• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık ve Aşk..

Asıl sorun iletişim kuramamamız. Elbette ki ayrılık sebebi değil bunlar. Ama ben konuşuyorum neden böyle olduk diye hiç cevap vermiyo. Seni kırmak istemiyorum. Senden ayrıldığıma çok pişman olucam kesin biliyorum. Yani ıssız adam gibi davranıyo anlamadım

ailesiyle işbirliği yapmışsın ben olsam bu durumu sorun ederdim. ailesini karıştırmanıza ne gerek vardı yani. sebep olarak ne söyluyor?
Ya ailesini karıştırdığımı bilmiyo. Ama zaten ailesi benim yanımda her zaman onunla konuşuyodu. Babası oğlum sana tek vasiyetim içki içme diyodu. Babası da kanser bu arada. Bende ona hep bak baban hasta onu üzme diyodum. Kendi gençliğini de böyle çürütme derim hep.

Şimdi bi mekanda içiyo arkadaşlarıyla mesela. Benim arladaşlarımda bu akşam beni dışarı çıkarmak istedi o mekanı ayarlamışlar. Ben gitmiyorum ama gitsemmi bilemiyorum

İşte sorun orda zaten. İnanması zor ama gerçekten bi sorunumuz yoktu. Ya işi ciddileştirmek fikrinden korktu yada ailesi eğer böyle içkili bi hayatın olacaksa kızı boşuna üzme ayrıl dediler. Bilemiyorum hangisi. Ben içki içmesini istemiyorum ama içkiyr karşı olan biri değilim. Özel günlere eşlik eden içkiyi bende çok severim. Ama her hafta sonu içen biri korkutuyor beni. Ama bunu istemediğimi hiç bağıra çağıra küfrede söve yapmadım. İçme çok aklım kalıyo üzülüyorum gibi yumuşatarak söyledim
Haftada bir içiyorsa boşver ya.Alkolik resmen.Çokk zorluk çekerdin zaten.O önce kendi kusuruna baksın.Hiç itaraz etmeni istemeyen bir tiple yaşaması zor ve yaşaması kısmet olmaz bile aha böyle.Sen atmasan o atar..Yani başka sıkıntı yok diyorsan böyle...Bu şekildw davranması için birşeylerin birikmesi lazım..

Son düzenleme:
Ayh kumarı
Yani dediğim gibi gerçekten bişey yoktu. Olsa anlamazmıyım. Bana bakışı dokunuşu herşeyi aşkla yapıyodu. Sevdiğini çok zor söyler ama bana söyleyebiliyodu. Başkası olmaz yani karakteri öyle değil tanıyorum onu.. tatilde öyle arkadaşıyla yani laf olsun diye. Kumar oynamaya gitti. Ama daha öncede başka tatillere gidiyodu. Kesinlikle karışmam o konıda ona. Ama hata yapmışım belliki
AYH kumarı da var.Bırak bacım bunu ya.

Icki arti birde kumar varsa salla gutsin onu tabi dersin soylemesi kolay diye ama bunlari bende yasadim insan unutamma diyor ama emin ol unutuyo bugun farkettim surekli telini silip tekrar kaydetip whatsapa ne zaman girmis ne profil kotmus diye takip ettigim eski sevgilimjn bugun numarasini haturlamadim bile deme oki unutuluyo eger zaten seviyorsa ve gercekten Allah yazdiysa o bulur zaten seni birak simdi ne hali varsa gorsun senin yapicagin bir sey kalmamis bolca dua et

Icki arti birde kumar varsa salla gutsin onu tabi dersin soylemesi kolay diye ama bunlari bende yasadim insan unutamma diyor ama emin ol unutuyo bugun farkettim surekli telini silip tekrar kaydetip whatsapa ne zaman girmis ne profil kotmus diye takip ettigim eski sevgilimjn bugun numarasini haturlamadim bile deme oki unutuluyo eger zaten seviyorsa ve gercekten Allah yazdiysa o bulur zaten seni birak simdi ne hali varsa gorsun senin yapicagin bir sey kalmamis bolca dua et
Allah razı olsun.. Yani bunları bile bile nasıl devam ettin diyo olabilirsiniz. Ama bana hep biz evlendiğimizde bunlar olmayacak sorumluluğumu biliyorum bu böyle bi süreç sadece hevesimi almış olucam diyodu. Ailesine de öyle arkadaşlarına da öyle diyodu. Ben buna inandım hep. Tatilden gelince de dedim ki bak bana bunun taahhütünü zaten veriyodun. Şimdiden azaltmaya başla ki bende emin olayım dediklerinden. Belki o zaman kesip atamıcaksın bu yaşantını o zaman biz mutsuz oluruz dedim. Haklısın ama belki hemen vazgeçemiyorumdur dedi. Yani içkiyi bana tercih etti galiba. Bana hafta 10 gün ver dedi bilemiyorum. Böyle bişey yaşadığıma da inanamıyorum

Ya ailesini karıştırdığımı bilmiyo. Ama zaten ailesi benim yanımda her zaman onunla konuşuyodu. Babası oğlum sana tek vasiyetim içki içme diyodu. Babası da kanser bu arada. Bende ona hep bak baban hasta onu üzme diyodum. Kendi gençliğini de böyle çürütme derim hep.

sorumsuz biriymiş düşünme iyi olmuş ayrıldığınız. evlenince içkisi senin için sorun olucaktı, bir yerlere gidicekti haber vermiycekti. bırak istedği özgürlüğü yaşasın pişman olucak dediği gibi o da farkında ama rahatı sevgisinden daha ağır basıyor

Bir insanin degismrsini kesinlikle bekleme ki kendinden pay biç bekle bakalim bir sey yapmadan napiyo gor kendi cabalarsa o zamn sans ver ama bir sey yapmiorsa sende yapma

7 yıllık ilişkim bitti. Onu hala aramamak için kendime söz geçiremiyorum. Nasıl bu kadar gururumu ayaklar altına alabiliyorum anlamadım.. Ondan nefret de edemiyorum. Nasıl kurtulurum bu acıdan?? Kendimi boşluğu atılmış yavru kedi gibi hissediyorum

Arkadaşım acilen 2 tam 1 tek adli ve kadin olmayı hatirlamak adlı kitapları oku..hatta yazarın diger 2 kitabını da oku inanilmaz kendine getirecek seni..Aradigin tüm cevapları bulacagindan sana cookk iyi geleceginden kuskun olmasin.

Canım inan çok üzüldüm sana nacizane bir arkadaş tavsiyesi ile birlikte yorumlarımı yazacağım. Benimde 5 yıllık ilişkim bitti hatta burada konu açmıştım çünkü insan birilerinin fikrine, iyi olacaksın demesine ihtiyaç hissediyor birazda olsa rahatlıyorsun. Ben özetle şu yüzden ayrıldım 3 sene peşinde koştum sevdiğim adamın bana bağırdı eyv dedim beni görmezden geldi eyv dedim başka kızlarla görüştü eyv dedim ve dahası..... Sonra ne oldu ilişkiyi başlatan ben oldum bi kızın adımlar atarak başlattığı ilişkide bi b.ka yaramadı afedersin derken ailesi beni sevmedi sevmemekle kalmadı türlü saygısızlıklar yaptılar ve sonuç yıllarca emek verdiğim adam bana hak vermedi ve gram yanımda olmadı ve bitti. Bunu neden anlattım gönülden ciğerden seven insan fedakarlık yapar, bende zaman zaman arkadaşlarımla dışarı çıktığımda alkol alırım onda sıkıntı yok ama erkek arkadaşınız sizin için fedakarlık göstermemiş bu bir. İkincisi siz yumuşatarak söyledim dediniz bunun sonucu ayrılık olmamalıydı hadi kızmış olsun diyelim biraz yalnız kalmak istiyorum da diyebilirdi yine fedakarlık yapmamış. Evet 7 yıl az değil ama anladığım kadarıyla siz çok naif bir insansınız genelde bence idare eden tarafsınız yazılarından böyle anladım sizden ricam lütfen kafanızda bitirin. Bende sizin gibiyim yıllarca erkek arkadaşımda benim için fedakarlık yapsın diye uğraştım şimdi ne diyorum biliyomusunuz keske zamanında zerre uğraşmasaydım hiç olmazsa çok muhteşem bir üniv hayatım olurdu birçok arkadaşımdan onun yüzünden vazgeçtim. Ayrılalı 2 ay oldu şükür hiç aramadım ama bende kendimi zor tutuyorum ama artık istemiyorum haa nedir ilk günkü kadarda kötü değilim ilk 1 ay uykusuz mide bulantılarıyla geçti şimdi gayet rahat uyuyorum yiyorum içiyorum. Sizden barışmak istediğini sezdim ben önce buna karar verin gerçekten sizin için bittiyse korkmayın geçer bende hala ordan burdan takip ediyorum geçti bitti gitti diyemem ama azalıyor diyebilirim inanın bana. Çok uzattım farkındayım dediğim gibi önce karar verin bitti mi? Deli gibi barışmak varsa aklınızda (ki tavsiye etmem) bu duygu sizi kemirir durmadan ararsınız ve saygınızı yitirirsiniz zaten oralı olmayan adam iyice havalara girer benden söylemesi arkadaşım.

Ilk zamanlar ağır gelio geçmez diyorsun nasıl unutcam her şey onu hatirlatio
Bi yere gidion onunla gidişin geliyo
Yaptığın her olayda aklına o gelio kabullenemiyorsun ama kabullenmek zorundasın.
Önce bi düşün ne istiyosun ayrılığın başında onsuz yapamam dönse devam ederim diyosun ama kararı erkek verince genelde dönmüyolar ve bence bu saatten sonra hiç arama. Çünkü sen güçlü durdukça o seni daha çok isticek.
Benimde aynı durumlar vardi
Eski sevgilimi çok seviyordum asiktim. Hatta o olması için uğraşıp didinen insan bi anda yurumuyo diyip beni terk etti.ve kararını aldığı gün bende tamam dedim.
Ilk zamanlar çok sanciliydi
Ama şimdi unutuyorum gibi
Arada merak ediyorsun falan filan ama emin ol geçiyo. Hayat devam edio.şu an daha mutluyum bi aralar bidaha asla mutlu olmam diodum.
Tabi aynı problemler bende de vardı
Icki içen bi adam ve bende ona saygı duyuyordum ki vazgecmicekti sonra sıkıya gelemiyen biri. Ve evlilik planı düşünen biri ama hiç ni zaman değişir demedim öyle kabul ettim sonra evlilik fikri zor geldi ve yapamicagini söyledi ailesi ile de tanışıyoDuk.
Sonuç şu bi anda gitti ve dönmedi de şu an dönse de istemem çünkü evlrnirsek aynı problemler olacaktı
Hatamiz şu sevgi de fedakarliklar var içki için rahatı için vazgeciyirsa emin ol evlenince de gecerdi ve değişmezdi dua et ki daha srvgilimiysin evli de olabilirdin
Aman geçiyo ve cok da güzel seviyosun bi baskasini ve bak aşk yaşamışsan bole duyguların vardı demekki yine srvebilirsin emin ol sana değer vercek daha fedakâr biri gelcek. Bi süre acini yasa daha çok taze ağla içinden at tutma bi süre kafanı dinlendirir sonrası güzel günler

Back
X