ayrılık

Ben 7 yıllık evliyken ve hamileyken aldatıldığımi ögrendigim gun evi terkettim ve boşanma davası açtım. Ve 7 yıl inanılmaz mutlu güzel bir evliliğim vardi. Tek bir gün mutsuz hissetmemistim. Ask sevgi herşey vardi bana göre. Ayrıldığım an bitirdim onu icimde. Benden gitmiş bir insan için ayıracak üzülecek dakikam yok Cun ku. Sen de yoluna bak. Güçlü ol ve geçmişle yaşama artık.
kıyamam sana Allah güç kuvvet versin çok haklısın

örnek vermen kendinden üzücü geçmiş olsun Allah büyük birdhaa olur yorumun içinde teşekkür ederim iyi geldi
Ornek vermem aslinda senin uzulmemen icindi. Cok iyi giden iliskiler bitmiyor demek istemistim. Adam zaten dengesizin teki imis.
Evren boslugu sevmez. Biri gidiyorsa yerine baska biri gelir, uzulme.
Bu arada dış gebelikten sonra bir oglum oldu. Su an 15 yasinda. Mutluluklar dilerim.

Ornek vermem aslinda senin uzulmemen icindi. Cok iyi giden iliskiler bitmiyor demek istemistim. Adam zaten dengesizin teki imis.
Evren boslugu sevmez. Biri gidiyorsa yerine baska biri gelir, uzulme.
Bu arada dış gebelikten sonra bir oglum oldu. Su an 15 yasinda. Mutluluklar dilerim.
ooo maşallah Allah bağışlasın :)

ah nerden başlıyacağımı bilemiyorum hergün unuttum diyerek onunla uyanıyorum.... çok güzel bir ilişkim vardı 9 aydır beraberdik kadına nasıl değer verilmesi gerektiğini gösteren ve aşık ettirip biranda hayatımdan çıkması koca bir boşluk içindeyim son 1 aydır onsuzlukla sınanıyorum niye kalbim gidiyorda böyle adamlara aşık oluyor bile bile... herşey ortada bile bile ateşe yürüdümn bundan birkaç ay öncesi bir bahaneyle ayrıldı ben evlenilcek adam değilim doğru düzgün bir işim bile yok (buarada çalışıyor) ilerisi yok bu ilişkinin diyip ayrıldı biliyorum ben seni hep üzcem kendimi biliyorum yine üzcem dedi ve bunları duyduğum halde devam ettim ve bunun üzerinden 1 kaç ay daha geçti ve yine küçük bir bahaneyle ayrıldı benden insan ne yapıyorsa kendine yapıyor bile bile kendimi yaktım bu aşk uğruna herşey çok güzeldi aşkı doruklarda yaşadım ama niye böyle bir adam bunuda atlatıcam ben şuan adam ne arıyor ne soruyor 1 aydır öldümmü yaşıyormuyum bilmiyor yediğim içtiğim ayrı gitmeyen sürekli vakit geçirdiğim birşeyler paylaştığım adam biranda yok oldu biraz teselliye ihtiyacım var...
Ah ah ah ne kadarda ben gibisin. EMİN OL Kİ HERŞEY ZAMANLA GEÇİYOR. Bana zamanla unutulur diyenlere e unutmadım onca ay dedim sonra hop bir anda ilk önce alıştım sonra unuttum. Zamana bırak hayatına girenlere şans ver

Ayrılık bilimi:

Suç kimsede değil, ne sende ne onda.
Bir insan hayatından sadece çıkmak isterse çıkabilir, bunun için bir neden bile vermesine gerek yok sana; ''be bu ilişkide olmak istemiyorum, bitiriyorum'' demesi bile aslında atılan duygusal bir kazık değil çünkü o kişiye bir ''duygu'' ödevi ile bağlı değilsin.
Zaman ve savaş, her şeyi iyileştiriyor.

Ve:

Back
X