- Konu Sahibi starimlsls
Merhaba
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda sorun biraz da bende. Benim de bi şey olduğu zaman kaçıp gitme huyum var. O an tepki veremiyorum sinirleniyorum ve dönüp gidiyorum ama 1 günlük falan diğer gün aklım başıma geliyor gidip konuşmaya çalışıyordum. En çok bu huyumdan sıkılmıştıErkeklerin temel sorunu, problemleri konuşarak çözmekten hoşlanmıyorlar. Genelleme olacak ama en iyi yaptıkları şey sorundan kaçmak...
bence önünüze bakın. sorunlarınızı, hayatınızı paylaşmaktan sıkılmayan bir insan elbette çıkacaktır karşınıza
Gülümseme derken yanlış anlamayın, ayrılırken arkadaş kalcaz diyip nazikçe ayrıldık. Bağırmadan çağırmadan. O da selam veriyor ben deArtık ilgisi yok size karşı.
Gülümsemeyi bırakın buz gibi davranın bundan sonra gurur devreye girsin.
Keşke dediğiniz gibi olsaydı ama mesela istediğim şey arayınca telefonumu açıp 1 saniye işim var şimdi konuşamam demesi telefonu görmemiş gibi yapması yerine , ya da mesaj atınca 5-6 saat sonra cevap vermemesi verecekse de şu an işim var demesi mesela yani her ilişkide olan normal şeylerYorumların hepsinde erkek suçlanmış, ama kimse söylemiyorki konu sahibesi belliki oldukça zor bir insan.
Belkide fazla naz aşık usandırdı.
Çözüm istiyorsanız önce objektif olun.
Adam zaten uzun sure bir caba sarf etmiş, sonrada sürekli ilgi gösterisi ile iliskiyi ayakta tutması beklenmiş, ee kusura bakmayın yani sonuçta oda insan ve usanmış.
Velhasili fazla naz asık usandiririn canlı ornegisiniz.
Bu ne demek yani? Yoluna bak mı aşıksın madem konuş mu ?Gelirse beklerim gelmezse gitmis olur o bekledi ben beklemeli miyim ayrilan o vs vs
Bu kadar teori ile iliski olmaz.
Asiksindir.ozluyorsundur.gormek istiyorsundur.
Bu kadar.
Hem karsindakini hem kendini milyon tane senaryo ile bunaltma demek.Bu ne demek yani? Yoluna bak mı aşıksın madem konuş mu ?
Sonuçta bizler buradan sadece yorum yapıyoruz. Bu yüzden objektif olun diyorum. Eğer objektif bir sekilde yaşadıklarınızı tahlil ederseniz illaki dogruyu görürsünüz. Hakkınızda hayırlısını dilerim.Keşke dediğiniz gibi olsaydı ama mesela istediğim şey arayınca telefonumu açıp 1 saniye işim var şimdi konuşamam demesi telefonu görmemiş gibi yapması yerine , ya da mesaj atınca 5-6 saat sonra cevap vermemesi verecekse de şu an işim var demesi mesela yani her ilişkide olan normal şeyler![]()
Yaşlarımız o 26 ben 25 ufak değiliz yaniHem karsindakini hem kendini milyon tane senaryo ile bunaltma demek.
Muhtemelen yasiniz ufak.
Hoslaniyor yada asik hissediyorsaniz gidin konusun flortunuze devam edin.
Yok o ayrildi diye ego olayı ise hissettiginiz bosverin gitsin.
Yok haklısınız hatta tam haklı olmanızı isterdim, o zaman suçluyum der gidip özür dilerdim. Ben meleğim demiyorum tabi ama her ilişkide olan sevgili iletişimi olsun istemem ona çok geldi ve hissetmiyorum eskisi gibi diyip bitirebildi hemen. Zaten gurur yapıyor olmamın nedeni de buSonuçta bizler buradan sadece yorum yapıyoruz. Bu yüzden objektif olun diyorum. Eğer objektif bir sekilde yaşadıklarınızı tahlil ederseniz illaki dogruyu görürsünüz. Hakkınızda hayırlısını dilerim.