Ayrılık sürecinde aldatan eş

Evleri ayırmıştık. Ona da dedim ben yapamayacağım resmi olarak da ayrılalım diye ama kabul etmiyor çinkef yapıyor ve açıkçası boşanmanın zor olacağı biri o. Bunu en az hasarla atlatarak yapmalıyım
Ben sizin eski konunuzu yeni hatırladım acaba benmi karıştırıyorum,eşiniz zaten evden gitmişti sizinle görüşmek istemiyordu ayrılmak istiyordu siz sabırlı olan ayrılmak istemeyen taraftınız,şimdi nasıl tersine döndü olay çok enteresan şaşırdım.

siz de ben de hatalar yaptım diyince kabul ediyorsa edin, etmiyorsa yalan söylemiştim deme gereği açıklama gereği bile duymadan kaçın, zira onun ihtiyacı ise sizin de ihtiyacınız, sadakat ise çift taraflı o ne kadar anlayışlı olursa o kadar olun

Ben sizin eski konunuzu yeni hatırladım acaba benmi karıştırıyorum,eşiniz zaten evden gitmişti sizinle görüşmek istemiyordu ayrılmak istiyordu siz sabırlı olan ayrılmak istemeyen taraftınız,şimdi nasıl tersine döndü olay çok enteresan şaşırdım.
Evet ben ayrılmak istemiyordum ama açıkçası güvenim hiç kalmamış ona . Güven bitince sevgi de bitiyor ben onu sevmiyorum bu saatten sonra da sevebileceğimi düşünmüyorum. Zaten sevmem ahmaklık

siz de ben de hatalar yaptım diyince kabul ediyorsa edin, etmiyorsa yalan söylemiştim deme gereği açıklama gereği bile duymadan kaçın, zira onun ihtiyacı ise sizin de ihtiyacınız, sadakat ise çift taraflı o ne kadar anlayışlı olursa o kadar olun
İşte o öyle biri değil. Diyorum ya ayrılmanın kolay olacağı biriyle evlenmek lazım. Benden asla ayrılmıyor. Şu an herşey normal gibi davranıyorum ama ondan tiksininiyorum

Eski torpaklar eşi vefat edince yüzüğünü dahi çıkarmazmış, hatırasını diri tutarmış. İnanın gerçekten seven bir gün barışmayı düşünen biri aldatmaz, ayrı kalsa bile aldatmaz. Ayrılığa alışma süreci diye bir şey var o süreçte hala seversin, acaba yeniden olabilir miyiz diye düşünürsün dolayısıyla kişi yanında olmasa da hatırasını saygı duyar onu içinde yaşatırsın. Eşin bunları yaşamamış belli ki, sonraki barışma da bana samimi gelmedi.

Evet ben ayrılmak istemiyordum ama açıkçası güvenim hiç kalmamış ona . Güven bitince sevgi de bitiyor ben onu sevmiyorum bu saatten sonra da sevebileceğimi düşünmüyorum. Zaten sevmem ahmaklık
O öyle durduk yere mi itiraf etti yoksa siz mi ısrar ettiniz,çünkü durduk yere konuyu açıp ortalığı bulandırdıysa dikkatli olun manipülasyon yapıyor olabilir,farklı planları olabilir,siz çok ısrar ettiysenizde söylemesi yine anlamsız ben altında başka bir sebep ararım bu adam durduk yere suyu niye bulandırıyor,eski konunuzu tekrar okudum sizin eşiniz çok tekinsiz kurnaz bir tip gibi,durduk yere evden gitmiş aylarca gelmemiş vs sonra ne olduda döndü muhtemelen planı tekrardan gitmek ama yüzü yok o yüzden sizi itiyor gibi bu kadar iğrenç ayrıntılara kim girerki yoksa,adam boşanmak için her türlü nedeni vermiş elinize bence beklemeyin.

Ben de "ihtiyacimi" giderdim de bakalım ne yapacak. Gercekten yap ama bunu.

Evler ayriysa artık ayrisiniz lafına katılmıyorum ben, ortada açılmış dava bile yok hala evlisiniz. İhtiyaç mihtiyac diye ancak kendini kandirirsin.

O öyle durduk yere mi itiraf etti yoksa siz mi ısrar ettiniz,çünkü durduk yere konuyu açıp ortalığı bulandırdıysa dikkatli olun manipülasyon yapıyor olabilir,farklı planları olabilir,siz çok ısrar ettiysenizde söylemesi yine anlamsız ben altında başka bir sebep ararım bu adam durduk yere suyu niye bulandırıyor,eski konunuzu tekrar okudum sizin eşiniz çok tekinsiz kurnaz bir tip gibi,durduk yere evden gitmiş aylarca gelmemiş vs sonra ne olduda döndü muhtemelen planı tekrardan gitmek ama yüzü yok o yüzden sizi itiyor gibi bu kadar iğrenç ayrıntılara kim girerki yoksa,adam boşanmak için her türlü nedeni vermiş elinize bence beklemeyin.
Doğru ama boşanmıyor işte sıkınıtı orada ben boşanmak istiyorum sevmiyorum onu artık

Ben de "ihtiyacimi" giderdim de bakalım ne yapacak. Gercekten yap ama bunu.

Evler ayriysa artık ayrisiniz lafına katılmıyorum ben, ortada açılmış dava bile yok hala evlisiniz. İhtiyaç mihtiyac diye ancak kendini kandirirsin.
Ben onun seviyesine düşemem zaten fevri biri kendimi riske atmak istemiyorum uyğun zamanı bekliyorum

Biz size dedik de eşinizin geri döndüğü için yaşadığınız mutluluktan bazı şeyleri görmezden geleceğinizi sandınız.
Boşanması bu kadar zor olan adamla evleri ayırıp sonra yeniden barışmak da harikaymış cidden.
Kolaylıklar dilerim size.
İnanın mutluluk yaşadığım yok. Sadece bazı detayları vremeiyorim. Ayrılması zor biri başka bir şey diyemiyorum inanın

İnanın mutluluk yaşadığım yok. Sadece bazı detayları vremeiyorim. Ayrılması zor biri başka bir şey diyemiyorum inanın
Madem öyle evleri ayırdıktan sonra neden barıştınız? Burada kaç defa ayrılmak istemiyorum yazdınız.
Bu kadar tehlikeli bir adam evden gitmiş, dava açmak yerine dönmesini beklemişsiniz. Dönünce de gayet mutlu olmuştunuz halbuki.

Doğru ama boşanmıyor işte sıkınıtı orada ben boşanmak istiyorum sevmiyorum onu artık
Yani bu adam siz evine gidince sinir krizi geçiriyordu sizi görmek istemiyordu,siz konuşmaya gidince asla konuşmuyor karşıma bile çıkmıyor diyordunuz hepimiz şaşırmıştık,adam ayrılmak istiyordu hatta zorluk çıkartmıyor mal paylaşımında vs demiştiniz,siz ben seviyorum beklicem demiştiniz o yüzden şaşırıyoruz.

Evler ayrılmış beş ay ayrı kalmışsınız. Sonra barışmışsınız, adam bu süreçte gidip sizi aldatmış ki açılan bir dava bile yok. Üstelik ayrılmak isteyen o istemeyen sizsiniz. Şimdide boşanacak biri değil anlatamam diyorsunuz eee o zaman niye tekrar bir araya geldiniz. Cevaplarınızda zaten bu durum çok umurunuzda değil gibi. Yazdıklarınızdan anladığım sizde toksiksiniz ve toksik ilişki seviyorsunuz. Adamın aldattığını yazmışsınız diğer detaylar için anlatamadığım şeyler var demişsiniz yani bu zaten küçük düşürücü bir ayrıntı zaten. Hani dava açılsa bir nebze. Adam böyle sıkıntılar yaratıp yaratıp ayrıydık diye kılıf bulma yolunu yapıyor. Sizde deseydiniz ya öyle şeyler olur bende rahat durmadım zaten diye neler olurdu acep.Neyse inşallah sizin için güzel olur.

Yani bu adam siz evine gidince sinir krizi geçiriyordu sizi görmek istemiyordu,siz konuşmaya gidince asla konuşmuyor karşıma bile çıkmıyor diyordunuz hepimiz şaşırmıştık,adam ayrılmak istiyordu hatta zorluk çıkartmıyor mal paylaşımında vs demiştiniz,siz ben seviyorum beklicem demiştiniz o yüzden şaşırıyoruz.
Bu üye o üye değil.

İtiraf etti kızlar. Beni defalarca aldatmış. Duyğusal yönden birşey hissetmedim cinsellik yaşadım farklı farklı kadınlarla ve sırf sana sinirimi onlardan çıkardım dedi. Hatta şunu bile diyebildi ters ilişki yaşadım defalarca. Sana kızdıkça gittim ters ilişki yaşadım . Bu bende travma olarak kaldı. Ben ondan ayrılmak istiyorum ancak kolay ayrılabilecek bir kişilik yapısı yok maalesef o yüzden uygun zamanı kolluyorum
Adam delimi niye bunları anlattı ki durduk yere.insan saklar ögrenmemen için

O üye ama nicki değişmiş,eşim 6 ay ayrı evde yaşamak istiyor gibi bir konu açmıştı.
Evet şimdi eski konularına baktım dediğiniz gibiymiş.
O adamın 6 ayda yemeyeceği haltın olmadığı çok açıkmış aslında.
6 ay konuşmaya tenezzül etmesin, kötü davransın sonra çıkıp gelsin kadın aynı haliyle duruyor.
Yaptığı her şeyi de ayrıntılarıyla anlatmış "erkek"
Biliyor ki karısı bunları da hazmedip devam edecek.
Yok boşanılacak biri değilmiş de zormuş, şimdi yeni bahanesi de bu konu sahibinin.

Karmakarışık bir ruh halindeyim zaten. Ne yapacağımı ben de bilmiyorum ki. Bir yanım barışmak istedi evet doğru. Ama bir araya gelince onu sevmediğimi anladım. Anlatabiliyor muyum. Bazı şeyleri yaşamadan anlayamayabiliriz. Ben yaşamadığım için anlamadım eve dönünce anladım ki ben onu artık sevmiyorum . Sevdiğimi sanıyormuşum evet toksik bir ilişki çok doğru ama ben artık bu toksiklikten yoruldum. Çıkmak istiyorum uyğun zamanı kollamaya çalışıyorum durumum bu

Back
X