Evet kesınlıkleİş ciddiye binince kimisi toz oluverir.
adam haklı bence iş yok güç yok umut vermek istememiş, siz ısrarcı olmussunuz
Gelicem diyip durdu sınavlarım bitince işte bu hafta içinde gelecekti güya görüşücektik.Bu iki ayda hiç yüzyüze görüştünüz mü?
Evet ama gorseydınız okadar cok ıstıyordu ki cok cabalıyordu ben hatta ınanmıofum ılk basta dedım hatta ona sen cıddı degılsın ınanmıorum sana dıe cok ugrastı bende ınandım sonra boyle yaptıİki ayda fazla beklentiye girilmiş bence. Demek ki ciddi düşünmüyormuş adam ve istememiş ilişkinin başlamasını yapacak bir şey yok. Iliskiye başlayıp gitmesinden iyidir sonuçta
Görüşmesekde konuştuk sürekli hergün telefonda mesajda .Birbirimize resmler vs görüşücektik güya sınavlarımdan sonra .Şuna simir oluyorum ben en baslarda ıkı kez sordum gercekten net degılsen cıddı degılsen komusmayı keselım kabul etmedı ciddiyim dedi bekle dedi sınavlarına kadar sınavlarım bıtınce görüşecektık sonra boyle yaptı hayal kırıklı yasadım.gorusmediginiz insan mi bu kadar baglandiginiz hayaller kurdugunuz? saka mi bu?
Görüşmediğiniz biri ile birlikteliğe bile karar vermek doğru değilken bu ciddiyet biraz abartı değil mi sizce?Gelicem diyip durdu sınavlarım bitince işte bu hafta içinde gelecekti güya görüşücektik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?