Ayrılık sürecinde aldatan eş

Aile büyüklerini aradım onlara da şiddet gösterdi. Kimsenin araya girebileceği bir durumda değiliz ki farklı biri. Böyle değildi son 2 senedir psikolojisi bozuldu yoksa öncede böyle değilti şu an çok farklı herşeyi tüm detayları ile de anlatamıyorum. Nolur beni anlayın
Seviyorum ayrılmak istemedim dönsün istedim demedin mi? Aile büyüklerini nasıl dövüyor niye kimse şikayetçi olmuyor? Sen böyle bir adam gitmisken neden bosanmadin? Psikolojisini sevsinler onun

Beni öldürür diye mi korkuyorsun nedir yani açıkça yaz. Seviyorum diyorsun adam herkesi dövmüş senin derdin aldatma. Nasıl anlayalım seni yardımcı ol bize

Seviyorum ayrılmak istemedim dönsün istedim demedin mi? Aile büyüklerini nasıl dövüyor niye kimse şikayetçi olmuyor? Sen böyle bir adam gitmisken neden bosanmadin? Psikolojisini sevsinler onun

Beni öldürür diye mi korkuyorsun nedir yani açıkça yaz. Seviyorum diyorsun adam herkesi dövmüş senin derdin aldatma. Nasıl anlayalım seni yardımcı ol bize
Aile büyüklerini kovdu. Aileden kimseyle görüşmüyor şu an. Durumlarımız çok karışık. İnsanların çekindiği biri

Bu şey gibi olmuş gezdim tozdum içimde kalanları yaptım

Çoluk çocuk var evliliğe düzene devam edeyim

Yani büyük aşk vs beklentiniz yoksa standart sa as modunda evli kalcam arada başka kadınlara gidip gelsin diyorsanız evliliğe devam

Bu şey gibi olmuş gezdim tozdum içimde kalanları yaptım

Çoluk çocuk var evliliğe düzene devam edeyim

Yani büyük aşk vs beklentiniz yoksa standart sa as modunda evli kalcam arada başka kadınlara gidip gelsin diyorsanız evliliğe devam
Ben sevmiyorum kendisini açıkçası ona saygım kalmadı nasıl kalabilir. Bir de bu kadar rahat nasıl olabiliyor onu da anlamak mümkün değil . Asla böyle biri değildi 2 senedir bambaşka biri oldu anlamaya çalışmak bile istemiyorum çünkü anlamamın imkanı yok. Tek istediğim ondan zarar almadan uzaklaşabilmek. Yoksa benim onla bu şekilde devam etme gibi bir durumum olamayacak gibi duruyor

Benim anlamadığım biz neden burada dayak yedigi ve defalarca aldatıldığı halde hala evliliğini savunan ve boşanamam diyen kadınları kendine getirmeye çalışıyoruz
Hayır yani fikir vermek için yazılır da bir zaman sonra konu sahiplerinin savunmaları komik olmaya başlıyor
Beni dövmesinden korkuyorum o yüzden boşanamam diyor şimdi de
Aynen ben de bunu anlamadim aldatan eş diye baslik açılmış, aldatsa da aldatmasa da ayrilmayacaksa neden başlık acmis bilemedim sadece içini dokmek icin sanirim 🤷‍♀️

Aynen ben de bunu anlamadim aldatan eş diye baslik açılmış, aldatsa da aldatmasa da ayrilmayacaksa neden başlık acmis bilemedim sadece içini dokmek icin sanirim 🤷‍♀️
Bu kadar korkan bıkan kadın aldatmasini dert etmezdi. Nasıl ayrilabilirim diye sormamis zaten. Tepki alınca çark etti bence. Seviyorum dönsün istedim oldu sana kabalasti ayrilamiyorum

Bu kadar korkan bıkan kadın aldatmasini dert etmezdi. Nasıl ayrilabilirim diye sormamis zaten. Tepki alınca çark etti bence. Seviyorum dönsün istedim oldu sana kabalasti ayrilamiyorum
"Bence beni fiziksel olarak aldatti nasil bir yol izlemem lazim" deyince biz de aldatilinca ne yapilir onu soruyo diye düşündük ama sindirildigi dayak yedigi icin ayrilamiyorsa dediginiz gibi aldatilmayi neden dert etsin konu sahibi bizi aydinlat pls

Boşanmak istemiyorum demiyorum yanlız ben. Uygun zamanı arıyorum diyorum
Açıkçası ayrılmayı düşünmüyorum ancak yüz göz de olmak istemiyorum ki benimle devam ederken aynı şeyi tekrarlama cesareti göstermesin.
Ilk mesajinda yazmış ayrılmak istemiyorum diye unuttu sanırım. Amacı devam etmek ama ders vermek ki bir daha yapmasin. Sonra 5. Sayfada tabii ki ayrilcam zaman kolluyorum'a döndü iş. Anlatamam detay veremem diyor soranlara
"Bence beni fiziksel olarak aldatti nasil bir yol izlemem lazim" deyince biz de aldatilinca ne yapilir onu soruyo diye düşündük ama sindirildigi dayak yedigi icin ayrilamiyorsa dediginiz gibi aldatilmayi neden dert etsin konu sahibi bizi aydinlat pls

Ilk mesajinda yazmış ayrılmak istemiyorum diye unuttu sanırım. Amacı devam etmek ama ders vermek ki bir daha yapmasin. Sonra 5. Sayfada tabii ki ayrilcam zaman kolluyorum'a döndü iş. Anlatamam detay veremem diyor soranlara
Tekrar söylüyorum o zamanki gibi düşünmüyorum o zaman şüphem vardı şu an eminim. Ve kendi itiraf olduktan sonra devam edemeyeceğimi anladım. Bu duygu durumuna geldikten sonra karar verdim ki yapamayacağım

Tekrar söylüyorum o zamanki gibi düşünmüyorum o zaman şüphem vardı şu an eminim. Ve kendi itiraf olduktan sonra devam edemeyeceğimi anladım. Bu duygu durumuna geldikten sonra karar verdim ki yapamayacağım
Adam seni dövmüş herkesi tartaklamis daha önce aldattığını da biliyorsun ayrılmaya yeni karar verdin yani peki

aldattı, devam etti, şiddet falan var çok anlayamadım konuyu ama ben en çok hastalık kapıp kapmamanızdan korktum, lütfen bi test verin ne olur ne olmaz.

Adam seni dövmüş herkesi tartaklamis daha önce aldattığını da biliyorsun ayrılmaya yeni karar verdin yani peki
Daha önce aldattığını yeni öğrendim. Tahminle yapamazdım. Ve daha önce de boşanmak için haber yolladım ayrı kaldığımız zamanlarda tüm aile karıştı onun fevri hareketleri nedeniyle. O yüzden dedim belki toparlar. Ama döndüğünde de değişen hiçbirşey olmadığını gördüm ve şu an onunla devam etmek istemeğimi biliyorum

Yani ben de ne yapacağımı bilmiyorum kötüyüm inanın. Aklım yerinde değil ki neye kızacağımı neyi devam etttireceğimi bilemez haldeyim

O kadar şey yaşadım ki bir kadının yaşayabileceği her şeyi düşünün hangisi hangisinden daha kötü onu bile şu an ayırt edemiyorum

Aile büyüklerini kovdu. Aileden kimseyle görüşmüyor şu an. Durumlarımız çok karışık. İnsanların çekindiği biri
Oooo
O zmn ayrıl
Sorun görüş ayrılıkları veya adamın sizle ayrıyken biriyle duzusmesi değil ki.

İnsanların çekindiği biri olması yeterli Bi madde. Aile büyüklerine çektiği muamele kafi

aldattı, devam etti, şiddet falan var çok anlayamadım konuyu ama ben en çok hastalık kapıp kapmamanızdan korktum, lütfen bi test verin ne olur ne olmaz.

Oooo
O zmn ayrıl
Sorun görüş ayrılıkları veya adamın sizle ayrıyken biriyle duzusmesi değil ki.

İnsanların çekindiği biri olması yeterli Bi madde. Aile büyüklerine çektiği muamele kafi
Son 2 senedir böyle öncesinde böyle değildi ama bir tuhaflaştı. Astığım astık kestiğim kestik gibi bir halde geziyor ben de korkuyorum açıkçası niye korkmayım ki. Benim canım da kıymetli bir şey yapacaksam da kendime farklı bir zararı olarak yapmak istemem. Uygun zamanı kolluyorum dememin sebebi bu

Vala ben de bisey anlamadim hakkinda hayirlisi olsun demekten baska bisey diyemeyecegim ...

Back
X