- 6 Eylül 2015
- 4
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Esmerkizz1
-
erkek arkadaşın karaktersizliğini pek güzel gözler önüne sermişIyi akşamlar. Dün akşam erkek arkadaşımla tartıştık. Benim facebook hesabimi sildik biliyoduk ikimizde benden bu hesabi istedi bende silinmis mi diye kontrol ediyim derken silinmemis olduğunu gördüm. Şimdi ben bunu boyle derswm bana yalan söyledin sen der bırakıp gider diye korktum. Bende hemen silmeye çalışırken onu engelledim. sonra bunu farketti. Sonra anlattim şifreyi falan verdim. Biraz zaman geçti sinirli haliule bana S***** G** (Defol) dedi. Sonra ben yalvardim falan benimle saatlerce konuştu ama bana sürekli biraz yalnız birak belki 1 gün olur 1 hafta olur 1 ay olur falan dedi. Sonra ben kötü oldum ghastanelik falan yine aynı devam etti. Bugün öğlen aradı iyimisin ben seni bırakmadım. Yarın yüzyüze konuşalım dedi ve daha aramado ne yapmak istiyo anlamadım. Çok pismanim keske korkmasaydim.
Ben anlamadım. Facebook hesabını silmeni mi istedi ne oldu yahu tek anlamayan ben miyim? Niye sana küfretti niye sen hatalıymış gibi özür diledin hastanelik oldun?
Aynılarını soracaktım yazmaya üşendim sağolun siz yaMışsını :)))))Ben anlamadım. Facebook hesabını silmeni mi istedi ne oldu yahu tek anlamayan ben miyim? Niye sana küfretti niye sen hatalıymış gibi özür diledin hastanelik oldun?
Aynılarını soracaktım yazmaya üşendim sağolun siz yaMışsını :)))))
Bana yeni bi hesap aaçtı. Bunuda silmemi söyledi. Bende hiç facebook hesabi silmdigimden netten linklerle silmeye çalıştım ama silinmedi. Bama sordu sildin mi diye 1 hafta sonra evet dedim sonra bilgilerini istedi o hesabin bende bi bakiyim silinmis mi gerçekten diye sonra bana yalan söyledin silmemissin demesin diye düşünürken hesap silinmemis ben o silmeye çalıştığım günden sonra bakmadım bile hesaba. Ben bilgileri verdim girdi baktı bana yalan söyledin dedi ia cevirdin arkamdan s....r git dedi kapattı. Sonra bugündediklerimi aradı dedi işte yarindagorusucez kurallarını konusucakmis neyapmaya çalışıyo anlamıyorumBen anlamadım. Facebook hesabını silmeni mi istedi ne oldu yahu tek anlamayan ben miyim? Niye sana küfretti niye sen hatalıymış gibi özür diledin hastanelik oldun?
Ya su cool cevapların altına birde su emoji yi yatıştırıyorsunuz ya kopuyorumDeğmez güzelim
Allahım akıl akıl gel kuyruğuma takıl yani.... İnsanlar neleri dert ediniyor kendilerine... Bile bile lades diyorlar resmen. Bilmem farkında mısın ama konun cidden çok saçma lütfen yönetim banlamasın çünkü gerçekleri söylüyorum şu kızlar artık gözlerini açsın ya şu saçma sapan adamlar uğruna kendilerine yazık etmesinler. O kadar saçma bir kavga ki. O kadar saçma bir erkek ki yine. Neden senin face hesabına karışıyor sana eskisini kapattırıp kendi açtrtıyor yenisini? Buna ne hakkı var? Sen bir birey değil misin niye özgürlüğünü onun eline veriyorsun?Bana yeni bi hesap aaçtı. Bunuda silmemi söyledi. Bende hiç facebook hesabi silmdigimden netten linklerle silmeye çalıştım ama silinmedi. Bama sordu sildin mi diye 1 hafta sonra evet dedim sonra bilgilerini istedi o hesabin bende bi bakiyim silinmis mi gerçekten diye sonra bana yalan söyledin silmemissin demesin diye düşünürken hesap silinmemis ben o silmeye çalıştığım günden sonra bakmadım bile hesaba. Ben bilgileri verdim girdi baktı bana yalan söyledin dedi ia cevirdin arkamdan S***** G** (Defol) dedi kapattı. Sonra bugün dediklerimi aradı dedi işte yarinda gorusucez kurallarını konusucakmis ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum
Ya su cool cevapların altına birde su emoji yi yatıştırıyorsunuz ya kopuyorum
Hah evet iltifat ti, esprili insanları severimİltifat mıydı bu
guzel lafmis :)Bir soz vardi "Hayatinin yonetmenligini baskasina birakirsan surekli o insana oyunculugunu begendirmek zorunda kalirsin." diye. Aha da bu konuya cuk diye oturuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?