- 8 Nisan 2022
- 110
- 40
- 28
- 30
- Konu Sahibi Konya gelini 42
Kızlar 7 yıllık evliyim iki tarafında ailesi konya da biz Balıkesir'deyiz ailesiyle benim dini veya karakter olarak her türlü konuda fikirlerimiz farklı dindarlar ama çoğu konuda dikkat etmiyorlar evlendikten sonra ortaya çıktı bu durum evlilik İlk zamanları bu sebeplerden çok tartıştık sonra .eşim annesinin ağzına bakan biri hemen dolduruşa gelen biri o bu konu derken 5. yılda ayrılık yaşadık boşanmadık ama biraz ayrı kaldık sonra tekrar birleştik eşim Konya'ya taşınmak orda yaşamak istiyor ben de uzakken bile bu kadar tartışmalara yol açılıyorsa yakın olsak düşünemiyorum yakın olmak istemiyorum ama artık bıktım bu konu yüzünden çok kalp kırıyor hamileyim şu an ona rağmen tepkisini devam ettiriyor hiç değişmedi ben de dedim ki gidelim tm ama özel alanımızın çizgisini çizebileceksen teraziyi eşit tutacağına inanıyorsan sorun yok dedim bana bunun yüzünden küstü ben onu yapamayacağı şeylere zorluyormuşum ailesine hasret kalmış ailesini de bi tanisaniz çıkar ilişkisi varsa süper yoksa bitmiştir o insan o kadar umursamazlar çocukları olduğu halde eşime böyleler eşimde öyle onların ağzına bakar hep onların akrabalarına gidilecek onlar gelecek ailesine gideceğiz hep onlar gelecek bir yere giderken haber vereceğiz birlikte gideceğiz bir şey yapıp yiyeceksek onları çağıracagiz yani hep onlar onların evlerinde iş varsa gidip yapacağız hep böyle bir ortam istiyor ben de arada eş çocuk özel kendi yaşam alanımızı saglarsan kendi gezmelerimiz dinlenmek istediğimde gitmedim diye küsme olmayacaksa alanımızı saglarsan tm diyorum bu isteğim ona çok geliyormuş nefret ettim her gün böyle okula giden de kızım var onun okulu var her yerde iyi öğretmen denk gelmiyor onu da düşünüyorum ya bir de benim ailem de konya da ben de görmüyorum yani sanki ben hasret çekmiyorum yaşayacağım olumsuzluk çok olunca hasretligi bile kabul ettim bugün olay patladı sana hakkımı helal etmiyorum dedi daha neler neler ben de saldım artık ya nereye gitmek istiyorsan seç tayinini iste gidelim yeter dedim ne hali varsa görsün işte böyle çok sıkıldım yazmak istedim