- 9 Mayıs 2019
- 565
- 326
- 33
- 31
ah nerden başlıyacağımı bilemiyorum hergün unuttum diyerek onunla uyanıyorum.... çok güzel bir ilişkim vardı 9 aydır beraberdik kadına nasıl değer verilmesi gerektiğini gösteren ve aşık ettirip biranda hayatımdan çıkması koca bir boşluk içindeyim son 1 aydır onsuzlukla sınanıyorum niye kalbim gidiyorda böyle adamlara aşık oluyor bile bile... herşey ortada bile bile ateşe yürüdümn bundan birkaç ay öncesi bir bahaneyle ayrıldı ben evlenilcek adam değilim doğru düzgün bir işim bile yok (buarada çalışıyor) ilerisi yok bu ilişkinin diyip ayrıldı biliyorum ben seni hep üzcem kendimi biliyorum yine üzcem dedi ve bunları duyduğum halde devam ettim ve bunun üzerinden 1 kaç ay daha geçti ve yine küçük bir bahaneyle ayrıldı benden insan ne yapıyorsa kendine yapıyor bile bile kendimi yaktım bu aşk uğruna herşey çok güzeldi aşkı doruklarda yaşadım ama niye böyle bir adam bunuda atlatıcam ben şuan adam ne arıyor ne soruyor 1 aydır öldümmü yaşıyormuyum bilmiyor yediğim içtiğim ayrı gitmeyen sürekli vakit geçirdiğim birşeyler paylaştığım adam biranda yok oldu biraz teselliye ihtiyacım var...
Son düzenleme: