- 15 Şubat 2013
- 25.676
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.621
- 798
- Konu Sahibi hanzadee135
Kınadığını kinik falan onu unuttun hdhdhdSonuçta burdaki en popüler sözlerden biri kadın kadının düşmanıdırişine gelmeyince de senin de başına gelir inş
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kınadığını kinik falan onu unuttun hdhdhdSonuçta burdaki en popüler sözlerden biri kadın kadının düşmanıdırişine gelmeyince de senin de başına gelir inş
![]()
Nazar etme ne olur calis senin de olurAma ben ayrım olmadan hepimiz ,vardiya usülü kalıyoruz mesaiye sanıyordumNe yapacaksın her yerde böyle ayrımcılık oluyor kaderimiz
![]()
Çok farklı şeyler öğrendim burada normal hayatta nelerden uzak durmam gerektiğini artık daha da iyi biliyorumKınadığını kinik falan onu unuttun hdhdhd
Her koşulda işimizi seviyoruz,yan etkileri çemkirilmek,suçlanıp eziklenmeye çalışılmak olsada ,gönül bağıda var haliyle ,kapıyı çarpıp gidemiyorsun kiSonuçta burdaki en popüler sözlerden biri kadın kadının düşmanıdırişine gelmeyince de senin de başına gelir inş
![]()
Nazli biraz geç geldin ama bunu üst yönetime bildirmem lazım seni severim amaHer koşulda işimizi seviyoruz,yan etkileri çemkirilmek,suçlanıp eziklenmeye çalışılmak olsada ,gönül bağıda var haliyle ,kapıyı çarpıp gidemiyorsun ki![]()
Şey rütbeler kaç senede bir alınıyordu,kıdem de var yanlış bilmiyorum değilmiNazar etme ne olur calis senin de olur![]()
Ama neden kiNazli biraz geç geldin ama bunu üst yönetime bildirmem lazım seni severim ama![]()
Doğru tabii ben mesela ordinaryüs orgeneralyüs olcam eyt yi bekliyorum kismetseŞey rütbeler kaç senede bir alınıyordu,kıdem de var yanlış bilmiyorum değilmi![]()
Biraz anlayış ve esnek saat olsaNazli biraz geç geldin ama bunu üst yönetime bildirmem lazım seni severim ama![]()
Şaka kız şakaaa bu sefer aramızdaAma neden kiben işimi severek hakkıyla yapıyordum,küstüm
![]()
İnşallahDoğru tabii ben mesela ordinaryüs orgeneralyüs olcam eyt yi bekliyorum kismetse![]()
Benim vardiya o zamana denk düşüyor,hadi inşallahŞaka kız şakaaa bu sefer aramızdaneyse hanımın konusunu çok sabote ettik bize akşama yeni ekmek çıkar bekleyelim
![]()
tam unutuyorum tekrar hortlatıyorsunuzŞaka kız şakaaa bu sefer aramızdaneyse hanımın konusunu çok sabote ettik bize akşama yeni ekmek çıkar bekleyelim
![]()
Tamam tamam ben sustum bu sefertam unutuyorum tekrar hortlatıyorsunuzyapmayın ama canım çekiyor
![]()
olaylar çok karışık, kısaca 7 sene önce ki EVLİ olan eski sevgilisinin hesabını hacklediğini söyledi bugün de kötü davranıyor dedi yani ortada olay yok kendi kafasından üretiyorKonu baslikta mi ?
Anlatsan daha iyi olmazmiydi
Yinede sen bilirsin bizim icin cokda şey degil hani![]()
Tetikte bekliyorum yeni konuları bugün iş yok buradan devam galibaTamam tamam ben sustum bu sefer![]()