümdü, mesajla kutladı bu olaydan sonra, ne aradı ne yazdı o gün, bir prog yapmadı hala da ses yok, olay bundan ibaret :)

sevgilim yok ama mesela ben çok mutluyken türkü veya arabesk fln dinleyip bağıra bağıra eşlik edebilirim. sırf bağıra bağıra şarkı söylemek için :)
bi gün karşı taraf olurda burdan anlam çıkarıp beni darlarsa valla ayrılırım. hiç çekemem

Konu ilk açıldığında okumuştum hala çözülememiş olmasına şoke oldum. Konu sahibi ben olayın başında sizi biraz kaprisli bulmuştum ama karşı tarafın bu kadar uzatması da hoş değil. Keşke adam başta Fransızca şarkı yollasaymış kimse anlamazdı ayrılık mı anlatıyor Doğum günü mü aşk mı

Konu ilk açıldığında okumuştum hala çözülememiş olmasına şoke oldum. Konu sahibi ben olayın başında sizi biraz kaprisli bulmuştum ama karşı tarafın bu kadar uzatması da hoş değil. Keşke adam başta Fransızca şarkı yollasaymış kimse anlamazdı ayrılık mı anlatıyor Doğum günü mü aşk mı
Yok onu da çevirirdim öğrenirdim bir şekilde :) Ses yok hala, 3 gün oldu. Uzattı evet, doğum günüm geçmiş olmasaydı arada, ben yine belki yazardım, neden kırıldığımı tekrardan belirtirdim ama doğum günüm geçti o gün hiç aramadı ya o yüzden ben de yazmam, ondan bekliyorum.

Gunluk hayatta insanlar sozlerinin icerigi ne olursa olsun her turlu sarkiyi dinleyebilir, altinda bir mana aramak sacma olur.
Fakat ozel bir gunde ozel birine gonderilen sarkinin sozlerine de biraz dikkat etmek gerekir. Ben sizi cok fazla hakli buldum.
Icerisinde sadece dogum gunu geciyor diye ayrilik sarkisi gonderilmesi kadar sacma bir sey olamaz.
Sarki iste yollamis mi yollamis, bunu bulamayanlarda vara donmus olay aqndag

Back
X