Ayrılık..

Şöyle düşünün evlilik o kadar bitmiş ki adam düdüklü tencerenin bile peşine düşmüş. Belki böyle kabullenmeniz daha kolay olur. Düdüklü tencereyi yolladınız mı bu arada? (Bence adam o noktada haklı sayılır herkes kendi aldığını götürsün diye anlaşmışsınız netice olarak.)

Düdüklü tencereyi kafasına çaldığın an sevgi mevgi biter, inceden bir mide bulantısına evrilir o hisler ne biliyim sen de değişik bir durum var gibi, küçükken ateşli hastalık falan geçirdin mi?

Düdüklü tencereyi kafasına çaldığın an sevgi mevgi biter, inceden bir mide bulantısına evrilir o hisler ne biliyim sen de değişik bir durum var gibi, küçükken ateşli hastalık falan geçirdin mi?
Dalga geçecek başka bir şey bulamadınız mı, şu an zaten psikolojik olarak iyi durumda değilim ilaç terapi her şeyi yapmaya çalışıyorum. Bu kadar kötü olmak zorunda mısınız

kimi insanların ruhu tıpkı klasik Türk dizilerindeki gibi toksik. İtin dötüne de soksan seviyom da seviyom derler. bu insanlar o kadar ezik ve gıcık görünür ki karşıdan. ama farkında olmazlar ya da umursamazlar. toksik ruhlu yapışkan insanları sevmiyoreeee

Gönderdim herkes rahatlasın

Hiçte ezik bir insan değilim gayet aklı başında bir insanım ama bu öyle zor bir durumki yaşamayan anlayamaz umarım siz yaşamazsınız. Dalga geçtiğiniz yerlerden sınanmazsınız

Dalga geçecek başka bir şey bulamadınız mı, şu an zaten psikolojik olarak iyi durumda değilim ilaç terapi her şeyi yapmaya çalışıyorum. Bu kadar kötü olmak zorunda mısınız
Canım ciddi ciddi soruyorum dalga geçmiyorum, saplanıp kalmışsın çıkamıyorsun ve normal görünmüyorsun dışardan, konuların cevapların hepsi birbirinden enteresan.

Seni istemeyeni bu kadar ısrarla istemek normal değil kabul et istersen, bık bık bık bık milletin beynini yedin, normal mi yani bunlar?

Hiçte ezik bir insan değilim gayet aklı başında bir insanım ama bu öyle zor bir durumki yaşamayan anlayamaz umarım siz yaşamazsınız. Dalga geçtiğiniz yerlerden sınanmazsınız
Yaşın kaç bilmem ama benim yaşım 43. hep buna sığınırlar. umarım sen de sınanmazsın bla blaaa.

bacım ben biri bana seni sevmiyorum istemiyorum dediğinde tamam diyorum. eşim de olsa tamam diyorum. dediğim de oldu. hatta konularım bile var burda. ama herife sakız gibi yapışmıyorum. bu beni sevmiyor idrak ettim baktım ki adam beni istemiyor. anladım. sindirdim. tamam bitti. napim. etrafımdakilerin kafasını mı üteyim gece gündüz. 1 hafta yas tutarsın. 1 ay yas tutarsın ama tamam koca insansın. anlarsın. dersin ki istenmiyorum. beynin bunu en geç 1 ay içinde algılar zaten.

sen istenmiyorsun. sevilmiyorsun. dünyada tek erkek de o değil. onunla mı dünyaya geldin. onunla mı var oldun. o mu seni sen yaptı. kısacık da bir hikayeniz var yani. ona 5 çocuk ile 18 seneni mi verdin de seni çocuklarınla sokağa mı attı? burda ne hikayeler okuyoruz. kadınlar dimdik ayakta duruyor.

kendine biçtiğin değeri başkasının sana verdiği değerle ölçüyorsun. o bana şöyle dedi böyle dedi. eeee? herkes herkese dedi. bana da çok dendi. bu yaşa kadar kaç tane sevgilim oldu. her şeyi de duydum ama eeee? noluyor deyince? bitiyor. biter. insan yoluna bakar. saplanıp kalmaz. gece gündüz insanların kafasını ağrıtmaz. evde de mi böylesin? sürekli aynı şeyleri söyleyip milleti darlıyor musun?

adam sana beni sevdiğini göstermedin demiş. bilmiyoruz ki sen nasılsın huyun nasıl. belki herif haklı ne bilelim. herifi tanımadık. sen ne dediysen ona inanıyoruz ama belli ki sana ısınmamış. bağlanmamış. normal bacım normal. bak bunu anla. yetişkinliğe adım at. birinin bizi sevmemesi çok normal. bizim de onu sevmememiz normal. kimse seni sevmek zorunda değil.

evlenmiş. denemiş. olmamış. ten uyumu yoktur kılıf arıyordur. olmamıştır sana bağlanmamıştır. normal. biz de sevmedik. ısınamadık. ayrıldık defalarca birilerinden. normal. ayrılıyoruz. ayrılık kadar normal bir durum yok. çünkü insan değişir. soğur. bıkar. sen de bıkabilirdin.

göbeğin onla kesilmedi ki. kop artık. yoluna bak. beynin saplanmış. sevilmedim de sevilmedim. burda bile terk edilmiş ezik kadın profili çiziyorsun ama yoo ezik değilim ki, diyorsun.

bana anlatsana ezik nasıl olunuyor? ezik deyince sen ne anlıyorsun? ezilme dik dur yoluna bak diyoruz. napak senle ağlayak mı hep aynı şeyleri mi söyleyerek. napak sen söyle? aynı konu aynı başlık için her gün sana ne desek memnun olursun?

Gönderdim herkes rahatlasın
Rahatlamalık bir mesele değil. Siz içiniz yandigi için nasıl düdüklü tencerenin peşine düşer diye düşündünüz ama siz de aynı tencerenin peşine düşmüştüünüz. Bence sadece hayatınıza bakın zor, zaman alır ama yetişir.

Aynen peşine düştüm. Kimseye kendimi açıklamak ya da inandırmak zorunda değilim.istediğiniz düşünün.

Ben kimseye sakız gibi yapışmadım. Ayrılmak istedi ayrıldık. Kimseye bir zorluk çıkarmadım istemiyorsan kendin bilirsin dedim hep ona. Anlaşmalı ayrıldık kimseden talebim olmadı. İstemesem boşanmaz süreci uzatır zorluk çıkarırdım.Ben kendi içimde bu sorunları aşamıyorum. Kendim iyileşmek istiyorum. Benim derdim o insan değilki o bitti zaten o benim için hiç var olmamışki ben öyle sanmışım.

Sanmıyorum, böyle bir şeyini hiç yakalamadım, belki aklında biri vardır onu bilemem tabi..
Kim tonla masraf yapıp evlendiği kadından on ayda boşanır, davaların çoğunu kadınlar açıyor, erkekler kolay kolay işleyen düzeni bozmak istemiyor. Ya kullanamayacağını anladı ya da aklında biri var. Dört ay kısa bir süre, şimdi anlamazsın yakında düğün davetiyesini görürsün o zaman dank eder.

Ben davranışlarımla soğutmuşum,itmişim..

Ablacigim oyle sey mi olur bir dur ve dusun, 10 ayda sogudum diyen adam kafadan sakattir. Net sekilde oyle 1 yili gecmeden soguyup! giden tiplerin hepsi problemli tipler. Burda hep yaziyoruz adam iyi olsaydi bosanmazdi zaten, bosanmis erkeklerin cogu kafadan sakat. Sende bir problem yok, karsi taraf ruh hastasi. tencereyi de kafasina gecirirdim.

Ciddi mana da belki terapiye belki de psikolojik desteğe ihtiyacınız olabilir. Bu evliliğin küllerinden yeniden doğmanız gerekmiyor mu? Hayat devam ediyor yazdıklarımla muhtemelen sizi üzdüm ama sizin de üstünüzden bu enkaz çekip atmanız lazım. Başka türlü bu hayat sizin için çok zor olur iyileşmenizi temenni ederim

Ben kimseye sakız gibi yapışmadım. Ayrılmak istedi ayrıldık. Kimseye bir zorluk çıkarmadım istemiyorsan kendin bilirsin dedim hep ona. Anlaşmalı ayrıldık kimseden talebim olmadı. İstemesem boşanmaz süreci uzatır zorluk çıkarırdımBen kendi içimde bu sorunları aşamıyorum. Kendim iyileşmek istiyorum. Benim derdim o insan değilki o bitti zaten o benim için hiç var olmamışki ben öyle sanmışım.
Doğru diyorsunuz. Ne hali varsa görsün. Ben onun istediği gibi yönlendirdiği gibi biri olmadım, o istediki her şeye evet diyim her istediğini yapıyım.Ama öyle olmadı
Sizde mi dalga geçiyorsunuz, ciddi mi yazdınız

aslında unutmanızı kolaylaştıracak herşeyi vermiş adam size. Sevmiyorum demiş boşanmak istemiş ve şuan umrunda değil. Türk erkekleri biliyoruzki evliliği sürdürmeye çalışır boşanmak istemez boşansa da kadının peşinde gezer demekki adam sizi gerçektende sevmiyor istemiyor. Kabullenin olabilir hayat bu bişeyler başlar da biterde sevmiyorsa kendi bilir. Dışarda sizi hakkıyla sevecek çok erkek bulursunuz öncelikle kafanızdaki sesleri susturup onu düşünmeyi bırakmanız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…