- 8 Ekim 2025
- 134
- 54
- 13
- Konu Sahibi EsraAyazzz
- 

Ablam sal artık ya, olmuyorsa bir destek alEşimle ayrıldık 4 ay oldu beni sevmediğini istemediğini söyledi. 10 aylık evliliğimizi kendi isteği üzerine bitirdik. Bunca şey yaşamama rağmen ben ondan soğuyamıyorum, onu hala çok özlüyorum. O benim ilklerimdi artık unutmak istiyorum çünkü onunla tekrar olmak asla mümkün değil. Tek onu sevdim bir daha da kimse olmaz derdim de bu değil zaten. Ama onun umurunda bile değil. Hayatıma bakmak istiyorum ama düzelemiyorum nasıl biticek bu sevgi.
Ben onu sevmiyormuşum, kadınlık yapmamışım, ona güzel sözler söylememişim, ailesini benimsememişim vs vs. İstemediğini söyledi bende yalvarmadım ona sonra yalvarmadığım için de suçlu oldum öyle işte..10 aylık evlilik neden bitti? Sessiz sedasız mı çıktınız hayatından?
Başka biri vardır. Bunlar hep bahanedir.Ben onu sevmiyormuşum, kadınlık yapmamışım, ona güzel sözler söylememişim, ailesini benimsememişim vs vs. İstemediğini söyledi bende yalvarmadım ona sonra yalvarmadığım için de suçlu oldum öyle işte..
Sanmıyorum, böyle bir şeyini hiç yakalamadım, belki aklında biri vardır onu bilemem tabi..Başka biri vardır. Bunlar hep bahanedir.
Boşanma sonrası eski eşinizle ilgili defalarca konu açtınız. Kolay bir süreç değil biliyorum ama iyileşmek istiyorsanız psikolojik destek almalısınız.Eşimle ayrıldık 4 ay oldu beni sevmediğini istemediğini söyledi. 10 aylık evliliğimizi kendi isteği üzerine bitirdik. Bunca şey yaşamama rağmen ben ondan soğuyamıyorum, onu hala çok özlüyorum. O benim ilklerimdi artık unutmak istiyorum çünkü onunla tekrar olmak asla mümkün değil. Tek onu sevdim bir daha da kimse olmaz derdim de bu değil zaten. Ama onun umurunda bile değil. Hayatıma bakmak istiyorum ama düzelemiyorum nasıl biticek bu sevgi.
Durup dururken yapmaz erkek bunu. Bahane etmiş bir de. Neyse Allah'ından bulsun.Sanmıyorum, böyle bir şeyini hiç yakalamadım, belki aklında biri vardır onu bilemem tabi..
Sevmiyorsa neden evlenmiş merak ettimEşimle ayrıldık 4 ay oldu beni sevmediğini istemediğini söyledi. 10 aylık evliliğimizi kendi isteği üzerine bitirdik. Bunca şey yaşamama rağmen ben ondan soğuyamıyorum, onu hala çok özlüyorum. O benim ilklerimdi artık unutmak istiyorum çünkü onunla tekrar olmak asla mümkün değil. Tek onu sevdim bir daha da kimse olmaz derdim de bu değil zaten. Ama onun umurunda bile değil. Hayatıma bakmak istiyorum ama düzelemiyorum nasıl biticek bu sevgi.
Ben davranışlarımla soğutmuşum,itmişim..Sevmiyorsa neden evlenmiş merak ettim
Ay ne diye yalvaracaksın be? Bir gün olsun elinde çiçekle gelip karıcığım diyip sarıldı mı, romantik akşam yemeklerine çıkardı mı, bir dediğini iki etmediği oldu mu ki senden kadınlık beklemiş? Bahane bunlar.Ben onu sevmiyormuşum, kadınlık yapmamışım, ona güzel sözler söylememişim, ailesini benimsememişim vs vs. İstemediğini söyledi bende yalvarmadım ona sonra yalvarmadığım için de suçlu oldum öyle işte..
Bu kadar kısa sürede mı , baştan sevmemiş muhtemelen . Geçmiş olsun . Önünüze bakın psikolojik destek iyi gelir herkes demiş zatenBen davranışlarımla soğutmuşum,itmişim..
Haklısın belki de hiç sevilmedim.. teşekkür ederim alıyorum zatenBu kadar kısa sürede mı , baştan sevmemiş muhtemelen . Geçmiş olsun . Önünüze bakın psikolojik destek iyi gelir herkes demiş zaten
Doğru diyorsun bahane, ben olmayan bir şeylere inanmak istemişim.Ay ne diye yalvaracaksın be? Bir gün olsun elinde çiçekle gelip karıcığım diyip sarıldı mı, romantik akşam yemeklerine çıkardı mı, bir dediğini iki etmediği oldu mu ki senden kadınlık beklemiş? Bahane bunlar.
Kendini suçlama, oldurmak isteyen olduruyor. Aile maile dinlemiyor. Daha iyisi çıkınca iyi ki diyeceksinDoğru diyorsun bahane, ben olmayan bir şeylere inanmak istemişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?