Ayrılık sürecinde aldatan eş

Ayrılması zor değilmiş adam ayrılığı gayet kabullenmiş bu süreçte başka kadınlarla yatmış kalkmış
Öyle seni takıntı falan da yapmamış yani kapında da yatmamış
Kapımda yatmadı zaten ama resmi nikahımdan ayrılmıyor. Ben ayrılmayı istediğimi söyledim kabul etmiyor yoksa kapımda yattı peşimden koştu falan demedim

Şimdi sonra yazdıklarınızı okudum e siz adam ayrılmak istemiş siz istememişsiniz 5 ay sonra gelmiş (tabi bu arada istediği gibi bùtün sex fantezilerini gerçekleştirmiş bide açık açık bunu size anlatmış rezillik) kabul etmişsiniz şimdide diyorsunuz ki boşanmamak için herşeyi yapar siz zaten bosanmak isteseydiniz 5 ay beklemezdiniz bu sefer ki bahanenizde bu demek neyse arads gider gider gelir birsey olmaz
Ayrılık sırasında ayrılmak istedi evet ama ben kabul edince araya aile büyükleri geldi onun yanına gittt. Onlara çok kötü davrandı ortalık karıştı boşanma işi o zamanda kaldı

bence burada bakmanız gereken en mühim yer: aynı şeyi aynı zaman aralığında siz yapmış olsaydınız eşinizin tepkisi ne olurdu? eğer sizi aldatmış göreceğini düşünüyorsanız aldatmak sayılır. ama eğer tepki vermeyeceğini düşünüyorsanız demek ki gerçekten ilişkinin bittiğini düşünmüş ve kendi yoluna bakmaya çalışmış dersiniz.

Kabalasiyor dediginiz nedir ben anlamadim ki, küfür ediyo falan diye evliligi devam ettirmiyosunuzdur herhalde. Dövüyor mu napiyor? Anladigim kadariyla siz de adama bayilmiyosunuz 5 ay da ayri yasamissiniz. Dava acan olmamis. Bir kac sayfa okudum neden bosanmadiginizi anlamadim. Kabalasiyorsa asil o zaman ayrılmak gerekmez mi zaten aldatmia kac defa🤷‍♀️

Kabalasiyor dediginiz nedir ben anlamadim ki, küfür ediyo falan diye evliligi devam ettirmiyosunuzdur herhalde. Dövüyor mu napiyor? Anladigim kadariyla siz de adama bayilmiyosunuz 5 ay da ayri yasamissiniz. Dava acan olmamis. Bir kac sayfa okudum neden bosanmadiginizi anlamadim. Kabalasiyorsa asil o zaman ayrılmak gerekmez mi zaten aldatmia kac defa🤷‍♀️
Psikolojik olarak iyi değil ne yapabileceğini kestiremiyorum

bence burada bakmanız gereken en mühim yer: aynı şeyi aynı zaman aralığında siz yapmış olsaydınız eşinizin tepkisi ne olurdu? eğer sizi aldatmış göreceğini düşünüyorsanız aldatmak sayılır. ama eğer tepki vermeyeceğini düşünüyorsanız demek ki gerçekten ilişkinin bittiğini düşünmüş ve kendi yoluna bakmaya çalışmış dersiniz.
Ben yapmış olsam beni yaşatmaz

Eşimle 5 ay önce evlerimizi ayırmıştık ancak yasal olarak ayrılmamıştık. Bu hafta barıştık bana itiraf etmeye çalıştığı birşeyler var sanırım. Konuyu açtı ama ben şu an için dinlemek istemedim. Dediğim gibi sadece senle ayrı kaldığımızda çok hata yaptım dedi. Bence fiziksel olarak beni aldattı. Nasıl bir yol izlemem lazım? Açıkçası ayrılmayı düşünmüyorum ancak yüz göz de olmak istemiyorum ki benimle devam ederken aynı şeyi tekrarlama cesareti göstermesin. Bir yandan da aklımdan çıkmıyor
Sonuç olarak evler ve ruhlar ayrılmış. Sen ne yaşadıysan yaşadın merak etmiyorum benimle beraberken tekrarı olursa belanı sikerim diyin geçin

Sadece küfür değil evet
Birşeyi çok merak ettim,siz bu kadar kötü sizi bu kadar hiç sevmemiş zarar veren sizi istemeyen aylarca aramayan sormayan hem fiziksel hem psikolojik şiddet uygulayan bir adamı nasıl bu kadar sevebildiniz,her yorumunuzda adam insan kılığına bürünmüş bir rezillik haline geliyor ama aylarca beklediniz yetmedi döndü aldattı beni ama boşanmayı düşünmüyorumda dediniz,ben size birşey diymmi bu adam sizi yine bırakır sizin yapacağınız en akıllıca hareket ondan önce terk etmeniz ki avantaj sizde olsun,bu adam kadınlarla fln yatmamıştır bu kadar agrasif aniden terkedip aniden gelen adamın hayatında başka şeyler oluyordur ona göre ruh hali değişiyordur,konu siz değilsiniz başka birşey ben bile bir yabancı olarak adamı çözdüm,aile büyüklerini arama zamanınız gelmiş tekrardan henüz gençken doğru kararı verin biten bir evlilik idare etmekle düzelmez.

Birşeyi çok merak ettim,siz bu kadar kötü sizi bu kadar hiç sevmemiş zarar veren sizi istemeyen aylarca aramayan sormayan hem fiziksel hem psikolojik şiddet uygulayan bir adamı nasıl bu kadar sevebildiniz,her yorumunuzda adam insan kılığına bürünmüş bir rezillik haline geliyor ama aylarca beklediniz yetmedi döndü aldattı beni ama boşanmayı düşünmüyorumda dediniz,ben size birşey diymmi bu adam sizi yine bırakır sizin yapacağınız en akıllıca hareket ondan önce terk etmeniz ki avantaj sizde olsun,bu adam kadınlarla fln yatmamıştır bu kadar agrasif aniden terkedip aniden gelen adamın hayatında başka şeyler oluyordur ona göre ruh hali değişiyordur,konu siz değilsiniz başka birşey ben bile bir yabancı olarak adamı çözdüm,aile büyüklerini arama zamanınız gelmiş tekrardan henüz gençken doğru kararı verin biten bir evlilik idare etmekle düzelmez.
Aile büyüklerini aradım onlara da şiddet gösterdi. Kimsenin araya girebileceği bir durumda değiliz ki farklı biri. Böyle değildi son 2 senedir psikolojisi bozuldu yoksa öncede böyle değilti şu an çok farklı herşeyi tüm detayları ile de anlatamıyorum. Nolur beni anlayın

Benim anlamadığım biz neden burada dayak yedigi ve defalarca aldatıldığı halde hala evliliğini savunan ve boşanamam diyen kadınları kendine getirmeye çalışıyoruz
Hayır yani fikir vermek için yazılır da bir zaman sonra konu sahiplerinin savunmaları komik olmaya başlıyor
Beni dövmesinden korkuyorum o yüzden boşanamam diyor şimdi de

Eşler boşanmamış, ortada dava da yok. Hala evliler. Neymiş? Başkalarıyla görüşebilirlermiş.

Bazı üyeler, dava aşamasındayken aldattığını yazınca hede höde, ev ayrıldı denince aldatmaya girmez.

Maşallah 🤣

Benim anlamadığım biz neden burada dayak yedigi ve defalarca aldatıldığı halde hala evliliğini savunan ve boşanamam diyen kadınları kendine getirmeye çalışıyoruz
Hayır yani fikir vermek için yazılır da bir zaman sonra konu sahiplerinin savunmaları komik olmaya başlıyor
Beni dövmesinden korkuyorum o yüzden boşanamam diyor şimdi de
Boşanmak istemiyorum demiyorum yanlız ben. Uygun zamanı arıyorum diyorum

Back
X