• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık sonrası iç dökme

Böyle birini tanıdım zamanında , tüm ayrıldığı kadınları etrafında tutar hepsini de destek oluyorum ayağına kullanırdı. Kiminin parasını , kiminin işini vs... tüm işlerini o kadınlara gördürürdü. Herkeste birbirini tanırdı, şöyle eskiyiz , böyle severiz birbirimizi : ) en pis erkek türü bu, psikolojik bir açıklaması inan ki yok dümdüz ahlaksız, yol vermekle en iyisini yapmışsın. Daha çok yeni kendine zaman ver ama ne olur dönmesine izin verme ciddi söylüyorum eşi benzeri olmayan ahlaksızlıkta modeller bunlar
Ay inanin bu tam tersi, herkesin her isine kosayim, eril eril olayim, halleden, cozen olayim. Her seyi ben hallederim, enerjim hic bitmez, asla kafama bisey takmam modu. Neseli de bi insandi rahmetli
Simdi kurdugu yuzeysel ve sahte dunyada bir daha kolay kolay bulamayacagi derinligin eksikligini bile hissetmeden devam ediyordur hayatina. O arkadaslariyla coktan tatil planlari yapilmistir. Benden uzak allaha yakin olsun

söyleyecek çok şey var ama size bir kitap tavsiye etmek istedim. eğer hiç okumadıysanız, rachel heller - "bağlanma". bu kitabı okurken malum kişinin size "aslında" yaptıklarını muhtemelen daha net göreceksiniz ve bu manipülasyonları o kadar ustaca yapıyorlar ki fark edememek sizin suçunuz değil. böyle tiplerin ne kadar klişe olduğunu görmek belki her şeyi gözünüzde daha basitleştirir ve gelecekteki olası ilişkilerinizde size rehber olabilir diye düşünüyorum. size uyar uymaz bilemem ama eğer evliliğe giden, ciddi ve "düzgün" bir ilişki istiyorsanız biraz "görücü usulü" kafasıyla daha en baştan red flagleri karşı tarafa bildirmek iyi olabiliyor. sonra vay efendim ben duymadım, bilmiyorum olmuyor. duygusal ilişkilerde kervan yolda düzülmüyor bence, insanlar nasılsa öyledir. kimsenin değişmesi kolay değil. sizinle kurduğu ilişki, size karşı maddi/manevi/cinsel anlamda rahatlığı aslında bütün hayatını ortaya seriyor. bu rahatlığın ve esnekliğin sadece size özel olduğuna inanmak isteyip kendinizi kollarına bırakıyorsunuz ve maalesef bu tür ilişkiler sizi manevi olarak yıpratıyor ve sizden çalıyor. iyileşeceğinize inanıyorum. umarım gönlünüzce biriyle tanışır çok mutlu olursunuz 🌸 o kişi de layığını bulsun.
Cok ilgimi cekti, tavsiyeniz icin tesekkur ederim. Terapistimin tavsiyesiyle suan Kendin olmanin dayanilmaz hafifligi - Ferhat Jak Icoz okuyorum. Bittiginde muhakkak okumak isterim. Tekrardan tesekkurler iliskilere dair iyi bir okuma olacak gibi hissettirdi 🧡

eleştirmek için değil merak ettiğim için soruyorum 37 yaşında hayat tarzı belli bir adamın birini tanıdıktan sonra değişeceğini düşünmek çok hayali değil mi ? Ben insanların değişeceğini düşünmüyorum. Ya da neden ilişkimde karşı tarafa ilişkileri noktasında yönlendirme yapayım ki. Çok yorucu olmuyor mu böyle insanlarla olmak.

eleştirmek için değil merak ettiğim için soruyorum 37 yaşında hayat tarzı belli bir adamın birini tanıdıktan sonra değişeceğini düşünmek çok hayali değil mi ? Ben insanların değişeceğini düşünmüyorum. Ya da neden ilişkimde karşı tarafa ilişkileri noktasında yönlendirme yapayım ki. Çok yorucu olmuyor mu böyle insanlarla olmak.
Size burada 9 ayda olani iliski bittikten sonra ve ozetleyerek anlattigim icin sormakta haklisiniz. Bu olanlarin tamami cok daha fazla vakit gecirmeye baslayinca aciga cikti.
Ben degismesini, arkadasliklarini bitirmesini hicbir zaman talep etmedim, sinirlara dikkat etmesini rica ettim. Sonrasi tartismalara ve nihayetinde ayriliga dondu zaten.
Bana hadsizce yorum yapan kadin arkadasi evliydi mesela, bizim sevgili oldugumuz surecte bosanma davasi goruldu ve bosandi. Aklima kotu seyler getirmeyip eyleyip gecmeye calistim o yuzden basta. Sonra ornekler arttikca ve o sinir koymayacagini, bunlarin onun icin normal oldugunu net bir sekilde soylemesiyle aninda bitti. Hic ayril baris bi iliskimiz yoktu. O net bi sekilde sinirlarina dikkat etmeyecegini, normalligini vurguladi, beni guven sorunlarim olmasiyla sucladi ve iliski o an bicak kesilir gibi bitti

Ayrica cok yorucu, bu sekilde yillardir suren iliskiler evlilikler var etrafimda ve cogu mutsuz
Ben de mutsuz olmaya baslayacak ve cok yorulup yipranacaktim muhtemeln devam etseydik. Hayat oyle gecmez gercekten.
Keske ben de daha erken okuyabilseymisim sinyalleri

Kenan baran gibi bir tipmiş. Kadınları aciz görüp sürekli yardımına koşmaya çalışıp kendini tatmin eden biri. Atlatmanıza sevindim. 1 günde eşyasını toplayıp 1,5 aydır hiç aramayan biri size aşık olmamış kendi egosunu tatmin etmiş sadece.

Kenan baran gibi bir tipmiş. Kadınları aciz görüp sürekli yardımına koşmaya çalışıp kendini tatmin eden biri. Atlatmanıza sevindim. 1 günde eşyasını toplayıp 1,5 aydır hiç aramayan biri size aşık olmamış kendi egosunu tatmin etmiş sadece.
Bir devir islemi icin subat sonunda gorusecegimizi zannediyor. Halbuki vekalet verip ben muhattap olmayacagim. Bununla kendimi kandirmak da istemiyorum elbette..
Ama haklisiniz, benim oyle bir yapida olmadigimi cok iyi biliyor. Kaybetmek istemeseydi ilk haftadan cozmeye calisirdi.
Bence icinde ne yasiyosa yasasin mutlu mutlu devam ediyordur hayatina. Kendini bile manipule edecek biri. Mutlu da olsa mutsuz da olsa o kisi cok sukur artik benim derdim degil
Sagolun yorumunuz icin

Sizin gibi insanları böyle ilişkileri baştan görüp sonlandırdıkları için çok şanslı görüyorum. Manipülasyoncu biriyle yaşamak çok zor. Ve bunu anlamıyorsunuz yıllar sonra dank ediyor kafanıza , dank etmeside durduk yere değil ağır bir olay sonrası oluyor :) o yüzden bu üzülmelerinize iyi ki üzülmüşsünüz diyorum :) Hayat karşınıza sizi gerçekten seven biri çıkarsın 🙏🏻 sevgiler

Sizin gibi insanları böyle ilişkileri baştan görüp sonlandırdıkları için çok şanslı görüyorum. Manipülasyoncu biriyle yaşamak çok zor. Ve bunu anlamıyorsunuz yıllar sonra dank ediyor kafanıza , dank etmeside durduk yere değil ağır bir olay sonrası oluyor :) o yüzden bu üzülmelerinize iyi ki üzülmüşsünüz diyorum :) Hayat karşınıza sizi gerçekten seven biri çıkarsın 🙏🏻 sevgiler
Cook tatlisiniz cok cok tesekkur ederim yorumunuz icin. Ben gec bile kalmis hissediyorum.. Ozlem hala ara ara yokluyor ama normal, cok yakinda umarim ona dair hicbir sey kalmayacak icimde :) sizlere de mutluluklar guzellikler diliyorum, sevgiler 🌸

yolunuzu ayırmakla kendiniz için doğrusunu yaptınız bence. Bu gün üzülmek her gün acaba diyip üzülmekten daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok katiliyorum. Iyi ki simdi bikac ay uzuldum, o neydi oyle iyi ki bitmis diyecegim gunu bekliyorum. Cok da kalmadi bence, simdiden daha iyiyim. Hele bi bahar gelsin bi icimiz acilsin, daha cok yuruyuslere cikayim sosyalleseyim hayata katilayim..
Tesekkur ederim yorumunuz icin

Ayhh vallahi nereden buluyorsunuz böyle adamları Allah aşkına görünen köy kılavuz istemiyor kendinizi böyle bir adam için de değersiz hissetmeyin adam ne şiş yansın ne kebap modunda takılmak isteyen biri daha başlarda okurken anladım böylesi için de keyfinizi kaçırmaya değmez ne güzel basmışsınız tekmeyi işte geri dönmesine dahi müsaade etmemeniz gerekir valla siz kendinize değer vermezseniz başkası hiç değer vermez.

Ayhh vallahi nereden buluyorsunuz böyle adamları Allah aşkına görünen köy kılavuz istemiyor kendinizi böyle bir adam için de değersiz hissetmeyin adam ne şiş yansın ne kebap modunda takılmak isteyen biri daha başlarda okurken anladım böylesi için de keyfinizi kaçırmaya değmez ne güzel basmışsınız tekmeyi işte geri dönmesine dahi müsaade etmemeniz gerekir valla siz kendinize değer vermezseniz başkası hiç değer vermez.
Sagolun yorumunuz icin. Ilk ayrilik ani hayatinizda 7/24 iletisimde oldugunuz birinin birden hic olmamasi uzuyor tabiki baslarda. Iyi ki icimi dokmusum buraya cok rahatlatti
Suan evet iyi ki bitmis diyecegim asamaya yeni yeni geliyorum
Olaylari yasarken bu kadar berrak olsa, duygularimizi yonetebilsek keske, yoksa 1 dakika uzulmeyi ben de istemezdim onun icin
Cok sukur gecti gitti, hic iletisimimiz yok zaten
O da donmuyor, ben de donse de bi karsilik vermeyecegim

adamın narsist birisi oldupu belli. gerçek seven çevresinde bu kadar yedek gibi kadın bulundurmaz. size onun kadın armadaşı tarafından söylenen söz basit bir söz değil. birde kadının geçmişi var. oturup size bunu söyleyebiliyor! gerçek aşık seven erkek ilişkisi olan kadınlarla sevdiği kadını yüz göz etmez. ben başörtülüyüm bu tür evlilik öncesi ilişkiler bana ters asla onaylamıyorum. ama sizin adınıza ğzüldüm. hatta adamın bir iyiliğini görüp safça barışırsınız diye endişe ettim adınıza. kurtulmuşsunuz. acı çekersiniz neticede kadınız duygusalız bağlanmışsınız. ama asla dönmeyin. böyle bir tiple evlilikte yürümez. eskiden yatıp kalktıklarınızla sizde onu tanıştırsaydınız . normal mi yahu. kendi tahammül edebilir miydi? sakın sakın barışma. acı çek, geçer geçecek. evlenip çoluk çocuklu napcam bu adamla diye düşünmek daha acı verici olurdu. sen değerlisin, kendini seç.daha iyisi güzeli seni seven çıkar illa. insana değersizlik hissettirip yerle yeksan edecek şekilde exler kadın ordusu ile gezen butipten kurtulduğun için şükretmelisin. bence adam terkedilme duygusu ile yedekli geziyor. özgüvenli görünse bile özü güvensiz zayıf. vallahi erkeğin aşırı kadınlarla mıç mış olanı makbul değil. erkek dediğinin erkek arkadaşları olur. onlardan bile seni sakınır. ben geri kafalıyım net.ama exlerle kız arkadasını tanıştırmak ne demek ya!!!!

Üzmekte istemem ama anlattığınız şeyleri okuyunca asla güven vermiyor . Yanınızda açmalı o telefonu açmıyorsa ben altında başka şeyler ararım. Sizde aramışsınız ki bitmiş gelirse de lütfen donmeyin çok daha iyileri var hayatta

Bir devir islemi icin subat sonunda gorusecegimizi zannediyor. Halbuki vekalet verip ben muhattap olmayacagim. Bununla kendimi kandirmak da istemiyorum elbette..
Ama haklisiniz, benim oyle bir yapida olmadigimi cok iyi biliyor. Kaybetmek istemeseydi ilk haftadan cozmeye calisirdi.
Bence icinde ne yasiyosa yasasin mutlu mutlu devam ediyordur hayatina. Kendini bile manipule edecek biri. Mutlu da olsa mutsuz da olsa o kisi cok sukur artik benim derdim degil
Sagolun yorumunuz icin
Yardımcı olurum bilmiyorum ama yinede söyleyeyim dedim .sizin yaşadıklarınızın aynısını birebir olmasada üniversite yıllarında bende yaşamıştım yıllar geçtikçe unutuluyor inanın. Ben şunu anlıyorum şuan aşk sandığımız şey alışkanlık ve bağımlılıkmis o zamanlar. İnan bana unutuluyor sende açtığı yara zamanla kabuk bağlıyor ve diyorsinki iyiki bitmiş.bundada hayır vardır rabbim daha iyisini senin kıymetini bilen birini çıkaracaktır senin karşına. Benim öyle oldu 16 senelik evliyim şuan. Rabbim daha iyileriyle karşılaştırsın seni.

Selamlar herkese. 10 yıl sonra hesabımı bugün tekrar aktif ettim. Biraz forumda dolaşmak iyi geldi.

Ben 30 yaşındayım, şimdiye dek ilişkilerim hep uzun oldu. Geçen yıl kısa bir bocalama sürecinde (yurtdışından yeni gelmiştim, sosyal çevremden de uzak kalmıştım uzun süre) dating appler kullanıp sık date'e çıktığım bir dönem oldu sadece. Sonra 2025 Nisanda biriyle ilişkim başladı.
Her şey mükemmel, adam inanılmaz ilgili, 37 yaşında o da, maddi manevi güçlü biri, çok enerjik, çok ilgili, hep yanımda olmak ve hayatımı kolaylaştırmak istiyor. Kıskançlığı kısıtlayıcılığı yok, yurt dışı seyahatler, yurt içi seyahatler, sık sık bana gelip kalmalar, işe giderken bile ben götüreyimler vs. Adam her anıma sızdı, az iştahım kesilsin o gün mutlaka işlerini toparlar gelir beni almaya, sevdiğim bir restorana götürür ki iştahlanıyım. Cinsellik çok iyi. Ailem biliyor artık, sürekli ileriye yönelik planlar programlar ve çoğunu da gerçekleştiriyoruz.

Zurnanın zırt dediği yer yakın kadın arkadaşları, sınır koyamaması, cinsellik beklentisi olmasa da yaşı kaç olursa olsun kadınlardan gelen ilgi alakayı önemsiyor, herkesin her işini çözmeye çalışıyor, her soruna 'sorun yok, çözerim, hallederim'ler. Sorunları görmezden gelmeye genel bir meyil. 9 ay boyunca eskiden birlikte tatillere gittiği, yakın kadın bir arkadaşının telefonlarını benim yanımda açmıyor, hiç buluşmuyor. Sadece arkadaşlar, geçmişlerinde bir şey yaşanmadı söylediği tek şey bu. Bunun gibi birkaç kadın arkadaşı daha var, biri eski ortağı biri arkadaşı biri çocukluk arkadaşı vs. Beni şimdiye dek sadece 1 tanesiyle tanıştırmıştı, o da bana yukardan bakmaya çalışan, 'biz birbirimiz için daha önce sevgililerimizden ayrıldık' cümlesini kurabilecek hadsizlikte bi tip. Eyledim geçtim sorun etmedim ama doz arttıkça ben de sınırlarına dikkat et bunu istemiyorum, karı-koca ilişkisi muamelesi yapmasına katlanamıyorum dedim ve o sınırlarına dikkat etmeye başladı ama diğer arkadaşlarıyla görüşmemeler, telefonlarını benim yanımda açmamalar devam ediyor.

Bir gün de bu yukarda hadsiz diye bahsettiğim insanın yanına gidip bana orda olmadığıyla ilgili yalan söylüyor. Doğrusunu bildiğimi söylediğimde, şimdi kafana bir şey takılmasın, reglsin zaten durduk yere sorun olmasın diye söylemedim vs diyor.

Böyle böyle güven sorunlarım oluşmaya ve artmaya başladı. En son yılbaşında beraberken gece 00.00 sonrası yine bir sürü mesajlar, tanımadığım kim olduğunu anca sora sora öğrendiğim insanlar, cevap vermiyor, 1 ocak günü evdeyken cevap vermediği kadınlardan biri arıyor, yine 'ay şimdi çok kafa açacak çok konuşacak' diyip açmak istemiyor. Ben de artık patlıyorum. Sen ve hayatında 'arkadaşım' diyip geçiştirdiğin kadınlardan bıktım dedim, bana ağzıma geleni de saydım. Yürüyüşe çıkıp sakinleşip dönecektim, ben zaten senin gözünde şerefsizim, hep aldatıyorum, istenmediğim yerde durmam dedi bastı gitti. Kaçmak istemenin sorumlusu ben değilim, doğru düzgün bir açıklama bile yapamayıp kaçan sensin dedikçe bikaç gün konuşmadık. Sonra bikaç gün sonra konuşalım her şeyi çözelim diye buluştuk ve bana bu kadın arkadaşlarıyla ilişkilerinin normal olduğunu, her şeyin normal olduğu, benim güven problemlerim olduğunu, ona normal gelen hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini vs söyleyince o zaman bu konuşmanın anlamı yok dedim ve o da ayrılalım dedi. Ertesi gün eşyalarını topladım, almaya geldi. 5'inden beri 0 iletişim, bitti ayrıldık.

Normalde hızlı kendime gelirim, ayrılık, yas sürecini biliyorum, uzun süre kendi hayatımı güzelleştirebilmek, öz şevkatimi pekiştirmek için zaten terapiye gidiyorum ara ara. Yine terapiyle aşmaya çalışıyorum ama inanılmaz zorlanıyorum. Uçan kuşa, yoldan geçene bir şeyler anlatmak istiyorum. Ara sıra aşırı özlem hali oluyor, sonra öfke, depresif haller, aşırı beklentiye girme (döneceğine dair), gibi gibi ruh halleri arasında gidip geliyorum işte. İşe asla odaklanamıyorum, ofise geliyorum ama ruh gibiyim. Çevrimiçi durumuna bakma eğilimim çok, o kadınları bazen stalklıyorum. Fotoğrafları ilk gün sildim ama whatsapp yazışmalarını henüz silemedim, telefon şifrelerimi vs hep o hallediyordu ara sıra lazım oluyor değiştirmek için. Tüm hesaplarını tv'den kaldırdım, apple tv netflix vs. Sadece whatsapp kaldı onu da silerim yakında. Umutsuzluk, keyifsizlik ve yıkım çok büyük. Bir daha nasıl sevildiğime ikna olcam bilmiyorum. Beni uğraşmaya değer bulmadı hissi kötü, egomu da yıktı gitti. Tercih edilmedim, istenmedim psikolojisine giriyorum ister istemez bazen.

Kusura bakmayın epey uzun oldu, içimi dökmeye çok ihtiyacım vardı.
Konu sahibi cümle kuruşlarınızdan ve anlatımınızdan ne kadar mükemmel olduğunuzu bulunduğum yerden anladım. Burada istenmeyen asla siz değilsiniz ayrılalım lafı onun ağzından çıkmış olabilir bu adam sizinle kalsaydı da si onu bu şekilde istemeyecektiniz. Daha fazla aile içine girip evlilik yoluna taşımadan bittiği bence iyi olmuş. Siz sevilmeye layıksınız sadece ruh eşinizle henüz karşılaşmamışsınız kötü bir dönemden geçiyorsunuz umarım en az hasarla atlatırsınız🌺

Çok çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Ara ara yoklayan özlem dışında çok daha iyiyim aslında. Bu özlem de 'keşke şimdi gelse yanımda olsa' gibi değil. Beni sevdiğine inandığım zamanlardaki halimiz. Mutlu olduğumuz kıymet gördüğüm zamanlara ait. Şimdi gelse suratına bakmam muhtemelen..
Şu devir işlemi de bitsin ondan sonra her şey daha da iyi olacak diye düşünüyorum. Nolursa olsun bu da bi etkileşim sonuçta, insan hiç istemese bile biraz beklentiye giriyor..

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim tekrardan :KK200:

Yani cocukluk arkadasi vs vs konduramiyordum bir yandan. Cinsellik konusunda hassas o da, pimpiriklidir. Fiziksel bir aldatma oldugunu sanmiyorum ama ilgiye onaya cok ihtiyac duruyordu. Mikro flortlesmeler yaptigina eminim. Bir yandan da inanilmaz bagli ve duskundu bana ama cok da gercekci degilmis aslinda. Her yere sizdi tum hayatima, hayatimi kolaylastirmak icin ben istemedikce verdi. Kendi egosu icinmis. Icindeyken goremedim iste..
aldatmanin mikrosu makrosu mu olur hayatim gayet iyi olmuş gençsin mesleğin elinde okuduğum kadarıyla belli bi vizyonun falan da var bilemiyorum buradan kurutlmuş gibisin umarım iyileştiğinde seni hak edecek insanlarla karşılaşırsın

Back
X