ayrılık

Iliskinin baslari hep guzeldir zaten. Pembe bulutlarda yasarsin. Goklere ciktigin gunlere bakmamali. Uzun sureli durumlarda bu adamla olmazmis. Tek bir kisiyle yapabilecek biri degil cunku.
Onunla dogmadin. Onsuz da yasarsin. Su uzuntun de gececek. Daha kimler hayatina giricek cikacak. Her bitisler seni de bitirmesin. Boyle cekip gidenler icin de kendini bos yere heba etme.
Ilk gebeligimde kanamalarim vardi. Doktor yatmami tavsiye etmisti ama kanamalar gecmiyordu. Bana " duserse de sakin uzulme, saglikli bebek dusmez" demisti. Sonradan dış gebelik oldugu anlasildi ve bebek alindi. Diyecegim o ki saglikli iliski de bitmiyor. Uzulme.

20 aydir ayriyiz. Hala unutamadim ama yasaniyor merak etme ölünmüyor mutsuzluktan... Gececek umarim

çok keskiniz böyle olmak için ne yapıyorsunuz kendi kendinizimi teselli ediyorsunuz bende güçlüyüm ama bukadar değil

İnsanın kendini teselli etmesi de gerekli çünkü her zaman her yer gerçekten senin iyiliğini isteyen insanlar bulamayabilirsin. O yüzden kendi iyiliğin için kendin uğraşacaksın. Bu şekilde keskin olmayı öğrendim.

Tipik ıssız adam ayakları, böyle biri için üzülmene değmez balım.

Zamanla geçicektir. Şuan üzülmen normal. Geçicek👍

O birini bulmuştur. Çok mutlu mesuttur. Inan umurunda bile degilsin gerçeklerle yüzleş kendine gel.

Evlendikten 1 hafta sonra seni pişman edebilecek kapasitede bı adam için kendini üzme. İnan bana kafana öyle bir dank ederdi ki, evet güzel bir ilişki olabilir ama gizlediği karakterini ortaya çıkarmış o yüzden takılma ,unut.

işi varda sigortası yoktu parasızlık bir sıkıntı yaşamadığım için kendimde çalışıyorum işim var para 2 nci planda benim için
İşte sigorta daha önemli benim için. Geleceğine yatırım, emeklerin karşılığıdır.
Tabii ki siz de çalışın. Ele güne muhtaç etmesin inşallah Allahım. Sevgi, mantık beraber yürüdü mü gerçek mutluluğu yakalacağınıza inanıyorum.

konunun profil fotonuzla uyumu...
geçicek kimse aşktan ölmüyor. zamana ihtiyacınız var. ve takıntı yapmayın tavsiyem. açıp açıp bakmayın instasına falan. geçme süresini uzatır.

Iliskinin baslari hep guzeldir zaten. Pembe bulutlarda yasarsin. Goklere ciktigin gunlere bakmamali. Uzun sureli durumlarda bu adamla olmazmis. Tek bir kisiyle yapabilecek biri degil cunku.
Onunla dogmadin. Onsuz da yasarsin. Su uzuntun de gececek. Daha kimler hayatina giricek cikacak. Her bitisler seni de bitirmesin. Boyle cekip gidenler icin de kendini bos yere heba etme.
Ilk gebeligimde kanamalarim vardi. Doktor yatmami tavsiye etmisti ama kanamalar gecmiyordu. Bana " duserse de sakin uzulme, saglikli bebek dusmez" demisti. Sonradan dış gebelik oldugu anlasildi ve bebek alindi. Diyecegim o ki saglikli iliski de bitmiyor. Uzulme.
örnek vermen kendinden üzücü geçmiş olsun Allah büyük birdhaa olur yorumun içinde teşekkür ederim iyi geldi

İşte sigorta daha önemli benim için. Geleceğine yatırım, emeklerin karşılığıdır.
Tabii ki siz de çalışın. Ele güne muhtaç etmesin inşallah Allahım. Sevgi, mantık beraber yürüdü mü gerçek mutluluğu yakalacağınıza inanıyorum.
çok teşekkür ederim :)

Evlendikten 1 hafta sonra seni pişman edebilecek kapasitede bı adam için kendini üzme. İnan bana kafana öyle bir dank ederdi ki, evet güzel bir ilişki olabilir ama gizlediği karakterini ortaya çıkarmış o yüzden takılma ,unut.
evlilik arefesi terkedecek bir kişilikteymiş belki Allah kurtardı beni

Şu kadarını söyleyebilirim ki, adam senden ayrılmak için elinden geleni yapmış.

İlişkinizde aşkı doruklarda yaşayan sadece siz olmuşsunuz.

Bir de para önemli değil diye bir
cümle kurmayın . Lakin para çok çok çok önemli. Buradaki konulara bir göz atın. Bakış açınız değişecektir.

Unutma konusuna girmiyorum bile. Kimler unutulmadı ki. Aslında unutulan, kişiler değil. Onlara beslediğimiz büyük aşk.

İlişkinizde aşkı doruklarda yaşayan sadece siz olmuşsunuz.

Bir de para önemli değil diye bir
cümle kurmayın . Lakin para çok çok çok önemli. Buradaki konulara bir göz atın. Bakış açınız değişecektir.

Unutma konusuna girmiyorum bile. Kimler unutulmadı ki. Aslında unutulan, kişiler değil. Onlara beslediğimiz büyük aşk.
ben kimleri unutmadım kimler geçmedi ama işte sızı kalıyor içimde en vazgeçemediğim kişiden vageçtim sonra yeniden başladı hayatım ve bu kişi girdi hayatıma daha önce evliydim ben 9 yıllık bir çıkma asker bekleme nişanlılık evlilikle geçirdiğim eşimden boşandım inan bana sorsalar 9 yıllıkmı 9 aylıkmı 9 aylık olan derim çünkü herkes kendi yaşadığı şeyi biliyor ama geçiyor hepsi

Ben 7 yıllık evliyken ve hamileyken aldatıldığımi ögrendigim gun evi terkettim ve boşanma davası açtım. Ve 7 yıl inanılmaz mutlu güzel bir evliliğim vardi. Tek bir gün mutsuz hissetmemistim. Ask sevgi herşey vardi bana göre. Ayrıldığım an bitirdim onu icimde. Benden gitmiş bir insan için ayıracak üzülecek dakikam yok Cun ku. Sen de yoluna bak. Güçlü ol ve geçmişle yaşama artık.

Back
X