- 29 Ağustos 2022
- 743
- 658
- 23
- Konu Sahibi lightgiver
-
Önce çok zor geçti. Sabah uyanamadım akşam uyuyamadım. Resımlerı sıldım. İlk başta terkedıldıgımı burada paylaştın. Ben elımden gelen her seyı yaptım. Annesızım, babasızım, desteksızık dıye dıye benı o kadar çok manüpüle ettıkı. Benden küçüktü de. Ben boşanmıştım ohıc evlenmemıstı. Sorun yapmam dedı. Sonra benım ona karsı sevgımı anlayınca her şey ters oldu. Çogu zaman haklıyken sustum. Yapmamam gerekıyordu. Bazende konuştum. Konuşunca offff yeter zaten kötüyüm dardayım dıyordu. Kendıme çok kızıyorum. En çok da ılıskıye gırdıgım için. 9 ay boyunca gece gündüz beraberdık. Instagram'da bırını eklemıs nıye ekledım dedım cıkarıodum hayatım dedı sabah tekrar aynı konuyu açtım dıye benden ayrıldı. Hiç de aramadı. Aradım bu konuda bısey yok dedım düzeltme bılırız dedım kem küm etti. Körün gözü açılınca ilk bastonunu atarmış. O hayatınu yasıyor ben terapı alıyorun. Okulunu bıtırdım kursu tamamladık işe gırdı bana götünü döndü. Emınımkı yenı bırını hemen buldu. Kızlar eğer bırını alttan alıosanız terkedılen olursunuz. Bu kural şaşmaz. Sagşıklı insanlar hakkını savunur. Ben savunmaya çok calıstım ama hep acındırdı kendını. Anam yok babam yok dıye. Bılıomusunuz eğer kı sız kendı hakkınıza gorersenız Allah bıle acımıyormuş. Ben ılıskıye gırdıgım için öle pişmanımki. Benım degerlerım vardı. Kenfımı çok kullanılmış hıssedıorum. Bana güzel şeyler soleyın. Kendıme kızıyorum. Lütfen benı telkın edın.
Seni çok iyi anlıyorum benim de buna benzer bir ilişkim oldu 3 sene sürdü. Ailesini öne atıyordu durmadan. Ben ondan ayrılmak istediğimde bırakmadı ama birgün şak diye ayrıldı benden. Ama su an sadece bana bir şeyler katmak için varolan biri gözüyle bakıyorum kendisine. Kendime saygımı yitirmiştim ve bu insana çok dokunuyor insan kendini affedemiyor bir süre. Ama sonra barışıyorsun kendinle. O disardaki herhangi bir insan olarak kalıyor ama sen bundan sonra daha az hata yapacak biri olup çıkıyorsun. Bazen insanlara gereğinden fazla değer veriyoruz ve bu hâle geliyoruz ama lütfen kendine kızma sadece insaniz hatalarımız da olacak yanlışlarımız da. Eminim artık nasıl birini istediğinden çok nasıl birini istemediğinden daha emin olup daha iyi seçimler yapacaksın. Tecrübeyle sabitÖnce çok zor geçti. Sabah uyanamadım akşam uyuyamadım. Resımlerı sıldım. İlk başta terkedıldıgımı burada paylaştın. Ben elımden gelen her seyı yaptım. Annesızım, babasızım, desteksızık dıye dıye benı o kadar çok manüpüle ettıkı. Benden küçüktü de. Ben boşanmıştım ohıc evlenmemıstı. Sorun yapmam dedı. Sonra benım ona karsı sevgımı anlayınca her şey ters oldu. Çogu zaman haklıyken sustum. Yapmamam gerekıyordu. Bazende konuştum. Konuşunca offff yeter zaten kötüyüm dardayım dıyordu. Kendıme çok kızıyorum. En çok da ılıskıye gırdıgım için. 9 ay boyunca gece gündüz beraberdık. Instagram'da bırını eklemıs nıye ekledım dedım cıkarıodum hayatım dedı sabah tekrar aynı konuyu açtım dıye benden ayrıldı. Hiç de aramadı. Aradım bu konuda bısey yok dedım düzeltme bılırız dedım kem küm etti. Körün gözü açılınca ilk bastonunu atarmış. O hayatınu yasıyor ben terapı alıyorun. Okulunu bıtırdım kursu tamamladık işe gırdı bana götünü döndü. Emınımkı yenı bırını hemen buldu. Kızlar eğer bırını alttan alıosanız terkedılen olursunuz. Bu kural şaşmaz. Sagşıklı insanlar hakkını savunur. Ben savunmaya çok calıstım ama hep acındırdı kendını. Anam yok babam yok dıye. Bılıomusunuz eğer kı sız kendı hakkınıza gorersenız Allah bıle acımıyormuş. Ben ılıskıye gırdıgım için öle pişmanımki. Benım degerlerım vardı. Kenfımı çok kullanılmış hıssedıorum. Bana güzel şeyler soleyın. Kendıme kızıyorum. Lütfen benı telkın edın.
Evet ama hıc anlasılmıodu yaş farkı. Ben evlenmem ıstıyorum dedı. Araba alıp satıodu. Sonra, ters döndü. Gerceklerı gorebılıorum sımdı.Siz 32 yaşındasınız; adam 25 yaşında, okulunu bitirmeye çalışan biriymiş.
Adam 30 yaş üstü çalışan, hayata dair görüşleri oturmuş biri olsa; aranızdaki yaş farkı sorun olmayabilirdi.
İkiniz hayatınızın farklı noktalarındasınız.
Teşekkür ederım. Ağlattı yazdıklarınız. Ben en çok kendıme kızıyor ve kendımı affedemıyorum. Benım değer yargılarım vardıSeni çok iyi anlıyorum benim de buna benzer bir ilişkim oldu 3 sene sürdü. Ailesini öne atıyordu durmadan. Ben ondan ayrılmak istediğimde bırakmadı ama birgün şak diye ayrıldı benden. Ama su an sadece bana bir şeyler katmak için varolan biri gözüyle bakıyorum kendisine. Kendime saygımı yitirmiştim ve bu insana çok dokunuyor insan kendini affedemiyor bir süre. Ama sonra barışıyorsun kendinle. O disardaki herhangi bir insan olarak kalıyor ama sen bundan sonra daha az hata yapacak biri olup çıkıyorsun. Bazen insanlara gereğinden fazla değer veriyoruz ve bu hâle geliyoruz ama lütfen kendine kızma sadece insaniz hatalarımız da olacak yanlışlarımız da. Eminim artık nasıl birini istediğinden çok nasıl birini istemediğinden daha emin olup daha iyi seçimler yapacaksın. Tecrübeyle sabit
Kendımle kavgam bıtsın. Aynaya bakamıyorumSeni çok iyi anlıyorum benim de buna benzer bir ilişkim oldu 3 sene sürdü. Ailesini öne atıyordu durmadan. Ben ondan ayrılmak istediğimde bırakmadı ama birgün şak diye ayrıldı benden. Ama su an sadece bana bir şeyler katmak için varolan biri gözüyle bakıyorum kendisine. Kendime saygımı yitirmiştim ve bu insana çok dokunuyor insan kendini affedemiyor bir süre. Ama sonra barışıyorsun kendinle. O disardaki herhangi bir insan olarak kalıyor ama sen bundan sonra daha az hata yapacak biri olup çıkıyorsun. Bazen insanlara gereğinden fazla değer veriyoruz ve bu hâle geliyoruz ama lütfen kendine kızma sadece insaniz hatalarımız da olacak yanlışlarımız da. Eminim artık nasıl birini istediğinden çok nasıl birini istemediğinden daha emin olup daha iyi seçimler yapacaksın. Tecrübeyle sabit
Bu zaman alacak benim de benzeri pişmanlıklarım oldu malesef. Ama inan bana geçecek sen su an içine yönel kendini affetmeye çalış eğer inançlı biriysen yaratıcının merhametini unutma o seni geri çevirmez. Evet su an böyle bir şey yaşadın ama bunu değiştiremezsin artık. Önemli olan bundan sonrası. Bundan sonra vereceğin kararlar kendine daha çok saygı duyup seçmeni sağlayacak sadece biraz zaman lazım. Bu sürecte daha dibe çekme kendini. Su an mutlu ol diyemem mümkün değil biliyorum ama kendine haksızlık etme lütfen.Kendımle kavgam bıtsın. Aynaya bakamıyorum
İnsanların ne yaşadıklarını ne hissettiklerini bilemeyiz yargılamak yadırgamak da bize düşmez. İstiyoruz ki herkes bir olay karşısında aynı tepkiyi versin. Ama öyle olmuyor doğrunun olması için yanlışın da olması gerekiyor bu alınması gereken derstir belki bilemeyizİyi size tecrube olmuş. Başindan evlilik geçen insanlarin sanki 15 yaşinda gibi davranmalarini anlamiyorum ilişkilerde...
Çok teşekkür ederımBu zaman alacak benim de benzeri pişmanlıklarım oldu malesef. Ama inan bana geçecek sen su an içine yönel kendini affetmeye çalış eğer inançlı biriysen yaratıcının merhametini unutma o seni geri çevirmez. Evet su an böyle bir şey yaşadın ama bunu değiştiremezsin artık. Önemli olan bundan sonrası. Bundan sonra vereceğin kararlar kendine daha çok saygı duyup seçmeni sağlayacak sadece biraz zaman lazım. Bu sürecte daha dibe çekme kendini. Su an mutlu ol diyemem mümkün değil biliyorum ama kendine haksızlık etme lütfen.
İnsanların ne yaşadıklarını ne hissettiklerini bilemeyiz yargılamak yadırgamak da bize düşmez. İstiyoruz ki herkes bir olay karşısında aynı tepkiyi versin. Ama öyle olmuyor doğrunun olması için yanlışın da olması gerekiyor bu alınması gereken derstir belki bilemeyiz
İnşallah hiç yaşamazsınız. İnşallah hiç kımse böle bır sey yaşamaz. Belkıde sevılmek ıstedım. Bende bılıyordum 15 yasında gıbi aşk yaşamamam gerektıgını bende bılıyordum bazı seylerın net olması gerektıgını ama öle beylık cümleler kurdu ki. Benı tanısaydınız sız de bu kelımeyı soylemezdınız. Annem, kardeslerım bıle inandı. Ama uzattıkca soyledıler bana lütfen bıterse üzülme dıye. Sizde bence yasamadıgınız bır sey hakkında büyük konuşmayın. Ben dersımı aldım ama kınamayın vence kım ister böle bır seyın ıcınde olmayı.İyi size tecrube olmuş. Başindan evlilik geçen insanlarin sanki 15 yaşinda gibi davranmalarini anlamiyorum ilişkilerde...
Çalışıyordu paradını kazanıyordu. Evıde vardı arabasıda. Herseyım var demıstubyadıtlatım benı anlamıyor demıstıNebileyim 29 yaşimdayim şuan, 30 yaşimda olsam ve evlilik isteyen bir kadin olsam biraz daha yere basan bir ilişki kurmak isterdim. Karşimda daha okulunu bitirmemiş yaşça kucuk cocuğun evlenecegim lafiyla evlilik hayalini kuramazdim.
Bu gorulmesi cok ta zor bir şey degil.
Çalışıyordu paradını kazanıyordu. Evıde vardı arabasıda. Herseyım var demıstubyadıtlatım benı anlamıyorNebileyim 29 yaşimdayim şuan, 30 yaşimda olsam ve evlilik isteyen bir kadin olsam biraz daha yere basan bir ilişki kurmak isterdim. Karşimda daha okulunu bitirmemiş yaşça kucuk cocuğun evlenecegim lafiyla evlilik hayalini kuramazdim.
Teşekkür ederım. Ne dersen affederım kendımıKendinize fazla yüklenmiyor musunuz? Aynaya bakamayacak, değer yargılarından utanacak kadar ne yaptınız? Hırsızlık değil, adam öldürmek değil. Adı üstünde hata. Öyle hissetiniz ve yaşadınız, hepsi bu. Belli ki sevildiğinizi hissetmeye, buna inanmaya ihtiyacınız varmış. Şimdi gerçekleri görüyorsunuz. Daha uzun süre kandırılmak, maddi açıdan kullanılmak da yakın bir ihtimaldi. Bitmiş gitmiş, geçmiş olsun.
En çok kozıyorum kendımeEn azından gerçekleri görebilmişsiniz. Kendinizi değersiz hissetmeyin
Siz görüyorsunuz ama herkes göremez. Anlarsınız beni bazen insanın ruh hali öyle bir değişiyor ki almayacağı kararlar alıyor. O an ne hissetti de ne yaşadı biz bilemeyiz. Ama biraz empati yapmalıyız zararın neresinden dönersek kar. Su an bu durumu hiç önemsemiyor da olabilirdi. Doğru tercihler böyle böyle veriliyor.Nebileyim 29 yaşimdayim şuan, 30 yaşimda olsam ve evlilik isteyen bir kadin olsam biraz daha yere basan bir ilişki kurmak isterdim. Karşimda daha okulunu bitirmemiş yaşça kucuk cocuğun evlenecegim lafiyla evlilik hayalini kuramazdim.
Canım kızacak ne var bunda? İnsan her yaşta başka bir şey öğreniyor. Bu kadar atıp tutan birine temkinli yaklaşmak gerektiğini öğrenmiş oldum dersin. Çok daha acı bir şekilde de öğrenebilirdin. Alt tarafı 9 ayın gitmiş. Ben gerçekten abarttığını, kendine haksızlık ettiğini düşünüyorum.En çok kozıyorum kendıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?