- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
İse girin boş şeyler düşünecek vaktiniz olmazMerhaba arkadaşlar yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın sevgilimle ortak paylaşacak konu bulamamak uzun mesafe ailelerin kabul etmemesi gibi nedenlerden ayrıldım fakat o hala bunu kabul edemedi ama ben bitirmek istiyorum ne onu ne kendimi oyalamak istiyorum Peki ayrılan arkadaşlar nasıl ayrılık acısından kurtuldunuz şimdiden teşekkür ederim
hakkımı helal etmeyecem diyor pişman olacaksın diyorZor ama geçtiğinde kendinizi daha güçlü hissedeceğiniz bir süreç. Öncelikle ilişkinizin devamında mutsuz olacağınızı ve olumsuzlukları görebilmeniz oldukça sağlıklı bir davranış olmuş körü körüne ilerlememişsiniz ve bu yönde gitmeniz sizin için doğru karar olduğuna ikna edin ve altarnetifler üretmeye çalışmayın. Karşı taraf için de üzücü bir durum ama kendinizi ona ifade ettikten sonra yapacak bir şey yok karşımızdaki üzülmesin diye bir ilişkiye devam edilmez. İletişimi kesinlikle koparın ki sürekli acı yenilenmesin. Anıları silin fotoğrafalrı, eşyaları, ortak müzikleri hepsini atın bir kenara başka uğraşılar edinmeye çalışın film izleyin ama geriye dönmeyin yoksa sürekli bir kısır döngü içerisine girersiniz farkında olmadan
Bas engeli geç. Niye pişman olacakmışsın ayrılmaya hakkın yok mu? Onda kaybettiğiniz hangi olumlu özellik sizi pişman edecekmiş hint kumaşı mı bu şahıs? Ailelerin istememesi zaten başlı başına yeterli bir sebep. Üstüne eğitim farkı da gelince hiç uğraşmaya değmez.hakkımı helal etmeyecem diyor pişman olacaksın diyor
Manipüle etmeye çalışıyor sizi. Yeni ayrılık yaşadım ben de beddua etti mutlu olma vs pişman oalcaksın falan ama şunu düşünmüyor beraber devam edersem pişman olursam ne olacak diye. Bakın siz ona saygısızlık yapmadığınız sürece ileride belli olumsuzlukları farkettiğiniz için ayılmak isteyen, bunu da güzel dille anlatan bireysiniz siz ona haksızlık etmendiniz ki, ya da bile isteye duygularıyla da oynamadınız. Şuan ona evet derseniz siz yine ayrılmak isteyeceksiniz çünkü ilişkiye güveniniz yok. Ayrıca emin olun ayrılmak isteyen o olsaydı daha acımasız davranırdı size. BIrakın o da acını atlatmak için sissizliğe alışsın. İletişim devam ettikçe daha fazla umutlanıyor emin olun.hakkımı helal etmeyecem diyor pişman olacaksın diyor
Offf dram yaratmasin, ben zaten seni tanidigima pisman oldum de bas engeli. Bu ne ya, erkeklere ne oldu boyle hepsi kendini nimetten sayiyor?hakkımı helal etmeyecem diyor pişman olacaksın diyor
Niye etmiyormuş ne alaka
İyi evlenip bosanırsam helal edermisin hakkını diye sor bakalımBana söz verdin bırakmam diye söz vermiştim niye döndün sözden diyor
Zaman..Merhaba arkadaşlar yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın sevgilimle ortak paylaşacak konu bulamamak uzun mesafe ailelerin kabul etmemesi gibi nedenlerden ayrıldım fakat o hala bunu kabul edemedi ama ben bitirmek istiyorum ne onu ne kendimi oyalamak istiyorum Peki ayrılan arkadaşlar nasıl ayrılık acısından kurtuldunuz şimdiden teşekkür ederim
hakkımı helal etmeyecem diyor pişman olacaksın diyor
Amaan hangi eski sevgili yolun açık olsun der ki?hakkımı helal etmeyecem diyor pişman olacaksın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?