- 28 Nisan 2021
- 14
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi beyazkelebekkk96
-
Pişman olmasını beklemek bile önünüze bakamamak icin bir engelArkadaşlar merhaba sorum şu ayrılık sonrası pişman olmasını istiyorum sizce göz önünde olmak mı daha etkili olur yoksa beni görememesi mi? İnstagram hesabımı açmak istiyorum ama nispet yapar gibi değil normal hayatıma devam edicem siz ne dersiniz? Açık mı olsun kapalı mı devam edeyim ?
Normal akısa devam edip karsı tarafla ilgili sessizligi korumak gizemli olmak her zaman merak uyandırırArkadaşlar merhaba sorum şu ayrılık sonrası pişman olmasını istiyorum sizce göz önünde olmak mı daha etkili olur yoksa beni görememesi mi? İnstagram hesabımı açmak istiyorum ama nispet yapar gibi değil normal hayatıma devam edicem siz ne dersiniz? Açık mı olsun kapalı mı devam edeyim ?
Kabul etmicem sadeceNe olucak ki ayrılmışsın bitmiş gitmiş
Pişman olup gelse kabul mu ediceksin
Yaşın kaç bu arada
Ne olucak ki ayrılmışsın bitmiş gitmiş
Yaşın kaç bu arada
Arkadaşlar merhaba sorum şu ayrılık sonrası pişman olmasını istiyorum sizce göz önünde olmak mı daha etkili olur yoksa beni görememesi mi? İnstagram hesabımı açmak istiyorum ama nispet yapar gibi değil normal hayatıma devam edicem siz ne dersiniz? Açık mı olsun kapalı mı devam edeyim ?
Kabul etmicem sadece pişmanlığını görünce içim soğuyacak 24 yaşındayımNe olucak ki ayrılmışsın bitmiş gitmiş
Yaşın kaç bu arada
Çok haklısınız iş işten geçtikten sonra pişman olacak biliyorum ama nafile işte ..Ayrılık sonrası pişman olması instagram hesabının açık olup olmaması ile ya da göz önünde olup olmamak ile alakalı değil ki. Sevmişse ve ayrılık için geçerli bir sebep yoksa pişman olur. Sevmemişse ya da ayrılık için geçerli bir sebep varsa pişman olmaz. Ayrıca nedendir bilmem ama pişman olmasını bekleyince olmuyorlar, siz yolunuza bakınca artık o kişiyi hiç umursamadiginizda pişman oluyorlar ama o tren çoktan kaçmış oluyor, o kişinin pişman olup olmaması bile umrunuzda olmuyor.
Yok kapatmadım hep kapalıydı zaten suan da kapalıOnun için instagram hesabınızı kapatarak baştan hata yapmışsınız zaten
Evet bundan bahsediyorum suan kapalı hesabım o zaman hiç değiştirmiyim böyle kalsınNormal akısa devam edip karsı tarafla ilgili sessizligi korumak gizemli olmak her zaman merak uyandırırhesabınız dısarıya acık olmasın acık kapalıdan kasıt buysa ama.
Pişman olduğunu nereden anlayacaksınız?
Pişman oldum dese inanacak mısınız meselaYa da hüzünlü aşk şarkıları mı paylaşması lazım karşı tarafın?
Kapalı kalsin kesinlikleEvet bundan bahsediyorum suan kapalı hesabım o zaman hiç değiştirmiyim böyle kalsın
Göz önünde olma derim en etkilisi bu merak etmesi lazim haber alamamasi lazım. Pisman olur mu olmaz mı bilemem ama eger hala seviyorsa merak edip mutlaka sana ulaşmaya çalışır.Arkadaşlar merhaba sorum şu ayrılık sonrası pişman olmasını istiyorum sizce göz önünde olmak mı daha etkili olur yoksa beni görememesi mi? İnstagram hesabımı açmak istiyorum ama nispet yapar gibi değil normal hayatıma devam edicem siz ne dersiniz? Açık mı olsun kapalı mı devam edeyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?