Ayrılık

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Kızlar o kadar moralim bozuk ki bugün sokakta ağladım kimseyi umursamadan. Erkek arkadaşım benden ayrıldı sebep de şu, benim okulum seneye bitiyor sevgilimin dogu görevi var. Ben sen doguya git gel dedim sonra evleniriz dedim çünkü ben orda çalışamam şuanda da ayrıyız farklı şehirlerdeyız 3 sene daha ayrı kalmamız gerekiyordu yani, benim doguya kac sene gideceğim belli Değil senle evlensek bile sen benimle gelmeyeceksin sürekli ayrı olucaz sana da hak veriyorum okulun var mesleğini yapmak istiyorsun o yüzden mantıklı karar almaya çalışıyorum diyor. Ama gerçekten nefes alamıyorum şuan hala tartışıyoruz bu konuyu. Napmalı bilmiyorum mantıklı düşünemiyorum kızlar

Seven bir insanın şartları zorlayacağını ve vazgeçmeyeceğini düşünüyorum. İnanın kimsenin ilişkisi kolay değil, hepimiz fedakarlık yapıp emek veriyoruz. Siz beklemeyi göze alıyorsunuz fakat o aynı sabrı gösteremeyeceğini düşünüyor demekki. Üstüne gitmekle, kavga etmekle çözülecek birşey değil. Siz olmadan bir hayat planı yapmaya kalkışıyorsa bu noktada verdiği değeri sorgulamanız ve biraz kendi haline bırakmanız gerekiyor bence.

ayrılın. sakın ve sakın nefes alamıyorum senin istediigne peki diyorum deme. cok buyuk aptallık olur.
sevgi ile aptallgı birbiine karıştıran cocuk. ayol 3 sene bilemedim 5 sene bekleyin. gercekten seven insan zora koşmaz birbirini. tamam der.
onun da aklı bu kadarmış ayrılmak istemiş. tamam diyeceksin. eger birbirinizin kısmeti iseniz zaten bir araya gene gelirsiniz. sen oku.

Erkek bir kere mantiksiz ve bencil seuler ister kabul ettirirse gerisi gelir ,
Taviz verme ,
Daha gencsiniz ,
Para biriktirin isinizi yapin,
Dogu gorevini bitirip gelsin ,
Bahane olarak bunlari kullaniyorda olabilir soguk kanli olun

of amma drama bağlıyor senin sevgilin bu meseleyi.. uzattıkça uzattı.. tartışma daha neyi tartışıyorsun ki.. ayrılmış işte sana verdiği değer bu.. bencil adam.. kendi yalnız olmasın diye senide yakacak.. tamam sen bilirsin de..

Erkek bir kere mantiksiz ve bencil seuler ister kabul ettirirse gerisi gelir ,
Taviz verme ,
Daha gencsiniz ,
Para biriktirin isinizi yapin,
Dogu gorevini bitirip gelsin ,
Bahane olarak bunlari kullaniyorda olabilir soguk kanli olun
Genciz bide diyorki keske senke aynı yasta olsam beklemek daha kolay olurd
Sankı 40 yasnda kendisi 26 yasında

Evet öyle dedim zaten ama hayal edemiyorum omın başkasıyla olacagını falan gerçekten severken ayrılmak cok kötüymüş öyle bir şey görürsem yıkılırım

Evet öyle dedim zaten ama hayal edemiyorum omın başkasıyla olacagını falan gerçekten severken ayrılmak cok kötüymüş öyle bir şey görürsem yıkılırım
amannnn hepimiz aynı işeyi deriz boşşverrr...
onunb başkası ile olmasını içim almıyor yapamammm ölüyoorurunmm lklleeeen diye bögürümüzün delindigini hissederiz ama bir bakmışsın ki bögrün delinmemiş. aksine nefes alabilir hale gelmişsin. sıkıntıların bitmiş.
oohhh dunya varmış dersin
geccc bunlarııı anammm baabaamm gecc bunlarıı bir kalemdeee bilirimmm benennn yaptıgımııı... heyydeeee

Suan boşlukta gibiyim

Evet o zorlamadı bu kadar kolay vazgeçti üzüldüğüm bu zaten

Evet bencil sadece kendini düşündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…