Ayrılık...

zarifenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
859
1.071
43
Ayrılık sürecinde belli dönemlerde acının dirilmesi normal mi acaba ?
Bi süre tamamen unutmuş gibi , sonra bi süre yoğun duygular yaşayıp hiç unutamayacakmış gibi olması mesela ?
Hiçbir zaman tamamen yok olmayacak mı bu duygular ?

Birşeyler mi hatırlatıyor,tetikliyor?Boyleyse yine gecer bence.Nekadar zaman oldu?Zaman diyebilirim.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama tabikide geçecek bu tür acıların kaldığını çok duymadım ama sen başka şeylerle ilgilen biraz değişiklik falan yani bilemedim neler yapabilirsin ama kendini kafani daha rahat hissedeceğin biseylerle meşgul ol...

Çok normal. Eğer yakın bir zamansa bazen iyi bazen de aniden bir sızı vurmasıyla diriliyor sonra yavas yavas gecıyor. Normal seyler bunlar insanoğlu robot değil ki bir düğmeyle duygular aniden yok edilsin

Birşeyler mi hatırlatıyor,tetikliyor?Boyleyse yine gecer bence.Nekadar zaman oldu?Zaman diyebilirim.
Hatırlatacak birşey olmuyor aslında. Yani görüşme , haber alma vs. Kimseyle bile konuşmam o konuyu. Bilmiyorum diriliyo işte bazen.
8 ay oldu.

Halbuki ayrılalı çok olmuş, ben seneler önce ilk uzun ilişkim bittiğinde iki üç ayda tamamen kendimi toplamıştım, bu dediğin acı ara ara beni yoklayıp ara ara unutuyo gibi oldugumda ilk aylarımdaydım ama ayrılan bendim. İlk ayrılan kimdi o muydu sen mi. Ve neden ayrıldınız buda önemli bi sebep

O ayrıldı. Aslında ilk aylarki özlem aşk yok bendeki duygu dirilmesi o tür değil.
Sorulmamış hesabın yükü sanırım. Sonradan aldatıldığımı öğrendim bu içime dert oldu gibi birşey

Geçiyor tabiiki merak etmeyin.bunun için hayatınızda yeni uğraşlar yeni insanlar lazım.yeni hobiler,daha fazla sosyalleşmek gibi şeyler bu süreci daha kolay atlatmanizi sağlar.sonrasinda da hayatınıza doğru bir insan girerse zaten tamamen silinir her şey.

Hani bazı insanlar o doğru kişeyi bulamaz ya ben de onlardan olacağımı düşünüyorum. Benim uzun zaman oldu geçmeyeli. Bir gün geçse bile (daha kaç yıl sürer bilmiyprum) sanki hiç o kişi hayatıma girmeyecek gibi..

Ara ara gelgitler yasamak normal. Kendi icinde ic muhasebe bitince, once ofke kizginliklar bitiyor sonra kabullenme basliyor. Giderek sakinlesiyorsun. Ve birgun tamamen bitiyor. Yine de bazen bir sarki bile eski bir aniyi aklina getirebiliyor. Bir de yeniden seversen iste o zaman umurunda bile olmuyor....

Takıntı haline geldiyse bi uzmandan destek almak çok mantıklı olur.uzun süren umutsuzluk karamsarlık iyi değil tabi.

Ayrılık değilde insanın yediği kazık unutulmuyor akla o geliyor. Yoksa herkes herkesi unutur. Ama işte yaşananlar söylenen sözler ve ihanet varsa hazmetmesi biraz zaman alıyor ama geçer merak etmeyin. Bu kadın erkek ilişkisi ayrımı yapmaksızın bir olay durumunda içimizdekini dökmüyoruz Allah'ından bulsun moduna giriyoruz yada o anın karmaşasıyla bişey söyleyemiyoruz. Sonradan bütün yaşananlar toplanıp duygu dunyamızın uzerine çöküyor. Bence en doğrusu olay yaşanırken Bi yamuk gördüğümüzde hala seviyorumu ve o bunu bana yapmaz edebiyatını ve duyguları bir kenara bırakıp evire çevire bunun hesabını sormak ve gitmemişse hala o dakika tekmeyi basmak. Bazen biz görmüyoruz onun gideceğini bazande gideceğim sinyalini veriyor Ama görmek istemiyoruz. Öyle böyle iyi niyetimizi kurbanı olunca böyle kalakalıyoruz.
Fakat artık olmuş bitmiş. Her yaşanan bir tecrübedir önünüze bakın Zamanla geçecektir. Kafanıza bile takmaya değmeyecek bir insan o kişi bunu söyleyin kendinize aklınıza geldiğinde yeter.

O ayrıldı. Aslında ilk aylarki özlem aşk yok bendeki duygu dirilmesi o tür değil.
Sorulmamış hesabın yükü sanırım. Sonradan aldatıldığımı öğrendim bu içime dert oldu gibi birşey

O zaman durum başka. Asıl ayrıldığınızda değil, bunu öğrendiğinizde onu hayatınızdan tamamen attınız. Yaşadığınız duygu, ihanet ve kandırılmışlığın aklınıza gelmesi ve eskiden ona beslediğiniz duyguları hak etmemesi ve değmediğini bildiğiniz için kendinizi pişman hissetmeniz. Haklısınızda kim olsa böyle birine güzel duygular beslediği için pişman olur. Ama bu hayatta hepimiz hak etmediğimiz şeyler yaşıyoruz veya insanlara hak etmedikleri şeyleri veriyoruz, bunu bizim içinde başkaları tarafından söylemek kolaydır belki bilemeyiz. O yüzden kendinizi üzmeyin, kimse ayrılmak için, aldatılmak için sevgili olmuyor. Siz doğru olanı yaptınız, o yanlış olanı. Üzülmesi gereken kişi o, lakin üzülmesinede gerek yok sizin sevinmenize gerek var kurtulduğunuz için. Bu duygu depreştikçe kendinize ne kadar şanslı olduğunuzu hatırlatıp durmanızda fayda var.

Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız anlaşılmaya ihtiyacım var sanırım iyi geldiniz

Dediğiniz gibi herkes herkesi unutur. Evet unutluyo duygular da bitiyo. Ama bende hesaplaşamamanın yükü kaldı. Ayrıldıktan sonra öğrendim aldatıldığımı. O kadar pişmanım ki öğrendiğim an içimi kusup engellemediğim için. Susmak iyi birşey değilmiş benim içime dert olacağına onun içine dert olsaydı diyorum. İçimi kusmadan rahatlayabileceğimi de sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…