Ayrılık zilleri çalıyor mu ?

Yani adam beraber vakit geçirmek istemiyor ki

Ya ayağına çağırıyor o da cinsellik için
Ya da arkadaşlarıyla buluşmuşken sen de gel işte diyor

Sen çağırınca gelmeye tenezzül etmiyor. Şu resimde hiçbir değer verme görmüyorum kuzum. Bu ilişkiyi hemen noktayla kendi iyiliğin için

ben bu forumda bunu daha once hic yazmadim galiba ama size yazacagim, bu adam sizi sevmiyor sadece vakit geciriyor.

bu “bana 2 yillik iliskimiz oldugunu hatirlatma, evlenmek istersin diye korkuyorum” diyen ve bir arkadasi evlendi diye arkadasina kusen adam degil mi? bundan ne gibi bir ciddiyet bekliyorsunuz? adam sizinle seks haric beraber vakit gecirmeye bile tenezzul etmiyormus ki.

Bu o adam mı? O adam için kafadan sakat teşhisini koymuştum, hala da bu görüşeyim. Bu adamdan bir bk olmaz konu sahibesi beklemesin

Adam sizi kullanmıyor da sanırım artık sıkıcısınız sızden sıkılmıs basbasa kalmak ıstemıyor. Yerınızde olsam neselı tatlı davranır guleryuzlu olurdum eglencelı olurdum bunalmıs sızden
Paşanın gönlünü yapmak için bi de palyaço kılığına girerse tam olur bence. Eksiksiz mükemmel kız arkadaş. Çünkü bu adama da böylesi yaraşır.

Siz onun cariyesi değilsiniz.
Bir de annesiyle oturduğu eve çağırıyor.
Annesi de bu durumu tahmin ediyor.
Oğlu baya rahatmış.
Ben başka birisinin ne zaman benim cinsel ilişki yaşadığımı bilmesini istemem.
Kaldı ki annem bilecek.
"Seni kullanıyor muyum, hiç değer vermedim mi", gibi safsataları üste çıkmak için diyor.
Aynen öyle çünkü bu adam sizi kullanıyor.
Siz de bunu biliyorsunuz içten içe ama sevdiğiniz için iyimser düşünmeye çalışıyorsunuz onun hakkında.
Ayrılın.

Başlarda böyle değildi ilişkinin bu son zamanlarında diyorum bi kahve içelim çıkasım yok gel bize oturalım vs. Ya da bana diyor ki gel dışarda bş kahve içelim tamam diyorum. Bi bakıyorum tüm arkadaşları var ben 4-5 erkekle oturuyor buluyorum kendimi.
Size cinsellikten başka vakit ayirmiyor gibi geldi bana bir de iki buçuk yıllık ilişki bilemedim 😒
İki buçuk yıl boyunca kullanılmış siniz gibi geliyor bana çıkar ilişkisi kusura bakmayin

Bir daha sizi eve çağırdığında gitmeyin dışarıda buluşmak istediğinizi söyleyin bir süre boyunca tepkisini gözlemleyin zaten uzak ve mesafeli davranırsa dışarıda buluşmaya yanaşmazsa da yol verin gitsin .bence bu bir kadına yapılabilecek büyük bir hakaret sadece bedensel ihtiyacıı için davet etmek geri kalan zamanlarda umursamamak

ben bu forumda bunu daha once hic yazmadim galiba ama size yazacagim, bu adam sizi sevmiyor sadece vakit geciriyor.

bu “bana 2 yillik iliskimiz oldugunu hatirlatma, evlenmek istersin diye korkuyorum” diyen ve bir arkadasi evlendi diye arkadasina kusen adam degil mi? bundan ne gibi bir ciddiyet bekliyorsunuz? adam sizinle seks haric beraber vakit gecirmeye bile tenezzul etmiyormus ki.
Ay oha, hatırladım 😱

Konu sahibi, adam evlenmek istemiyordu zaten, arkadaşına bile küstü evlenerek sana kötü örnek oluyor diye. Sen onun güvenli seks yapabileceği birisin, o yüzden yanında tutuyor halen.

Merhabalar. 25 yaşımdayım ilişkim 2 buçuk senelik. Erkek arkadaşım 27 yaşında. Bugün en büyük kavgamızı ettik diyebilirim. Şöyle oldu,
Bugün buluşalım vs dedik ama kendisinin hiç evden çıkası yokmuş annesiyle yaşıyor bu arada. Sen gel bize oturalım dedi. Ek bilgi ben arada onlara gidip oturuyorum annesiyle de samimi sayılırız. Ama bayadır dışarı baş başa çıkmıyoruz, dışarı çıksak da yanımızda hep birilerini çağırmış oluyor. Ne zaman baş başa olsak da yakınlaşıyoruz birliktelik yaşıyoruz. Bugün de eve çağırınca patladım biraz. Ama kendimi de iyi ifade ettiğimi düşünüyorum, kendi evin olsa neyse ama ben bir aile evine bu kadar sık gir çık yapmaktan hoşlanmıyorum vicdanım el vermiyor rahatsız da oluyorum dedim. Sadece bir şeyler yaşamak için çağırdığını söyledim.
gerçekten de öyle bir süredir ve çok bunaldım sıkıldım. Kendisi de bu dediklerime alındı ben seni kullanıyor muyum yani 2 buçuk seneyi çöpe mi atıyorsun sana hiç değer vermemişim gibi vs konuştu. Yüz yüze konuşalım dedik ama şimdilik istemedi. Öyle kaldı konuşmuyoruz. Haksız mıyım ?? Hala haksız olduğum bir kısım fazla göremiyorum çünkü.
On senelik evliyim cocuklarim var ama disari bas basa cikalim desem esim kosa kosa gelir. Bazi erkekler basbasa vakit gecirmeyi bilmiyor, ya ailesi olacak ya kankalari olqcak. Bu adam sizin beklentilerinizi karsilamiyor bence. Arti eksilerini degerlendirin, ona gore karar verin, ama adamin huyu Cok degismez.

sevişmek mahsurlu bir şey değil. bence. sevişin tabii ki. ama büyük konuşmayayım hiçbir kuvvet annesi ile oturan adamın evinde beni seviştiremez. gider otel odası tutar, adamı oraya çağırırım başka hiç imkan yoksa. yine de annesinin evine gitmem. anneyle tanışacaksam anca evlenme muhabbetine girmişsek tanışırım, değilse kimsenin annesiyle tanışmaya heves de etmem. şartlar gereği mecbur kalırsam da samimi olmam.

yani sizin ilişki dinamiğiniz zaten bir tuhafmış. bu tuhaflığa rağmen siz sadece cinsellik için birlikteymişsiniz hissiyatı yaşıyorsanız büyük olasılıkla öyledir. en iyimser ihtimalle de bu adam baş başa vakit geçirmeyi bilmiyor, başbaşa olmaktan tek anladığı sevişmek. bu sizin istediğiniz şey değilse ayrılın.

Erkekler sevdiği kızlara, kadınlara evde buluşmayı sadece o işi istemeyi felan yapmıyorlar.Aşık olunca hani böyle namusum felan moduna geçip kendilerinden bile koruyorlar.Bu adam sevmiyor bence sen kendine yazık etme.

Ben erkek arkadaşımı kendi kız arkadaş çevreme pek sokmam. O da beni erkek arkadaşlarıyla oturmaya götürmez. Her ilişki farklıdır tabiki. Ama bence ilişki dinamiğiniz erkek arkadaşınız için seks üstüne kurulmuş. Seks illa yapılır ama gel eve sevişek gibi tavır takınmak saçma. Cafede parkta oturup okuduğun kitabı izlediğin filmi herhangi bir şeyi anlatamayacaksan ne anlamı var ilişkinin.

Karsısındakini hayatında ciddi bi yere koymayan adam, dısarı cıkıp vakit geçirmeyi gereksiz ve zaman kaybı olarak görür, üşenir çünkü zaten seni elde etmek, çaba göstermek, mutlu etmek gibi dertleri yok...Görüşünce zamanı sevişerek geçirelim kafasında.. Ben normal bi ilişki, diğer sevgililer gibi olmak istiyorum, olmayacaksak artık görüşmek istemiyorum diyeceksin...Her çağırdığında gidersen tabiki bu duruma düşersin

Back
X