Ayrılık sürecinde aldatan eş

Resmen ayrilmis kadin yada erkek icin bile kabul edilcek bisey degil ben oyle dusunuyorum yani.zaten baskadi olmussa diger kisi tamamen bitmistir.Madem size geri doncekti sizi ikna etmeye calissaydi cabalasaydi.bide niye anlatiyoki zaten bi ayrilik yasayip barismissiniz bu bana durustluk gelmiyor.ha ben ortaya cikarirsam boyle biseyi oda kendini boyle savunsa benim icin yine sorun olurdu.yani anlatmasi ilginc ya siz sordunuz ustelediniz anlatti .yada sizmi adim attiniz barismak icin

bence evler ayrıldığı andan itibaren insanlarda ayrılmıştır buna aldatmak denmez ama konuyu kurcalamayın

Bosanma gerceklesene kadar sadakat yükümlülüğü devam eder. Kaldı ki sizler ne boşanma davası acmissinix ne başka bir şey

Yüz göz olmak istemiyorum bir yücelik değildir. Bam bam bam konuşacaksiniz. İstemiyorsanız polise şikayet edip uzaklaştırma aldiracaksiniz.

Altı aydır kimin yataginda soyunduysa orada giyinsin. Orada yatsın kalsın .

itiraf ederken ses kaydı alaydınız boşanırken çirkefleşemezdi. Çatır çatır boşardınız.
Onun için boşanırken para vermek ya da herhangi başka birşey sorun değil. O tam bir narsist öyle düşünün. Umrunda değil umrunda olan tek şey egosu. Benim ayrılacağım demem bile onun için büyük bir öfke patlamasına neden olabilir ve öfkesinden çekiniyorum açıkçası kim eleştirinse eleştirsin kendime zararı olacak şekilde yapmak istemiyorum

Bosanma gerceklesene kadar sadakat yükümlülüğü devam eder. Kaldı ki sizler ne boşanma davası acmissinix ne başka bir şey

Yüz göz olmak istemiyorum bir yücelik değildir. Bam bam bam konuşacaksiniz. İstemiyorsanız polise şikayet edip uzaklaştırma aldiracaksiniz.

Altı aydır kimin yataginda soyunduysa orada giyinsin. Orada yatsın kalsın .
Kimin de değil kimlerin. Tam bir pislik tek kişiyle de kalmamış

Eşimle 5 ay önce evlerimizi ayırmıştık ancak yasal olarak ayrılmamıştık. Bu hafta barıştık bana itiraf etmeye çalıştığı birşeyler var sanırım. Konuyu açtı ama ben şu an için dinlemek istemedim. Dediğim gibi sadece senle ayrı kaldığımızda çok hata yaptım dedi. Bence fiziksel olarak beni aldattı. Nasıl bir yol izlemem lazım? Açıkçası ayrılmayı düşünmüyorum ancak yüz göz de olmak istemiyorum ki benimle devam ederken aynı şeyi tekrarlama cesareti göstermesin. Bir yandan da aklımdan çıkmıyor
Bu kesinlikle aldatmadır. Aranız her limoni olunca başka birisine mi gidecek? Başka bir kadına gitmiş olması sizi rahatsız etmiyor mu? Böyle devam edebilecek misiniz gerçekten?

Sizi çok iyi anlıyorum, Allah yardımcınız olsun. eşiniz ve siz kaç yaşındadınız? Çocuklar bu duruma ne diyor?

Bu kesinlikle aldatmadır. Aranız her limoni olunca başka birisine mi gidecek? Başka bir kadına gitmiş olması sizi rahatsız etmiyor mu? Böyle devam edebilecek misiniz gerçekten?
Aynı sorular benim kafamda hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşadım. Tabiki çok rahatsız ediyor rahatsız etmese hiçbirşey yazmam buraya devam ederim hayatıma ama zorlanıyorum. Böyle devam edebileceğimi düşünmüyorum. Zaman kolluyorum ama canım çok yanıyor

Aynı sorular benim kafamda hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşadım. Tabiki çok rahatsız ediyor rahatsız etmese hiçbirşey yazmam buraya devam ederim hayatıma ama zorlanıyorum. Böyle devam edebileceğimi düşünmüyorum. Zaman kolluyorum ama canım çok yanıyor
Yargılamak için yazmadım kesinlikle. Ama böyle süklüm püklüm bir şeyler diyerek geçiştirmesine sinir oldum. Bence bunu kimse hak etmez. Aklınızda her zaman bir daha yapar mı sorusu olur. Tam olarak güvenemezsiniz bence.

Evleri ayırmaya nasıl karar vermiştiniz o zaman o mu istedi siz mi , kabalaşma durumu olmuş muydu yine?

Şimdi direkt boşanmak istiyorum demeyip, öncelikle evleri ayırmaya yönelseniz olmaz mı?
Zamanla o da bu düzene alışıp boşanmayı kabul edecektir diye düşünüyorum.

Evleri ayırmaya nasıl karar vermiştiniz o zaman o mu istedi siz mi , kabalaşma durumu olmuş muydu yine?

Şimdi direkt boşanmak istiyorum demeyip, öncelikle evleri ayırmaya yönelseniz olmaz mı?
Zamanla o da bu düzene alışıp boşanmayı kabul edecektir diye düşünüyorum.
Kendi evi terk edip gitti. Kabalaştı tabiki hem de çok. Şu an da birşey diyemiyorum

İnanın mutluluk yaşadığım yok. Sadece bazı detayları vremeiyorim. Ayrılması zor biri başka bir şey diyemiyorum inanın
Ayrılması zor değilmiş adam ayrılığı gayet kabullenmiş bu süreçte başka kadınlarla yatmış kalkmış
Öyle seni takıntı falan da yapmamış yani kapında da yatmamış

İtiraf etti kızlar. Beni defalarca aldatmış. Duyğusal yönden birşey hissetmedim cinsellik yaşadım farklı farklı kadınlarla ve sırf sana sinirimi onlardan çıkardım dedi. Hatta şunu bile diyebildi ters ilişki yaşadım defalarca. Sana kızdıkça gittim ters ilişki yaşadım . Bu bende travma olarak kaldı. Ben ondan ayrılmak istiyorum ancak kolay ayrılabilecek bir kişilik yapısı yok maalesef o yüzden uygun zamanı kolluyorum
Neden şaşırdın ki bunları yapabilmek için ayrı eve çıktı adam
Yine canı isterse yine yapacak

5 ay ayrı kalıp hiç görüsmeyip tekrar nasıl barışabiliyorsunuz? Ha bide 5 ayda neden dava açılmadı konu bence aldatılma falan değil bunlar

Şimdi sonra yazdıklarınızı okudum e siz adam ayrılmak istemiş siz istememişsiniz 5 ay sonra gelmiş (tabi bu arada istediği gibi bùtün sex fantezilerini gerçekleştirmiş bide açık açık bunu size anlatmış rezillik) kabul etmişsiniz şimdide diyorsunuz ki boşanmamak için herşeyi yapar siz zaten bosanmak isteseydiniz 5 ay beklemezdiniz bu sefer ki bahanenizde bu demek neyse arads gider gider gelir birsey olmaz

Back
X