ayrılık yaşıyorum ama geri dönermi bilmiyorum ne yapmalıyım

burer52

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2023
50
23
8
37
Merhaba,

1 buçuk yıldır devam eden beraberliğim var daha doğrusu ayrı kaldığımız dönem daha çoktur şuan 2 haftadır ayrıyız öncesinde de bu şekilde oluyordu en fazla 1,5 ay sürdü küs kaldık ben döndüm onun da döndüğü zamanlar oldu bu süreç beni çok üzüyor net olmamak beklemek acabalar ararmı yazarmı diye sürekli telefona bakıyorum konuştum ağladım beni aramadıgın zaman ben üzülüyorum dedım yanı bugun tartısıyorsak ertesi gün ara sor dedim derdimi söyledım bana seninde ne çok derdın varmıs diye cvp verdi sonraında da bu oldu yine aramadı yazmadı ben yazsam hemen dönüyor arasam açar iyiyken çok iyi birisi sanki bu kişi o degilmiş gibi hissettrıyor ama ben benı artık garantı görmesını istemıyorum çok yıprandım konu ne olursa tartısma oldugu zamanlarda hemen gitmeyi tercih ediyor beni o konu ile ilgili ikna etmiyor izah etmiyor ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum sevildiğimi hissetmemeye başladım seven böyle yaparmı bu kadar ayrı kalırmı hiç merak etmıyormu beni bu onun içinde gecerli ama her defasında ben dönmek istemiyorum ona trip yapmaya bile hakkım yokmuş gibi hissediyorum instagram kullanıyorduk kapattırdı oda kapattı bende kapattım telegram açmış kendıne bende dün instagram açtım onun kurallarının gecerli olmadıgını görmesini istedim işe yararmı bilmiyorum ne yapacagımı bilmiyorum ben sizce beklemelimiyim

Ya döner, erkekler alışıyorsa zor vazgeciyor. Ama dönmeleri hayırlı değil bence

Sal ya önüne bak .baştan tutmamış ilişki devamı gelmez zaten

Bu adamla ömür geçmez değmeyecek insalar icin kendinizi mahfetmeyin bırakın verin yolunu gitsin yapmak isteyen yapar aramak isteyen arar sormak isteyen sorar bu ben 5 sene çabaladım bu şekilde ağladım kavga ettim bağırdım çağırdım asla düzelmedi kimse değişmez bunu anladım sizi üzen size iyi gelmeyen insanları hayatınızda tutmayın inanın onlar olmadığı zaman daha mutlu olacaksınız sizinki biraz ben emek verdim çabaladım diye olsun istiyorsunuz ama olmayacak brlliki karşınızda birde narsist bır kişilik var hiç gerek yok valla hiç

sevilmediğinizi hissetmeniz normal. çünkü sevilmiyorsunuz. uzak durmak faydanıza

Gidip gelen birisi ise yine gelir. Ama unutma birlikte ikende mutlu değilsen bu daha yıpratıcı.
Ayrilinca üzülüyorsun evet ama barışsan da hakkını vermiyor mesela.
Mutlu olduğun an sayılı olur sürekli ayrıl barış yalamaya döner ilişki laçkalaşır ciddiyetten uzaklaşır. Hemde aranızda frekans uyumsuzluğunu gösterir.
Hissettiğin herşey de doğru çıkar.

Sen gayet güzel ona laf sokucu şekilde paylaşımlar yapma gez toz kesinlikle yazar, erkeklerin hepsi senden ses seda çıkmayınca yazıo, için rahat olsun

Sen gayet güzel ona laf sokucu şekilde paylaşımlar yapma gez toz kesinlikle yazar, erkeklerin hepsi senden ses seda çıkmayınca yazıo, için rahat olsun
evet haklısınız bu zmana kadar hiç yapmadım o yaptı ben oturdum agladım ama bu sefer üzülmüyor gibi yapacagım öyle düşüünmesi için

haklısınız şuan dediğiniz gibi oldu laçkalaştı ve beraberkende cok mutlu degilim bu son zamanlarda daha yoğun oldu mutsuz hissetmem bi konu açılsa kadın dediğin şöyle olur böyle olur demeye baslıyor ayrılıgı kabul edıyorum tek zoruma gıden sey bu kdr degersız olacak ne yaptım diye düşünmem

evet btün belirtileri taşıyormus bunu sonradan anladım

Kendisi önce adamlığı öğrensin. Hemen lafı yapıştırmalısın mutlu etmiceksen gölge de etme biz bir iliskiyi niye yaşarız sevgi görelim mutlu olalım huzur versin diye. Bakıyorum ama 2 kişi olamıyoruz diceksin. Savaş veren hep kadınlar oluyor.
Ben en son 3 günde kesip attım adım kavga seven birine dönüştü yine kendilerine suç bulmuyolar yani. En iyisi doğaların da bırakmak.
Mutsuz hissediyorken bu yetersiz sevgiliyi özlemek biraz kendinde sorun olduğunu gösteriyor. Çünkü öyle alıştırdı ilişki rutini bu sanıyoruz. Aslında sevilmek çok farklı hissettirir.

Seven insan 1.5 ay kus kalmaz
Ayrica insta falan kapattirmasi guvensizlik gostergesi
Bu insan omrunu tuketir ne gerek var
evet kendisi biz ayrıyken eski sevgilisine yazmıs kadının numarasını istemiş tabi ben snradan öğrendim bana geldi kapatalım yeni sayfa acalım dedi dedım ne sayfası konumuz instragram degil ki yanı snra arastrdm ve eski sevgilisi ile iletişime girdigi için bana öyle demiş kadına ulastım kadın bana numarasını verdi dedi kendısı ıstek attı kendısı msj atıyor sen neden cvp verdın dedm eski bir dost olarak gördüğü içinmiş :) vs vs derken affettım ben yine bırakmadım yanı güvensızlık içinde evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…