ayrılık

pammukkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
565
326
33
31
ah nerden başlıyacağımı bilemiyorum hergün unuttum diyerek onunla uyanıyorum.... çok güzel bir ilişkim vardı 9 aydır beraberdik kadına nasıl değer verilmesi gerektiğini gösteren ve aşık ettirip biranda hayatımdan çıkması koca bir boşluk içindeyim son 1 aydır onsuzlukla sınanıyorum niye kalbim gidiyorda böyle adamlara aşık oluyor bile bile... herşey ortada bile bile ateşe yürüdümn bundan birkaç ay öncesi bir bahaneyle ayrıldı ben evlenilcek adam değilim doğru düzgün bir işim bile yok (buarada çalışıyor) ilerisi yok bu ilişkinin diyip ayrıldı biliyorum ben seni hep üzcem kendimi biliyorum yine üzcem dedi ve bunları duyduğum halde devam ettim ve bunun üzerinden 1 kaç ay daha geçti ve yine küçük bir bahaneyle ayrıldı benden insan ne yapıyorsa kendine yapıyor bile bile kendimi yaktım bu aşk uğruna herşey çok güzeldi aşkı doruklarda yaşadım ama niye böyle bir adam bunuda atlatıcam ben şuan adam ne arıyor ne soruyor 1 aydır öldümmü yaşıyormuyum bilmiyor yediğim içtiğim ayrı gitmeyen sürekli vakit geçirdiğim birşeyler paylaştığım adam biranda yok oldu biraz teselliye ihtiyacım var...

Son düzenleme:
Ben seni üzerim cümlesini duyar duymaz ayaklarınız totonuza vura vura kaçmalıydınız.

E siz kaçmayınca verilmiş sadakanız varmış herhalde rabbim bu işi çözmüş.

Çözmüş de ne olmuş peki? Siz hala tabiri caizse belanızı istiyorsunuz.

Yapmayın

Ben de 9 aylık güzel bir ilişkiyi bitirdim. Ama bu kadar dramatize etmenize gerek yok. Alt tarafı 9 aydır birlikteymişsiniz, onunla doğmadınız ya.
Ayrıca gerçekten bir işi olmayan adamla nasıl evlenecektiniz de geçinecektiniz? Aşkınızı mı yiyecektiniz?
Evet aşk çok güzel bir şey ama böyle ölüp bitmekte değil.

Allah Allah, bir aydır ölüp bitiyorsaniz hayatınıza nasıl başka birini aldınız?

Hemen evlenmek isteyen sonrası bir anda başka bir kadınin ortaya çıktığı hikayenizi hatırlıyorum da ikisi de yaşayan sizseniz pek acı çektiğiniz falan yok gibi duruyor.

Ben seni üzerim cümlesini duyar duymaz ayaklarınız totonuza vura vura kaçmalıydınız.

Yapmayın
aynen belamı istiyorum :D kurtuldum diyip sevinmem lazım ama kalbime söz geçiremiyorum

ah nerden başlıyacağımı bilemiyorum hergün unuttum diyerek onunla uyanıyorum.... çok güzel bir ilişkim vardı 9 aydır beraberdik kadına nasıl değer verilmesi gerektiğini gösteren ve aşık ettirip biranda hayatımdan çıkması koca bir boşluk içindeyim son 1 aydır onsuzlukla sınanıyorum niye kalbim gidiyorda böyle adamlara aşık oluyor bile bile... herşey ortada bile bile ateşe yürüdümn bundan birkaç ay öncesi bir bahaneyle ayrıldı ben evlenilcek adam değilim doğru düzgün bir işim bile yok ilerisi yok bu ilişkinin diyip ayrıldı biliyorum ben seni hep üzcem kendimi biliyorum yine üzcem dedi ve bunları duyduğum halde devam ettim ve bunun üzerinden 1 kaç ay daha geçti ve yine küçük bir bahaneyle ayrıldı benden insan ne yapıyorsa kendine yapıyor bile bile kendimi yaktım bu aşk uğruna herşey çok güzeldi aşkı doruklarda yaşadım ama niye böyle bir adam bunuda atlatıcam ben şuan adam ne arıyor ne soruyor 1 aydır öldümmü yaşıyormuyum bilmiyor yediğim içtiğim ayrı gitmeyen sürekli vakit geçirdiğim birşeyler paylaştığım adam biranda yok oldu biraz teselliye ihtiyacım var...
kadına nasıl değer verilmesi gerektiğini gösteren biriydi ah vah diyosun.
Peşinden niye boyyyyle adamlara aşık oluyorum ki herşey ortadaydı kendimi bile bile yaktım kendimi ateşe attım diyosun
Tutarsız değil mi sence de

Allah Allah, bir aydır ölüp bitiyorsaniz hayatınıza nasıl başka birini aldınız?

Hemen evlenmek isteyen sonrası bir anda başka bir kadınin ortaya çıktığı hikayenizi hatırlıyorum da ikisi de yaşayan sizseniz pek acı çektiğiniz falan yok gibi duruyor.
Kafası onun karışık ya kadına nasıl değer verilmesi gerektiğini gösteren biriydi ah vah diyor .peşinden herşey ortadaydı kendimi bile bile yaktım kendimi ateşe attım da diyor .

Yapmayın
Sonuna kadar katılıyorum arkadaşıma. Bu adamla geleceğe emin adımlarla yuruyemezdiniz. Kendinize biraz zaman verin alışkanlıklar yorar insanı.

Ben de 9 aylık güzel bir ilişkiyi bitirdim. Ama bu kadar dramatize etmenize gerek yok. Alt tarafı 9 aydır birlikteymişsiniz, onunla doğmadınız ya.
Ayrıca gerçekten bir işi olmayan adamla nasıl evlenecektiniz de geçinecektiniz? Aşkınızı mı yiyecektiniz?
Evet aşk çok güzel bir şey ama böyle ölüp bitmekte değil.
çok keskiniz böyle olmak için ne yapıyorsunuz kendi kendinizimi teselli ediyorsunuz bende güçlüyüm ama bukadar değil

Peşinden niye boyyyyle adamlara aşık oluyorum ki herşey ortadaydı kendimi bile bile yaktım kendimi ateşe attım diyosun
kafam karışık olması normal değilmi burda daha detaylı her anımı anlatamam değilmi

niye bukadar sinirlendin :) kadına nasıl değer verilmesi geektiğini biliyordu yani kendine aşık ettirip bıraktı diyorum niye sonu böyle oluyor niye böyle adamlara aşık oluyorum diyorum biraz anlamaya çalış

9 mu ay? yani 1 yıl önce tanımadığın bir insan için mi bu kadar uzuluyorsun, bacım hayat kısa, bir erkek için değmez. 1 damla gözyaşı dökmedim aşk için. ne gerek var allaşkına.
gerçekten doğru söylüyorsun böyle yorumlardan güç alıyorum teşekkür ederim

Çok takılmışsınız süreye kimisinin 9 senede yaşatamadığını kimisi 9 ayda yaşatıyor karşı tarafı anlamaya çalışın biraz. Erkeklerin sebepsiz ayrılırken kurduğu tüm bahaneleri kurmuş kafasında bitirmiş arkadaş yapacak bir şey yok

Çok takılmışsınız süreye kimisinin 9 senede yaşatamadığını kimisi 9 ayda yaşatıyor karşı tarafı anlamaya çalışın biraz. Erkeklerin sebepsiz ayrılırken kurduğu tüm bahaneleri kurmuş kafasında bitirmiş arkadaş yapacak bir şey yok
kesinlikle 9 senede yaşayamadığımı 9 ayda yaşattığı için biraz anlaşılmak istiyorum çok teşekkür ederim yorumun için beni ifade etmen çok güzel

Kınamıyorum da tuhaf geliyor bana. Doğru düzgün işi olmayan adama nasıl aşık oluyorsunuz? Ben saygı bile duymam öyle birine.

Kınamıyorum da tuhaf geliyor bana. Doğru düzgün işi olmayan adama nasıl aşık oluyorsunuz? Ben saygı bile duymam öyle birine.
işi varda sigortası yoktu parasızlık bir sıkıntı yaşamadığım için kendimde çalışıyorum işim var para 2 nci planda benim için

Back
X