Ayrılık sonrası iç dökme

Umarım daha iyi hissediyorsundur şu an. Buna benzer bir olay yaşadım. Ayrıldıktan sonra çok sevdiğim için bir şans daha verip barışmıştım. Sonrasında ise kendisi daha fazlasını veremeyeceğini söyleyerek ayrılmak istedi. Onun talebi ardından mecburen eşyalar vs için iletişime geçtik ama hiç yüz yüze gelmedik. Kendisi çok istedi, ısrar etti, kontrolünü kaybedip beni çok üzdüğü anlar oldu. Ama görüşmedim. Arkadaş kalmak istedi, her zaman değerli olacağımı söyledi. İnanmadım ama bi tarafımdan tutundu tabi. Severek ayrılmıştık. Sonra ne mi oldu ? Bana bunları söyledikten ve benim sert sınır koymamdan hemen sonra biriyle sevgili olmuş. Ayrılığımızın üzerinden 2 ay geçmişti. Şimdi ise o kadınla bu ay evlendi, ayrılığımızın 7. ayında. Kendime saygısızlık gibi hissedip, çok üzüldüm. Ayrılıktan beri hayatımda kimse olmadı, düşünmedim, alabilecek gibi de hissetmedim. Kendime izin verdim, acıyı dibine kadar yaşadım, terapi aldım. Bunların hepsi bana çok iyi geldi ve şu an her şeyi daha net görebiliyorum. Birilerine tavsiye verebilecek konumda değilim ama benim tecrübem bu şekildeydi. Şu an her anıma şükrediyorum ve hayat çok güzel yaşımız genç ve önümüzde bir sürü seçenekler, yaşanacaklar mevcut. Sevgiler

Canım sen narsist birisinin kurbanı olmuşsun maalesef seni parmağında oynatmak için istediklerini yaptırmak için zaten her işine koşuyor herkesten ilgi bekliyor herkese yeşil ışık yakıyor senin yanında neden telefonları açmasın çünkü kadınlara ümit veriyor ve kadınlar onunla flörtleşiyor yani bayağı bayağı aldatılmışsın diyemem ama flörtöz bir erkek bu seni çok yorar ve yıpratır seni anlıyorum çok yıpratıcı zor bir süreçten geçiyorsun ama yaşadıklarını öğreti olarak gör ve unutmaya çalış bu arada bu adam ilgisiz kalınca boşta kalınca sana dönecek umarım tekrar aynı hatayı yapmazsın ya da o da hatalarını fark eder ve tekrarlamaz

Gevşek en basit tabirle ben kıskanç değilim kendime çok güvenirim fakat bu kadar insan sever biriyle yaoamam bu ne öyle birleşik milletler yardım fonu gibi sıkar beni bu .Hem çocuk gibi iştahım kesildi falan ilgilenecek boğdu sıktı okumak bile iyi yapmışsınız üzülecek birşey yok o onun hayatı bildiği gibi yaşasın demekki verici olmayı seviyor demekki öyle mutlu ise yarar hissediyor özel alana yada birinin kıymetlisi olmaya ihtiyacı yok.Arkadas olunur bununla sadece

Mesajınız için çok teşekkür ederim, yaşadıklarınıza hem çok üzüldüm hem de kurtulmuş olmanıza çok sevindim. Acınızı sonuna kadar yaşamış olmanıza, terapi de alarak atlatmanıza gerçekten çok sevindim.
Ben olsam ben de kendime saygısızlık olarak hissederdim. Kaldı ki kolaylıkla ayrılmak isteyebilmesi bile aynı etkiyi yarattı bende.
Kesinlikle hayat çok güzel, benim de hayatımda güneş açtı çok şükür. Çok daha iyi hissediyorum, çok daha az aklıma geliyor, hayatıma kattığı güzel şeyler de oldu elbette, sadece o iyilere odaklanıp geri kalan hiçbir şeyi düşünmüyorum açıkçası.
Başlarda hiç geçmeyecek bir acı, sonsuz bi ızdırap gibi gelmişti. Günlük hayatıma devam ediyordum tabi ama ağlama atakları, özlem, öfke sürekli kafamda arka plandaydı.

Geçti bile :)

Kesinlikle, yaşımız da genç çok şükür. Allah iyilerle karşılaştırsın hep, yolunuz bahtınız açık olsun

Aynen öyle, sadece arkadaş olunabilir biriymiş de geç fark edebiliyor bazen insan, çok şükür geçti gitti kurtuldum, eski neşeli hallerime kavuştum :)

42 yaşındayım 31 yaşında aşk evliliği yaptım. Aşka saygım sonsuz ama evliliğimde dahada emin oldumki asıl olay değer görmek sahiplenilmek mutluluğumuzun önemsenmesi işte bu ayrımı yapabilirseniz pişman olmayacağınız bir evliliği doğru kişiyle gerçekleştirebilirsiniz. Evet malesef ki eski sevgilinizin önceliği siz olmamışsınız aslında bu krizin çıkması ve sizin bi karar vermesi için kişiyi zorlamanız çok güzel olmuş kendinize iyilik yapmışsınız çünkü sizin hakettiğiniz böyle bir sevgi olamaz 9 aya üzülmek boşa gidecek belkide 9 yıla üzülmekten çok daha iyi olmuş . Sevgiler Herşey çok güzel olucak önce buna siz inanın

Çok teşekkür ederim tatlı yorumunuz için. Çok şükür evet sonradan çok daha fazla vakit kaybedeceğime bitti. İlk zamanlar çok canımı yakıyordu bu durum ama bittiğine şükretmeye başladım bile.

Huzurunuz mutluluğunuz daim olsun inşallah, sevgiler

Diğerleriyle de mi böyle arkadaş kalmış acaba?
Gerizekalı...
Tebrik ederim sizi. Valla helal olsun.

Diğerleriyle de mi böyle arkadaş kalmış acaba?
Gerizekalı...
Tebrik ederim sizi. Valla helal olsun.
Değil mi. İlk duyduğumda inanılmaz gıcık oldum. Kaç exinden bana arkadaşım diye bahsetti acaba diye :) Bir de öldüm bittim sürekli ağlıyorum diyip de sonrasında arkadaş kalmak nedir. Ne istediğini bilse böyle olmazdı zaten, zırtapoz. Allaha havale ettim :) Çok şükür benim keyfim yerinde..

Çok teşekkür ederim yorumunuz için

ben ayrılmadım da neyse, arkadaş kalmak isterdim demiş en son.

Bu son cümlenin şokundayım hala ahahaha arkadaş kalacakmışız. Pardon??
cevresindeki diger kadın arkadasları da bu kategoride miydi acaba? diye düşündüm istemeden…
beter olsun ayrıca
çok sevindim daha iyiye gitmenize. çok yoğun tutkulu bir ilişki yaşamışsınız ve tüm uyaranlar bir anda çekilmiş. o yüzden yoksunluk hissi yaşamak çok normal. Her ilişki bir tecrübe artık ne isteyip istemediğinizi ve sınırlarınızı daha iyi biliyorsunuz daha güçlüsünüz

Ahahaha ya çok tatlısınız bence de beter olsun :))
3 ay oldu hemen hemen, son bikaç haftadır tamamen eski enerjim geldi, devam ettiğimiz senaryoyu düşününce içim sıkılıyor hatta.
Tam olarak dediğiniz gibi, tüm uyaranlar aniden kesilince, her gün olan alışkanlıklar birden kesilince ciddi bir afallama oldu, terapistimle de konuştuk bunu o dönem. Fiziksel bir yoksunlukla eşdeğer bir şey bu kendinize acımasızca yaklaşmayın sürekli telkin vermeyin demişliği var.

Bundan sonra hayatıma girecek adama sabırlar diliyorum, o sınırları bir kez daha böyle esneteceğimi hiç sanmam :) Çok kıymetliymiş gerçekten sınırları koruyabilmek

Çok teşekkür ederim tatlı yorumunuz için

Ay okuyunca Avrupa Yakası'ndaki Bülent canlandı gözümde bu ne iğrenç herifmiş öf.
Konu sahibi, sizin adınıza gerçekten çok sevindim. Verilmiş sadakanız varmış ki böyle bir ahlak yoksunundan kurtulmuşsunuz. Aklınca sizi ayrılıkla terbiye edecekti, siz "tamam görüş arkadaşlarınla" diye mecburen razı gelecektiniz o da kendince hüküm sürecekti. Bir de o kadar uğraşmış prodüksiyon yapmış notere gelirken karaktersiz ahahahdsad.

Bazı adamlar böyle işte. Karşısındakini değil, karşısındakini kullanarak kendini işe yarar hissetmeyi seviyor. Karakteri tamamen dış onay üzerine kurulu, bu şekilde takdir görmek zorunda çünkü bunun dışında takdir göreceği, kendinde tutunabileceği birşey yok ki? Tesbih dizer gibi diziyor eski sevgililerini etrafına, o zavallı egosu hasar aldığında onları kendine hatırlatıyor "Ben böcek değilim, değerliyim, bak etrafımda ne kadar kadın var" diye... Birinin bi işini görmese, bir allahın kulu "ama bu adam da şöyle iyi yürekli, karakterli biri" demeyecek (çünkü öyle bişey yok), koyacak totosuna tekmeyi.

Bu adama en güzel cevabı ayrıldıktan sonra hiçbir şekilde egosunu beslemeyerek vermişsiniz. Umarım bundan sonra yolunuz hep güzel insanlarla kesişir.

arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum nolur bana yardım edin eşim arkadaşımın durumlarına bakmış facebooktan kız ben baktım zaneti ben bozuntıya vermedim arkadaşım ben baktım diye biliyor eşime söyledim ortalığı ayağa kaldırdım yanlışlıkla baktım diyor mesaj mı atmışım aramışımı napmışım diyor bakması bile birşey sonuçta kafam çok karıştı nolur yardım edin napmalıyım ona inanmalımıyım

Alıntı yapacaktım hangi cümleyi alıntı yapsam şaşırdım. Hepsinin altına tek tek imzamı atarım gerçekten.
Bülenti tip olarak da andırıyor birazcık, ona ayrıca çok güldüm ahahaahah

Dün arkadaşıma tekrar yazdı bu arada akşama doğru. Bazı eşyalarımın arabanın bagajında kaldığını, yeni fark ettiğini, bugün için arkadaşın ofisine bırakacağını söyledi. 3 aydır eksikliğini hissettiğim bir eşyam yok. Atmasını yazmasını rica ettim dün de.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim bu arada, yaptığınız tespitler de o kadar doğru ki. Genel olarak epey anlaşılmış hissettirdi

Olan olmuş, ilişki bitmiş. Bence bundan sonrakiler için dersler çıkarabilirsin. Evlenmeden evli gibi yaşamak gereksiz yere bağ kurup sonra ayrılırken zorluyor insanı işte. Yani şifrelerin filan onun üzerinden olmasına ne gerek var. Ya da netflix appletv hesaplarının senin TVde olması filan. Yani bunlar biraz abartı değil mi sence de? Erkekler pat diye bitirip yoluna deva ediyor, kadınlar da işte böyle kenarda duran kokulu çorabını görse maziye dalıp ağlama krizlerine giriyor. Biraz kendimizi korumak için dogamiza ters hareketlerden kacinmaliyiz bence.

Ben hala abartılı bir durum olduğunu düşünmüyorum bunun. Herkesin ilişki dinamiği farklı. Bu beni ekstra üzen bir şey değil, ayrılmış olmanın kendisi, geçen zaman ve emeğe üzüntü, her gün iletişimde olduğum birinin pat diye birden artık hiç olmaması üzücü tarafıydı benim için. Kenarda duran kokulu çorap konusuna hiç katılmıyorum. Gördüğüm hiçbir eşyası vs beni daha da üzmedi durumun kendisinden. Ayrıldığımızın ertesi günü eşyalarını verdim ve ben de bir daha iletişime hiç geçmedim. Ne mesaj ne telefon ne bir ima. Onun açısından da ben anında hayatıma devam ettim.
1 günde her şey normal olmuyor ama elbette.
Ben üzüntümü de öfkemi de yaşadım, aştım ve kendime geldim. Şuan o saçma sapan sebeplerle iletişime geçmeye çalışıyor ama mümkün olmadığını biliyor.
Daha korumacı davranma konusunda katılıyorum size, maalesef ilişki içindeyken bazen öngörülemeyebiliyor bir şeyler. Her zaman korumacı olmakta fayda var.
Ben hemen hemen 3 ayın sonunda tamamen iyiyim diyebiliyorum çok şükür

İkimiz de biliyoruz ki kokulu çorap sadece abartılı bir ornekti :) TVdeki netflix hesabı vs gibi.. Genel bi çıkarım yapmak için. Atlatmana sevindim. Umarım sana çok s değer veren ve çok mutlu olacağın bi ilişki çok yakinlarindadir

Elbette.. Ben yine aynı saftiriklikleri yaparım gibi geliyor da du bakalım boşuna terapiye gitmiyorumdur umarım ahahaha
Umarım, çok teşekkür ederim iyi dileklerinizi için, size de mutluluklar diliyorum

Önünüzdeki günlerde daha çook çıkar "şunu da bende unutmuş, eski günlerin hatrına bi soru sorabilir miyim, rüyamda gördüm iyi misin"ler. Egosunu sarstınız ya, yeni challenge'ı aklınıza yeniden girmek muhtemelen.
Beter olsun p.... Bu saatten sonra ayağınızın ucunu bile koklatmayın bu herife. Kusura bakmayın en yakın arkadaşımın ayrılık mesajını kendim yazıyomuşum gibi sinirlendim bu konuyu okuduktan sonra asdsdsadf

`