Ayrılık vakti mi ?

Lady Mary

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2019
1.616
4.292
133
6-7 aydır erkek arkadaşım ile beraberiz
Normalde bana çok ilgili sevecen tatlı biri aynı zamanda cömert beni de düşünür.
Erkek arkadaşımın bir arkadaşı var beraber yasıyorlar. Adam evde ücretsiz kalıyor ve her anı beraber geçiriyorlar. Adam 40 yaşında ve çalışmıyor. Ayrıl - barış 15 yıllık da bir sevgilsi var. Bu kadın da gelip onlarla kalıyor bazen.
Her etkinliğimiz aktivitemiz nerdeyse o adamla geçiyor ve erkek arkadaşım çağırıyor. Başbaşa da vakit geçiriyoruz ama diğerini bir tür akıl hocası can dostu gibi görüyor aşırı değer veriyor
Önceliği oymuş gibi hissediyorum hep ona göre düşünür karar verir. Ne dese inanır gözünün içine bakar.
Bugün o adamla kız arkadaşı tartıştı kız gitti benim moralim bozuldu surat astım sevglm sormadı bile diğrri sordu.
Buruk ayrıldık zaten
Eski incelikleri de kalmadı bana karşı gibi hissediyorum
Ben bu düzende devam edemicemi hissediyorum
Ona da ya ben ya o demek istemiyorum
Ayrılmayı düşünüyorum
Haklı mıyım ?
Başka yol var mı ?
Not: daha az görüşelim falan her an beraber olmak istemiyorum onlarla diye defalarca dedim
Tamam diyor ama hep aynı

Burda çok kuma okudum, KV, görümce, metres, eskort, en iyi arkadaş ama böyle tuhaf bir kuma konusunu ilk kez okuyorum :KK51: İşsiz, güçsüz, tek kuruş vermeden parazit yaşayan 40lık bir kazma gelmiş kuma olmuş resmen :KK51:
Kötü kısmı erkek arkadaşım burda kimsesi yok Avrupa'dan geldi ona sığınıyor asla görmüyor
Ve bu adam bu durumu daha önce de başkasına yapmıs 1 yıl yanında yasamıs diyor ki insanları depresyon dan çıkarmayı çok iyi biliyorum, ki erkek arkadaşımla da o vesileyle yakın olmuslar depresyon vakti evine gitmiş normalde sadece selamları varken iyi misin vs diye sormuş

Ve genelde bütün hesapları erkek arkadaşım ödüyor faturalar vs zaten katkı yok
Su an baska ev bakıyor adam diyor ki 3 e 5 e bakmayalım tutalım halbuki o tutmuyor gidip yasayack yine onla

Asıl ayrıntı, kız arkadaşı bir iş yapıyor seni ortak edecem diye para aldı sevgilimden sonra kızla ayrıldılar kız gitti bir iki ay sonra bişey olmamış gibi geri döndü para meselesi de köşede çözülmeden duruyor halledeceğiz diyorlar

Gerçekten cok kararsız ve düşünceliyim. Mantığım haykırıyor ne zamandır bitir diye ama niye yapamıyorum bir yandan da düzelir mi düşüncesine kapılıyorum orda anlıyorum bitmesi gerektiğini. Değişmeyecek

afedersiniz bulmuş bir enayi. kirayı, faturaları, yediği yemeği ödeyen ayrılmıyor dibinden tabi. ben olsam ben de ayrılmam. ekmek elden su gölden.. bilmiyorum ben böyle bir ilişkide yapamazdım muhtemelen

Bence erkek arkadaşınla konuş tercih yapsın . O ne canım ne alaka yani 40 yaşında ki adamı mı pışpışlicak sürekli . Çıksın evden de .ben rahat edemiyorum de .baktın adamı savunuyor hayır diyor. Ayrılmayı o zaman düşğnebilirsin

Back
X