- 1 Ekim 2010
- 3.350
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi ceydanur198355
-
Yakinlasmalarimiz oldu evet ancak erkek arkadaşım onu benim hep terk etmek istediğimi söyleyip suçu benim üstüme yikiyordu beni çok sevdiğini ama benim hatali olduğumu söylüyordu ben sabrettim onu 4 yıl bekledim ama o tek kalemde arkasını döndü ve gitti asla da bir daha adım atmaz çünkü evlenmek istemiyor evet inançlı biri ama 4 yıl flört edebiliyor allah a havale ediyorum çok Tşk ederimözel biliyorum ama birliktelik yaşadınız mı?
kötü yönlerini düşünüp ondan soğumaya çalışın unutmaya çalışın başka şeylerle meşgul edin kendinizi sizi kısıtlayan sevmeyen evlenmek istemeyen birini nasıl hala sevebiliyorsunuz.
Ya boşver arkadaşım bırak gitsin seni sevecek biri elbet çıkar karşına geç olsun ama böyle olmasınAllah hepinizden razi olsun arkadaşlar inanin yüreğim öyle acıyor ki msj larınız bana ümit verdi çok teşekkürler
Sevgili arkadaşlar fikirlerinize öyle ihtiyacım var ki lütfen bana olumlu olumsuz fikirlerinizi yazar misiniz?32 yaşındayım öğretmenim 4 yıl önce kendi yaşımda bir öğretmenle çıkmaya başladım kendisi başlarda çok kıskanç baskıcı herseyime karışan biriydi arada küfür ederdi beni ailemle AVM ye bile gitsem kisitlardi çok sevdim herseyini kabul ettim ama 2.seneden sonra artık ben evlilik için adım atalım ben senin için kendimi eve kapattım ailemle kötü oldum sen de benim için bişeyler yap yuvamizi kuralım demeye başladım yaşım 33 oldu nerdeyse hiç hareket yok fedakarlık çok yaptım emek verdim ama o kılını kipirdatmadi ne ailesine ne çevresine sokmadi beni arada ufak ayrılıklar oldu ama yine görüştük artık dayanamıyor uykusuz kalıp herşeyi kafaya takmaya başladım ailemde madem görüşeceksin gelsinler istesinler dedi bu durumu ona defalarca izah ettim ama bana en az 100 kere ben sana umit vermedim veremem evlenmeyede isteğim yok ne zaman isterim bilmem ama cesaretin varsa ayrı benden dedi bende bayramın 3.gunu onu evlilik yoksa ben yokum diye terk ettim ve kabul etti bir daha ne aradı ne sordu senin ortadan kaybolman umurumda bile değil dedi ve beni aramadi bir daha ne yapmalıyım bu nasıl sevgi 4 yilim bu yaşta heba oldu bana yardımcı olurmusunuz fikir vererek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?