Canım inan çok üzüldüm sana nacizane bir arkadaş tavsiyesi ile birlikte yorumlarımı yazacağım. Benimde 5 yıllık ilişkim bitti hatta burada konu açmıştım çünkü insan birilerinin fikrine, iyi olacaksın demesine ihtiyaç hissediyor birazda olsa rahatlıyorsun. Ben özetle şu yüzden ayrıldım 3 sene peşinde koştum sevdiğim adamın bana bağırdı eyv dedim beni görmezden geldi eyv dedim başka kızlarla görüştü eyv dedim ve dahası..... Sonra ne oldu ilişkiyi başlatan ben oldum bi kızın adımlar atarak başlattığı ilişkide bi b.ka yaramadı afedersin derken ailesi beni sevmedi sevmemekle kalmadı türlü saygısızlıklar yaptılar ve sonuç yıllarca emek verdiğim adam bana hak vermedi ve gram yanımda olmadı ve bitti. Bunu neden anlattım gönülden ciğerden seven insan fedakarlık yapar, bende zaman zaman arkadaşlarımla dışarı çıktığımda alkol alırım onda sıkıntı yok ama erkek arkadaşınız sizin için fedakarlık göstermemiş bu bir. İkincisi siz yumuşatarak söyledim dediniz bunun sonucu ayrılık olmamalıydı hadi kızmış olsun diyelim biraz yalnız kalmak istiyorum da diyebilirdi yine fedakarlık yapmamış. Evet 7 yıl az değil ama anladığım kadarıyla siz çok naif bir insansınız genelde bence idare eden tarafsınız yazılarından böyle anladım sizden ricam lütfen kafanızda bitirin. Bende sizin gibiyim yıllarca erkek arkadaşımda benim için fedakarlık yapsın diye uğraştım şimdi ne diyorum biliyomusunuz keske zamanında zerre uğraşmasaydım hiç olmazsa çok muhteşem bir üniv hayatım olurdu birçok arkadaşımdan onun yüzünden vazgeçtim. Ayrılalı 2 ay oldu şükür hiç aramadım ama bende kendimi zor tutuyorum ama artık istemiyorum haa nedir ilk günkü kadarda kötü değilim ilk 1 ay uykusuz mide bulantılarıyla geçti şimdi gayet rahat uyuyorum yiyorum içiyorum. Sizden barışmak istediğini sezdim ben önce buna karar verin gerçekten sizin için bittiyse korkmayın geçer bende hala ordan burdan takip ediyorum geçti bitti gitti diyemem ama azalıyor diyebilirim inanın bana. Çok uzattım farkındayım dediğim gibi önce karar verin bitti mi? Deli gibi barışmak varsa aklınızda (ki tavsiye etmem) bu duygu sizi kemirir durmadan ararsınız ve saygınızı yitirirsiniz zaten oralı olmayan adam iyice havalara girer benden söylemesi arkadaşım.