ayrılık sebebi mi?

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
sevgilim bi konuda bi kız arkadasına yardımcı oldu. ve sonrasında kız tesekkür etmek için yemege götürmek istiyo. sevgiilim geçiştiriyo. snra kız iş yerine geliyo ve çıkarken sarılıyo sözde tesekkür etmek içinmiş.
sonra feyse lavbali yorumlar yazdı bi kaç kez.
ben kızdım tabi konuşma gitme vs. diye. oda gitmicem felan dedi.
bu olay baya önce oldu.
veee
şok.
bugun öğrendim ki hatta kendi agzı ile söyledi. o kız ile kahvaltıya gitmişler!!!!
ben onu uyuyo sanırken o kızla kahvaltı ya gitmiş düşünsenize.
bi kaçç ay önce hemde. bana şimdi söylüyo. kızdım bagırdım çağırdım.
bide diyo ki ne zaman görüşsek kavga çıkarıyosun.
nasıl dedim gidersin nasıl söylemezsin. senin böyle yapacağını bildiğim için söylemedim, çok ısrar etti illa tsk edicem diye diyo.
çıldırcammmmmm.
sonra arabada gelene kadar ne o konuştu ne ben. bastı gazaaa.
bu saate kadarda ne o yazdı ne ben. bide üste çıkıyo.
ve ben ayrılmayı düşünüyorum.
çünkü bunu bana yapılan bi saygısızlık olarak görüyorum. bunu kabullenirsem bu gibi seyleri tekrarlayacagını düşünüyorum.
ama çok da seviyorum nasıl üzüldüm anlatamam
sizce bu bi ayrılık sebebi mi?

Evet bu benim içinde ayrılık sebebidir
Yanlış

Gerekli bi sebep ben olsam ayrılırdım. Uyutmuş resmen sizi başka bişey olsa neyse benim istemediğim bi kızla kahvaltıya gitmiş. Nasıl bi iyilik yapmış sevgiliniz teşekkürü inşallah bi kahvaltıyla yapmıştır

adım atmayın o atana kadar illa ayrılın diyemem ama kıyameti koparırdım nasıl sarılır ya kusura bakma ama teşekkür bahane bence .biraz akıllansın erkek milleti hep üste çıkarlar suçlularsa daima böyledirler ama siz aynısını yapsanız napardı bunu da düşünün derim

bu bana şunu hatırlattı; 'eski sevgilim doğum günüme gelecek diye yollarını gözlerken, arkadaşıyla takılıp, ertesi gün bana 'kaza yaptık çok kötüydü ondan gelemedim' demesi.

Bence ayrılmak için geçerli bi yalan söylemiş ama sen bilirsin

Bende olsam postayı koyardım kızında ağzına tükürürdüm, sonra içim rahat ederdi, ne halleri varsa görürler bu arada acı çekerdim tabi ama bunu kabullenemezdim beni mal yerine koyması zoruma giderdi.ne biliyim ileride kaç kızla uyuyorum çalışlıyorum deyip neler yapmadığını... siz masumca uyuyor sanıyorsunuz o maşallah.. kızda sağlam o.....puymuş yani...ne diyim..... Allaha havale et

Ayrilmayi dusunmekte haklisin..yalniz kizda bir garipmis.erkek arkadasindan hoslaniyor bence,yemege davet etme,sarilma,birde kahvalti,tesekkur adi altinda basbasa kalma firsati aramis,bulmusta sevgilin sayesinde.iyi niyetli bir kiz olsaydi,yemek olsun kahvalti olsun senide davet ederdi.o davet etmedi,sevgilin senide alip gitmeliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…