Ayrılık

Bence bir bayanın evlilikten en büyük beklentisi ilgi gormektir. Maalesef erkekler evlendikten belli bir zaman sonra bunu yapmaktan vazgeciyorlar. Manevi açıdan boşluğa düşen bir kadin ne kendine ne başkalarına faydali olamaz zaten. Eşin inada bindirmediyse o da ayrilmakta razi o halde. Zor bir süreç olacaktir Allah yardimcin olsun.

Cunku gercekten ayrilmak istemiyorsunuz.. Esinizle mutlu olmak istiyorsunuz hala.. Her sey duzelsin, birbirimizle olalim istiyorsunuz..
Bosanmak icin can atarken bile uzuluyor bazi insanlar, hayalkirikliklari var bi kere, cok normal uzulmek..
Elden gelen her sey yapilmali,toparlamak icin caba gosterilmeli, duzelme ihtimali kalmamissa bosanma son secenek olmali..

• Beğen
Reactions: H E
Severek evlendik evet. Ama cok aceleye geldi nisandi nikahdi dugundu. Hop herkez isine gucune dogru duzgun zaman geciremedik baslarda mutluyduk cicim aylarinda onlar bitince basladi ... ayları. Surekli eve gelince televizyon ve telefonla ilgilenmeler benimle soh et yok ses soluk yok evde biri var ama sadece biri var ne varligini hissediyosun ne yoklugunu garip bir durumdh bizimkisi evli olmak icin evliymişiz gibi zamanla bende benimle ilgilen ve onun ilgisini cekmeys calismaktan ama cekememekten yildim. Iyice sogudum sonralari o ilgilenmek istesede bu sefer ben istemedim. En baslarda bende ona karsi fazla iyimser degildim. Bagirirs cagiris gurultu.ama bsn bi sorun oldugunda konusalim care bulalim derdine duserken sabaha kadar aglarken o tamda arkadasjn dedigi gibi horul horul uyuyordu.
Çok sinir bozucu cidden. Yani siz ağlarken onun farkında olmayıp rahat rahat uyuması bile aranızdaki iletişim eksikliğini gösteriyor. Madem o galesiz ben olsam bir anda rahatlamış mutlu rolü yapardım onun yanında. Siz mutlu göründükçe acaba ayrılmakla hata mı yapıyorum diye içine kurt düşecektir

2yildir evliyim. Esimle hic anlasamiyorum.onun suskunlugu ilgisizligi basta sevdigim esimden gitgide sogudum ve kisacasi ayrilma karari aldim oda kabul etti dunden razi gibi oda beni sevmedigini ve istemedigini surekli kavga edip huzursuz oldugunu soyledi baska bisey soylemeden bu iliskiye nokta koymak icn sirada dava acmak var.ama nedirki bu bende ki uzuntu ? Dusununce zaten mutlu deildim istemiyordum bunun farkindaydim . Ama niye uzgunum

Üzüluyorsun çünkü esinin bu fikri kabul edecegi aklına gelmedi...
Sen bekledin ki sana hak versin...
Sen bekledin ki değişsin,seni sevsin,sana ilgi göstersin...
Üzüldün çünkü buldukların umdukların olmadı..
Üzülme diyemem de...
Üzül.
Ama onun icin degil!!!!!
Hayaller ve hayatlar gerçegi için...

2yildir evliyim. Esimle hic anlasamiyorum.onun suskunlugu ilgisizligi basta sevdigim esimden gitgide sogudum ve kisacasi ayrilma karari aldim oda kabul etti dunden razi gibi oda beni sevmedigini ve istemedigini surekli kavga edip huzursuz oldugunu soyledi baska bisey soylemeden bu iliskiye nokta koymak icn sirada dava acmak var.ama nedirki bu bende ki uzuntu ? Dusununce zaten mutlu deildim istemiyordum bunun farkindaydim . Ama niye uzgunum

Ondan en azından bu tarz cümleleri beklemediğiniz için olabilir.

Üzülüyorsun çünkü bütün ayrılıklar zordur .

Yeni Hayatınızda bol şanslar dilerim

Evet 1 hafta sonra mahkeme gunu aldik. Ve ne adliyeye giderken ne cikarken hic bi sekilde konuşmadik sessiz sessiz gittik ve geldik okadar.hic bisey demedi.insan bi der bosanicaz tamam ama gel bi konusalim ,hakkini helal et yasadik ettik onca yilin hatrina falan derdi ama hic bisey yine herzamanki gibi suskundu.uzulmedi bile gozunde tek yas gelmedi

İki taraf istesenizde boşanmayı,sonucunda bir yuvayı yürütemediğiniz için bozuyorsunuz.Üüzlmek en doğal duygudur bu durumda.

Back
X