- Konu Sahibi miracle-3434
Tabiki yok. Ayrılıp ayrılmayacağımızı şu andan bilemiyorum ben şu an için durumumuzu söyledim geleceğe yönelik tahminlerle yol alamam gibi geliyor
Şu olayda biriyle sevişmesi belki anlaşılabilir, cinsel haz istemiştir, belki çivi çiviyi söker demiştir gerçek sebebini asla bilemeyiz
Ancak şu var, beş ay bir evlilikten tamamen arınmak için çok kısa bir zaman, bu zaman insanın sevdiği kadını, çocuklarını, düzenini özlemesiyle geçebilir ancak. Eşiniz sizi ve çocuklarınızı tamamen kafasından silip bekar gibi takıldıysa eğer ben o adamın sadakati kadar sevgisini de sorgularım. Onca yıllık yuvan yıkılmış, eşin, evlatların gitmiş ve sen baba olarak, koca olarak onca yolu yürümüş ve aile olgunluğuna ulaşmış olması gereken bir adam olarak sorunu uçkurununlamı çözmeye kalktın diye sorgularım. Beş ay bunun için uzun bir zaman değil, yuvam yıkılsa yıllarımı alır toparlanmak, sevdiğin bir insanı, evlatlarını, düzenini kaybetmek
Erkeklerin düştükleri her boşluğu sevişerek doldurmaya çalışmasının benim için pek izahı yok, onca yıllık eşini kaybetmiş , umudu olmayan bir adamın bu kadar rahat hayatına devam edebilmesi benim kalbimi zorlar, duygularımı incitir ve eminim siz aynı şeyi yapsanız asla sizi affetmezdi, buna ben sebep oldum demezdi. Siz iki çocukla yeni bir hayatı nasıl kurarım, bu yıkımı nasıl atlatırım diye onlarca uykusuz gece geçirirken bu adamın ergen gibi ama yalnız kaldım teselliyi başka kadınlarda bulabilirim psikolojisini ben hazmedemezdim sanırım. Mesele duygular yani , adamın size olan cinsel sadakati değil duyguları, ailesine olan bağlılığı bilemedim çok zor bir durum