Ayrılık

Esmerkizz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
4
0
1
29
Iyi akşamlar. Dün akşam erkek arkadaşımla tartıştık. Benim facebook hesabimi sildik biliyoduk ikimizde benden bu hesabi istedi bende silinmis mi diye kontrol ediyim derken silinmemis olduğunu gördüm. Şimdi ben bunu boyle derswm bana yalan söyledin sen der bırakıp gider diye korktum. Bende hemen silmeye çalışırken onu engelledim. sonra bunu farketti. Sonra anlattim şifreyi falan verdim. Biraz zaman geçti sinirli haliule bana s...r git dedi. Sonra ben yalvardim falan benimle saatlerce konuştu ama bana sürekli biraz yalnız birak belki 1 gün olur 1 hafta olur 1 ay olur falan dedi. Sonra ben kötü oldum ghastanelik falan yine aynı devam etti. Bugün öğlen aradı iyimisin ben seni bırakmadım. Yarın yüzyüze konuşalım dedi ve daha aramado ne yapmak istiyo anlamadım. Çok pismanim keske korkmasaydim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben anlamadım. Facebook hesabını silmeni mi istedi ne oldu yahu tek anlamayan ben miyim? Niye sana küfretti niye sen hatalıymış gibi özür diledin hastanelik oldun?

erkek arkadaşın karaktersizliğini pek güzel gözler önüne sermiş

sen onun uğruna hastanelik mi oldun

[QUOTbin
Ben anlamadım. Facebook hesabını silmeni mi istedi ne oldu yahu tek anlamayan ben miyim? Niye sana küfretti niye sen hatalıymış gibi özür diledin hastanelik oldun?

mis1990, post: 42489026, member: 392825"]erkek arkadaşın karaktersizliğini pek güzel gözler önüne sermiş

sen onun uğruna hastanelik mi oldun[/QUOTE]
Evet biamda

Bana yeni bi hesap aaçtı. Bunuda silmemi söyledi. Bende hiç facebook hesabi silmdigimden netten linklerle silmeye çalıştım ama silinmedi. Bama sordu sildin mi diye 1 hafta sonra evet dedim sonra bilgilerini istedi o hesabin bende bi bakiyim silinmis mi gerçekten diye sonra bana yalan söyledin silmemissin demesin diye düşünürken hesap silinmemis ben o silmeye çalıştığım günden sonra bakmadım bile hesaba. Ben bilgileri verdim girdi baktı bana yalan söyledin dedi ia cevirdin arkamdan s...r git dedi kapattı. Sonra bugün dediklerimi aradı dedi işte yarinda gorusucez kurallarını konusucakmis ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum

Kocan olmadan nasıl hemen herşeyi kontrol altına almaya çalışıyolar yada neden okadar karışmasına izin veriyosunuz, yazık o gözyaşlarına değmez bekleme yü de verme ağırlığını koy gelirse gelir gelmesse eyvallah

Aynılarını soracaktım yazmaya üşendim sağolun siz yaMışsını :)))))
Bana yeni bi hesap aaçtı. Bunuda silmemi söyledi. Bende hiç facebook hesabi silmdigimden netten linklerle silmeye çalıştım ama silinmedi. Bama sordu sildin mi diye 1 hafta sonra evet dedim sonra bilgilerini istedi o hesabin bende bi bakiyim silinmis mi gerçekten diye sonra bana yalan söyledin silmemissin demesin diye düşünürken hesap silinmemis ben o silmeye çalıştığım günden sonra bakmadım bile hesaba. Ben bilgileri verdim girdi baktı bana yalan söyledin dedi ia cevirdin arkamdan s....r git dedi kapattı. Sonra bugündediklerimi aradı dedi işte yarindagorusucez kurallarını konusucakmis neyapmaya çalışıyo anlamıyorum

Allahım akıl akıl gel kuyruğuma takıl yani.... İnsanlar neleri dert ediniyor kendilerine... Bile bile lades diyorlar resmen. Bilmem farkında mısın ama konun cidden çok saçma lütfen yönetim banlamasın çünkü gerçekleri söylüyorum şu kızlar artık gözlerini açsın ya şu saçma sapan adamlar uğruna kendilerine yazık etmesinler. O kadar saçma bir kavga ki. O kadar saçma bir erkek ki yine. Neden senin face hesabına karışıyor sana eskisini kapattırıp kendi açtrtıyor yenisini? Buna ne hakkı var? Sen bir birey değil misin niye özgürlüğünü onun eline veriyorsun?
Kurallar demişsin bir de ne kuralı Allah aşkına? Silkelen ve kendine gel kuzum. Hayatı bir adamın kurallarına göre yaşayamazsın eğer huzurlu ve mutlu olmak istiyorsan.
Bak uzun uzun yazıyorum üşenmeden.
Sana siktir çekebilen bir erkeğin güvenilirliği adamlığı konusuna hiç girmeyeceğim çünkü adam olamaz. Umarım bunun farkındasındır.
1 gün 1 hafta 1 ay sonra gel konuşalım demiş. Sen onun keyfine göre mi girip çıkabileceksin onun hayatına? Pardon da hastırsın ordan. ŞÖYLE ERKEKLERE PABUÇ BIRAKIYORSUNUZ YA. İNANAMIYORUM.
Canım benim bak benim annem kanser. insan böyle şeylerden kendini kaybedip hastanelik olmuyorsa bir adam(!) için hastanelik olmaya da hakkı yok. Ben ne yapiyim öliyim o zaman?
Yapma Allah aşkına.
Defet hayatından onu da. Olmaz yani. Bence. Başkasının kurallarına göre mi yaşayacaksın hayatını? Böyle mutlu olacağına gerçekten inanıyor musun?

Kurallarını konuşacakmışmış...
Facebook hesabını kapatmış tartışma konusuna gel.
Allah sizleri ıslah etsin yavrum.
Ben artık yorum yapamıyorum böyle şeylere.
Ezdirme kendini değmez diyeceğiz gidip çocuğun boynuna atlayacaksın 'sevgilime öyle demeyin yaeee' diye.

Canım hesabını sildikten sonra bilmem kaç gün girmemen gerekiyordu. Girilince aktif olmuş.

Bilgi olsun diye söyledim ,önemi yok o yazdığımın. Çünkü daha önemli sorunların var.

Bu adam için,bu kadarcik küçükbir sorun için hastanelik mi oldun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…