Ayrılık

Umudum94

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
19
4
16
2yildir evliyim. Esimle hic anlasamiyorum.onun suskunlugu ilgisizligi basta sevdigim esimden gitgide sogudum ve kisacasi ayrilma karari aldim oda kabul etti dunden razi gibi oda beni sevmedigini ve istemedigini surekli kavga edip huzursuz oldugunu soyledi baska bisey soylemeden bu iliskiye nokta koymak icn sirada dava acmak var.ama nedirki bu bende ki uzuntu ? Dusununce zaten mutlu deildim istemiyordum bunun farkindaydim . Ama niye uzgunum

Üzülüyorsanız belki düzeltmek için yeterince çaba göstermediğinizi düşünüyorsunuzdur?Yoksa rahat olmanız gerekir..

Dha oncede ayrilmak konusu gunyuzune cikmisti ve barismistik. 4 yildir beraberiz evet bocalamis olabilirim. Ama biran evvelde bosanmak istiyorum

Ama oda hic kilini kipirdatmadi iyi madem dedi resti cekti bende diyorumki madem iyi diyebiliyor daha 1 ay once ayrilik kararinda caydık onda hic biseyde dememisti. Yani sen istiyosun ayriliyoruz der gibi. Hic bisey anlatmiyor

2yildir evliyim. Esimle hic anlasamiyorum.onun suskunlugu ilgisizligi basta sevdigim esimden gitgide sogudum ve kisacasi ayrilma karari aldim oda kabul etti dunden razi gibi oda beni sevmedigini ve istemedigini surekli kavga edip huzursuz oldugunu soyledi baska bisey soylemeden bu iliskiye nokta koymak icn sirada dava acmak var.ama nedirki bu bende ki uzuntu ? Dusununce zaten mutlu deildim istemiyordum bunun farkindaydim . Ama niye uzgunum
Belki hemen boşanma kararını kabul ettiği için kırgınlık oluşmuş olabilir içinde belki sen onun kabul etmeyeceğini evliliğini kurtaracağını düşünüyordun. Bi alışkanlık ta var ister istemez onun burukluğu da olabilir. Kolay değil sonuçta bi ne olursa olsun evliliği bitirmek

Belki ilk adımı sizden beklemiştir oda boşanmayı istiyordur ama dile getiremiyordur ailelere karşı ben değil k istiyor boşanmayı demek için sizin soylemenizi beklemiştir. Birde üzülmek normal bence onca yaşanmışlık var alışkanlık var en basitinden

Tabi ki uzulmen normal.Bende ayrilcagim gunun hayalini kurdum ama o gunler de dipleri gordum.Cunku o kadar sene emek veriyorsun kimse ayrilmak icin evlenmiyor tabi esinde hemen kabul etmis belki ona da icten ice kirildin normal yani uzulmen ama zaman lazim her sey icin

Bende bu adimi atacagim ama iste bu yasadigin durumdan korkuyorum.

Mutlumuyun hayir bir gun bile olmadim. Su an bile agladim.o döndü horluyor. Bu dusuncesizlikler beni mahfediyor....

Devamli surette kavga tartisma var. Sevmiyorum demiş. Siz de soğumuşsunuz. Anlaşmalı boşanmanın direkt konusu. Siddetli gecimsizlik. Mesele ne ki?

Karşılıklı severek mi evlendiniz? Sorunlar neydi? Başka sorunlar sonucu mu ilgisiz olmaya başladı? Pek ayrıntı vermemişsiniz ama kim olsa üzülür insan hayal kırıklığı yaşıyor ne de olsa

Severek evlendik evet. Ama cok aceleye geldi nisandi nikahdi dugundu. Hop herkez isine gucune dogru duzgun zaman geciremedik baslarda mutluyduk cicim aylarinda onlar bitince basladi ... ayları. Surekli eve gelince televizyon ve telefonla ilgilenmeler benimle soh et yok ses soluk yok evde biri var ama sadece biri var ne varligini hissediyosun ne yoklugunu garip bir durumdh bizimkisi evli olmak icin evliymişiz gibi zamanla bende benimle ilgilen ve onun ilgisini cekmeys calismaktan ama cekememekten yildim. Iyice sogudum sonralari o ilgilenmek istesede bu sefer ben istemedim. En baslarda bende ona karsi fazla iyimser degildim. Bagirirs cagiris gurultu.ama bsn bi sorun oldugunda konusalim care bulalim derdine duserken sabaha kadar aglarken o tamda arkadasjn dedigi gibi horul horul uyuyordu.

Aynı duyguları bnde yaşadım emin olun hayat iyice güzel şeyleri yaşamak için çok güzel insan eşiyle bu yolda hep beraber olmak istiyo ama yeni nesil evliliklerde bu mümkün değil rabbim yardimciniz olsun

Buqun ailem karariniz ne dedi ayrilmaya kararlimisiniz. Ben sustum . Esim evet dedi. Kararliyim kendi adina konustu. Babamla basbasa konustular. Bak oglum sen desenki ben seviyorum kaybetmek istemiyorum cabalasan yardimci olmaya calisicam ama sen onuda demiyorsun hakkinizda hayirlisi dedi. Yarin gidiyoruz bosanma davasi acmaya anlasmali olarak. Hakkimizda hayirlisi zor bir surec ama gecicek.

Ben defalarca isteyerek ayrildim ve yine hep tekrar denedik. Simdi insallah kesin ayrildik ve bosancaz. Ve her seferinde, ayrilmayi ben istedigim halde, her zaman cok üzüldüm, agladim, dipe battim....birazda bu hisler yüzünden döndüm, acaba bu kadar aci cekmem onu seviyorum demek mi diye, ama daha cok cocuklar yüzünden dönmüs oldum. Ay uzattim...ayrilmak isteyen taraf olsanizda o ayrilik acisini yasiyorsunuz, ve bunun basamaklari var piskoloji anlamda ve zamanla azaliyor. Cok normal yani....kararlisaniz bir müddet kendinizi iyi hissetmiyeceksiniz.
Allah kolaylik versin ve hayirlisi olsun

Bunlar asilmayacak sorunlar degilki ortada bi sebep yok evlilik emek ister zamanla düzene girer saydigin sorunlar

Bence üzülmen çok normal. İnsanlar bir ilişkiye, arkadaşlığa başlarken bile ne ümitlerle başlıyor. Kaldı ki evlilikten bahsediyoruz, bir ömür birliktelik için sözler verilip yola çıkılıyor. Her şeyden önce hayal kırıklığı yaşamış olmak bile insanı yıkıyor. Eğer gerçekten evliliğinizi kurtarabileceğinize dair ümidiniz kalmadıysa, bittikten sonra da içinizde keşkeler kalmayacaksa atlatırsınız bence. Umarım gönlünüzce olur her şey.

Back
X