Ayrılık zor

Erkeklerin temel sorunu, problemleri konuşarak çözmekten hoşlanmıyorlar. Genelleme olacak ama en iyi yaptıkları şey sorundan kaçmak...
bence önünüze bakın. sorunlarınızı, hayatınızı paylaşmaktan sıkılmayan bir insan elbette çıkacaktır karşınıza

Erkeklerin temel sorunu, problemleri konuşarak çözmekten hoşlanmıyorlar. Genelleme olacak ama en iyi yaptıkları şey sorundan kaçmak...
bence önünüze bakın. sorunlarınızı, hayatınızı paylaşmaktan sıkılmayan bir insan elbette çıkacaktır karşınıza
Burda sorun biraz da bende. Benim de bi şey olduğu zaman kaçıp gitme huyum var. O an tepki veremiyorum sinirleniyorum ve dönüp gidiyorum ama 1 günlük falan diğer gün aklım başıma geliyor gidip konuşmaya çalışıyordum. En çok bu huyumdan sıkılmıştı

Artık ilgisi yok size karşı.
Gülümsemeyi bırakın buz gibi davranın bundan sonra gurur devreye girsin.

Bu ilişkiden bir şey beklemeyin artık, yolunuza devam edin. Kendinizde de bir şeyler aramayın, bitmiş gitmiş. Boş verip yolunuza devam edin.

Başka erkek mi yok Allah aşkına neden kendine eziyet ediyorsun ki. Sanki hint kumaşı.. Hevesi geçmiş gitmiş sende düşünme daha fazla. Sende onu görmezden gel hayatına devam et.

Yorumların hepsinde erkek suçlanmış, ama kimse söylemiyorki konu sahibesi belliki oldukça zor bir insan.
Belkide fazla naz aşık usandırdı.
Çözüm istiyorsanız önce objektif olun.
Adam zaten uzun sure bir caba sarf etmiş, sonrada sürekli ilgi gösterisi ile iliskiyi ayakta tutması beklenmiş, ee kusura bakmayın yani sonuçta oda insan ve usanmış.
Velhasili fazla naz asık usandiririn canlı ornegisiniz.

Gelirse beklerim gelmezse gitmis olur o bekledi ben beklemeli miyim ayrilan o vs vs
Bu kadar teori ile iliski olmaz.
Asiksindir.ozluyorsundur.gormek istiyorsundur.
Bu kadar.

Yorumların hepsinde erkek suçlanmış, ama kimse söylemiyorki konu sahibesi belliki oldukça zor bir insan.
Belkide fazla naz aşık usandırdı.
Çözüm istiyorsanız önce objektif olun.
Adam zaten uzun sure bir caba sarf etmiş, sonrada sürekli ilgi gösterisi ile iliskiyi ayakta tutması beklenmiş, ee kusura bakmayın yani sonuçta oda insan ve usanmış.
Velhasili fazla naz asık usandiririn canlı ornegisiniz.
Keşke dediğiniz gibi olsaydı ama mesela istediğim şey arayınca telefonumu açıp 1 saniye işim var şimdi konuşamam demesi telefonu görmemiş gibi yapması yerine , ya da mesaj atınca 5-6 saat sonra cevap vermemesi verecekse de şu an işim var demesi mesela yani her ilişkide olan normal şeyler :(

Bu ne demek yani? Yoluna bak mı aşıksın madem konuş mu ?
Hem karsindakini hem kendini milyon tane senaryo ile bunaltma demek.
Muhtemelen yasiniz ufak.
Hoslaniyor yada asik hissediyorsaniz gidin konusun flortunuze devam edin.
Yok o ayrildi diye ego olayı ise hissettiginiz bosverin gitsin.

Keşke dediğiniz gibi olsaydı ama mesela istediğim şey arayınca telefonumu açıp 1 saniye işim var şimdi konuşamam demesi telefonu görmemiş gibi yapması yerine , ya da mesaj atınca 5-6 saat sonra cevap vermemesi verecekse de şu an işim var demesi mesela yani her ilişkide olan normal şeyler :KK43:
Sonuçta bizler buradan sadece yorum yapıyoruz. Bu yüzden objektif olun diyorum. Eğer objektif bir sekilde yaşadıklarınızı tahlil ederseniz illaki dogruyu görürsünüz. Hakkınızda hayırlısını dilerim.

Hem karsindakini hem kendini milyon tane senaryo ile bunaltma demek.
Muhtemelen yasiniz ufak.
Hoslaniyor yada asik hissediyorsaniz gidin konusun flortunuze devam edin.
Yok o ayrildi diye ego olayı ise hissettiginiz bosverin gitsin.
Yaşlarımız o 26 ben 25 ufak değiliz yani

Ego falan olsa atlatırım ama en yakın duygduğum insanı kaybettim kendime o boşluk hissi geçmiyor

Sonuçta bizler buradan sadece yorum yapıyoruz. Bu yüzden objektif olun diyorum. Eğer objektif bir sekilde yaşadıklarınızı tahlil ederseniz illaki dogruyu görürsünüz. Hakkınızda hayırlısını dilerim.
Yok haklısınız hatta tam haklı olmanızı isterdim, o zaman suçluyum der gidip özür dilerdim. Ben meleğim demiyorum tabi ama her ilişkide olan sevgili iletişimi olsun istemem ona çok geldi ve hissetmiyorum eskisi gibi diyip bitirebildi hemen. Zaten gurur yapıyor olmamın nedeni de bu :(

Back
X