Ayrılık

2 gündür ayrıyız/tartıştık. Ne sizin gibi ayılıp bayıldım, ne hastanelik oldum. Yazmıyorum inat değil mi? O da inat. Üstelik ben küfür de yemedim böyle, yine de kendimi tutuyorum ki basit olmayayım kızdıysam "kızdığımı" anlasın. Valla bu işler kısmet işi, eğer kısmetinde ise trilyon tane kavga et yine de gidemez. Siz de biraz inat edip yazmayın, böyle yapıp da bayılmayın. Ki o küfürü ettikten sonra bence zaten yazmayın/yazarsa da affetmeyin.. Ne demek s..ktir git? Noluyoruz o kim ki?

Son düzenleme:
Aynen bende bunu demek istedim ağlamak yalvarmak sana küfür edeni yüceltmektir nasıl mantık kendini onun çirkin sözleriyle Seviyeni düşürme herşey sende biter giderse gitsin vazgecilmez yapmayın, insan değeri bilmeyenleri.
Saygısı yoksa saygını hak etmıyo demekte

Yaslariniz kac? Ne saygisiz biriyle berabersiniz. Size bunu diyen adamin sizi sevdigini nasil dusunursunuz. Bugun bunu diyen, yarin size neler neler dediginde hepsine yuzsuzce katlanacak misiniz? Askmis, guldurmeyin beni. Bunun adi ask degil, acizliktir

Sevgili gibi degil de kari koca gibi karışmış. Esim bana sil dese silmem, ben ona sil desem o da silmez. Yani bunun kararı senindir. Fazla müdahale ortalığı boyle ediyor iste

Neden hayatinin butun kontrolonu ona verdin ki? SInIrlarini cizmedin. Sen onun kolesi misin? senin kisiligin karakterin yok mu? Face hesabi kisiseldir. Ona karismak dusmez. Haddini asmis sizi de sindirmis. Aramazsa aramasin. Onun gozunde sinmis gibi gorunuyorsunuz bu yuzden parmaginda oynatiyor. Saygisiz adam bir de kufur etmis. Bence evrene salin gitsin boyle birini.

böyle size değersiz bir eşyaymış gibi davranan birisine neden böyle yalvarıyorsunuz? Kendinizin kıymetini bilin.Siz de en az onun kadar değerlisiniz. Facebook'u neden kapattığınızı da anlamadım

Vayy be aşk uğruna hastanelik olma olayı bana hep tuhaf gelmiştir.
Ne aşklar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…