Ayrılık sonrası barışıp mutlu olan var mı?

Erkek arkadaşımla 6 aylık bir ayrılıktan sonra tekrar barıştık. Aldatma, uyumsuzluk vb sorunlarımız yoktu. Birbirimizi çoook sevdik, hala da seviyoruz. Edi ile büdü gibiydik.

Kendisi işsizdi, hayatının kötü bir dönemindeydi. Çocukluğu da zor geçmiş, nispeten zor bir hayatı olmuş. Bana çok yansıttı, toksikleşmeye başladı ve ayrıldım. Evleneceğiz gözüyle bakıyorduk, ailem de kendisini seviyordu, bir yanlışı yoktu kimseye karşı.

Şimdi kendisi işe girdi, bensizken hayatını düzene sokmuş, bu süreçte samimi olarak çok pişman olmuş, her şeyin farkına varmış (ben samimiyetine inanıyorum), inanın yüzü bile değişmiş, aydınlanmış. Daha mutlu, daha enerjik ve daha istekli bir insan olmuş. 4 aydır görüşüyoruz, hakikaten tek yanlışı olmadı, aksine eskisinden daha mutlu hissettiriyor bana. Niyeti ciddi, şimdiden evlilik için planlar yapıyor.

Sorum şu, aranızda ayrılık yaşamış, daha sonra barışmış ve mutlu bir evlilik sahibi olmuş olanınız var mı? İnsanlar değişmez biliyorum ama kendini gerçekten de geliştirmiş olabilir mi?
Kötü bir yanlışı yok ise tartışılır tabiki.
Bende eşimle sevgiliyken hatta yeni sevgiliyken ayrılıp sonra başka kız benimkine göz dikti diye inadına barışmıştım. Şimdi evliyim :)

Olabilir tabi çok gördü böyle örnekler. Ama ilerde de işsiz kalabilir her zor durumda ben bir gideyim kendime geleyim yapmasın da..

Erkek arkadaşımla 6 aylık bir ayrılıktan sonra tekrar barıştık. Aldatma, uyumsuzluk vb sorunlarımız yoktu. Birbirimizi çoook sevdik, hala da seviyoruz. Edi ile büdü gibiydik.

Kendisi işsizdi, hayatının kötü bir dönemindeydi. Çocukluğu da zor geçmiş, nispeten zor bir hayatı olmuş. Bana çok yansıttı, toksikleşmeye başladı ve ayrıldım. Evleneceğiz gözüyle bakıyorduk, ailem de kendisini seviyordu, bir yanlışı yoktu kimseye karşı.

Şimdi kendisi işe girdi, bensizken hayatını düzene sokmuş, bu süreçte samimi olarak çok pişman olmuş, her şeyin farkına varmış (ben samimiyetine inanıyorum), inanın yüzü bile değişmiş, aydınlanmış. Daha mutlu, daha enerjik ve daha istekli bir insan olmuş. 4 aydır görüşüyoruz, hakikaten tek yanlışı olmadı, aksine eskisinden daha mutlu hissettiriyor bana. Niyeti ciddi, şimdiden evlilik için planlar yapıyor.

Sorum şu, aranızda ayrılık yaşamış, daha sonra barışmış ve mutlu bir evlilik sahibi olmuş olanınız var mı? İnsanlar değişmez biliyorum ama kendini gerçekten de geliştirmiş olabilir mi?
Kimsenin değişeceğine inanmıyorum ben.benim hayatımda değişen olmadı en azından.ama daha iyi bir seçenek yoksa şuan denenebilir.ne kaybedeceksiniz ki?

en azından denemiş olursunuz

Benim de erkek arkadaşımla aramda çok kısa bir ayrılık süreci olmuştu. Medeni bir şekilde bitirmiştik. Ayrılık sürecinde ikimiz de anlaşamadığımız noktaları daha iyi gördük, neleri yanlış/doğru yaptığımızı anladık. Bir gün tekrar görüşme kararı aldık, şimdi ise nişanlanmayı bekliyoruz. Eskisinden bile daha güçlü gibiyiz hatta, öyle hissediyorum.
İçinde bulunduğunuz duruma, size ve duygularınıza bağlı tamamen.

Durum anlattiginiz gibi ise saygi bitmemisse neden olmasin biz de ayni surecten gectik su an evliyim iyi ki de barismisim. Neredeyse anlattiklarinizla bire bir ayni

benim annemle babam boşanmış sonra tekrar evlenmişler. araya 2 yıl girmiş başkası da olmamış hiç. ben de denedim. bitme sebebi benim farklı şehirde olmamdı. sonra o benim şehrime taşındı. ama yapamadık olmadı. bi arkadaşım da evlendi boşandı lisedeki sevgilisine döndü. olurlar mı bilmiyorum

Benim en yakın arkadaşım on sene önce kötü ayrıldığı adamla evlendi, bir tane de bebeği var çok da mutlu 😅
Ben de bir yıldır ayrı olduğum çocukla barıştım, şimdiki aklım olsa yine ayrılır yine barisirdim, iyi oldu beni kötü hissettirmemesi gerektiğini öğrendi 😅
Bence çok sorgulama, yasa güzelce ilişkini. Ama hemen evlilik aşamasına gelme. Şu an cicim aylarında sayılırsınız. Biraz normale dönün, öyle ölç tart, evlenme yoluna girmeden önce

olur tabi niye olunmasın ki
yalnız şöyle bişi var
ayrıldığım kişiyle tekrar başlamam için karşımdakinin eski halinden daha iyi olması lazım
veya o dönem elimde başka seçenek olmaması lazım
benim kıstasım bu en azından
aynı hatalar tekrarlanacaksa ilişki yürümez barışsanız da
elinin altında başka seçenek yoksa kalbinde başkası yoksa değerlendirebilirsin yeniden
benim olmuştur öyle o dönem elde daha iyi bi seçenek olmadığı için ex lerimle barışmalarım
en azından tanıdığım bildiğim insan sıfırdan tanıma süreciyle uğraşmıyorum diyordum :KK70:
ama duygularım eskisi gibi yoğun olmuyordu şimdi yalan yok

Ben varım 1 kere de değil birçok kez ayrıldık ama yuzde yuz olmasa da çopu şeyi yüzde 70 değişt evlenincede daha ıyı anlsmaya basladık tabı 2 aylık evlıyım suanlık ıyı

Eşimle çok kısa sevgililik dönemi yaşadık ve bazı problemlerden hemencecik evlendik. 2 ayın sonunda boşanmak istediğimi söyleyip evi terk ettim. Başından çok sorunlu bir evlilikti ama girersem çıkamam şimdi o konulara. Şiddet, aldatma, yalan vs yoktu ama. Boşanma davası falan açıldı ve tam 7 ay ayrı kaldık bu süreçte de asla yüz yüze görüşmedik telefonda da toplasan 5-10 kere falandır. Eşim bu 7 ayda peşimden koştu süründüren bendim yani sorunlu olan bendim aslında. 7 ay sonunda ona haksızlık ettiğimi onu sevdiğimi anlamaya başladım ve ufak ufak görüşerek mahkememize 1 ay kala barıştık. Barışmamız üzerinden 1 bucuk yıl geçti şu an hamileyim ve Allah nasip ederse bir aya doğumum olacak. Gayet sorunsuz, mutlu ve huzurlu bir evliliğimiz var. Çok ciddi problemler yoksa ikinci şans verebilir ve daha sağlam adımlarla ilişki yürüyebilir.

Back
X