• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık

nuralla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
8
0
1
46
Arkadaslar ilk defa burda birsey paylaşıyorum,annem dahil paylaşacak dertleşecek kimse yok etrafımda daha dogrusu küçük biryerde yaşıyorum birine birşey anlatsam sanki herkesten duyacağım sanıyorum.Problemime gelince eşimle 10 yıldır evliyiz 3 te çocugumuz var 6 ,2 yaş ve 4 aylık.Bu zamana kör topal geldik 2hafta konussak 1 hafta küsüs hemde aynı evde,en son tartïşmamïzda küfürler ,hakaretler havada uçuştu .Yaptıkları kendimi değersiz hissetmeme neden oluyor.En son çocuklarla evden ayrılmak istiyorum dedim oda küçüğü alabilirsin ama digerlerini vermem bana tehdit olarak kullanamassın diyor ayrıca ikimizde dolgun maaşlarla çalışıyoruz ama ortak hesabımız yok ev icin cocuklar için bazen o bazen ben harcıyorum.Ticaretle uğraştığı icin iyi derecede gayrımenkul sahibi bana hicbirsey talep etmeyeceğine dair anlaşma yapalım birde çocuklar bende kalsın ayrılalım diyor yoksa huzur vermez sorun çıkarırmış,çıkarırda biliyorum ne yapacağımı şaşırdım ben huzur için ayrılacağım birde tam tersi olursa diye korkuyorum.

Saygıyı çoktan yitirmişsiniz . O haklara mahkemede hakim karar verir ve çocukları da size vereceğine eminim . Birde kendinize koruma tutun mesaj felan yazıyorsa rahat bırakmayacağı konusunda bunu kullanabilirsiniz .

çekişmeli boşanın..
çocukların kimde kalacağına mahkeme karar verir eşiniz kendi kendine gelin güvey olmasın hem ufaklar zaten size verilir ..
bir avukata danışın..

çocukları mahkeme size verir çnkü 3 ü de küçük ama kaçırma olayı olur mu orasını en iyi siz bilirsiniz

Anca atsın tutsun asla anlaşmalı boşanma 10 yıl 3 çocuk boşanma davanı aç bi de beni tehdit ediyor de bakalım ne yapabilecek bu kadar korkmayın bu asalaklardan siz korkunca kendilerini bi halt sanıyorlar

Esin ticaretten iyi anliyor belli. Cocuklari bile ticarete dokmus resmen karsilikli takas teklif ediyor. Neymis birsey talep etme cocuklarda bende kalsin. Oldu baskaa?? İsi yokusa sur bu kadar uyanik olmaya calismasin !!

Arkadaslar ilk defa burda birsey paylaşıyorum,annem dahil paylaşacak dertleşecek kimse yok etrafımda daha dogrusu küçük biryerde yaşıyorum birine birşey anlatsam sanki herkesten duyacağım sanıyorum.Problemime gelince eşimle 10 yıldır evliyiz 3 te çocugumuz var 6 ,2 yaş ve 4 aylık.Bu zamana kör topal geldik 2hafta konussak 1 hafta küsüs hemde aynı evde,en son tartïşmamïzda küfürler ,hakaretler havada uçuştu .Yaptıkları kendimi değersiz hissetmeme neden oluyor.En son çocuklarla evden ayrılmak istiyorum dedim oda küçüğü alabilirsin ama digerlerini vermem bana tehdit olarak kullanamassın diyor ayrıca ikimizde dolgun maaşlarla çalışıyoruz ama ortak hesabımız yok ev icin cocuklar için bazen o bazen ben harcıyorum.Ticaretle uğraştığı icin iyi derecede gayrımenkul sahibi bana hicbirsey talep etmeyeceğine dair anlaşma yapalım birde çocuklar bende kalsın ayrılalım diyor yoksa huzur vermez sorun çıkarırmış,çıkarırda biliyorum ne yapacağımı şaşırdım ben huzur için ayrılacağım birde tam tersi olursa diye korkuyorum.
Korkulacak bir durum yok seni korkutmak için tehtit ediyor vız gelir tırrısttt gider iyi bir avukata git çocuklar küçük sen vermediğin sürece anlaşmalı olarak zor alır

evet saygıyı kesinlikle yitirdik ama ayrïlmayı istemedigini düşünüyorum benim çocuklarï vermeyecegimi bildigi için sanki işi yokuşa sürüyor ama düzelmek içinde hiçbir çaba sarfetmiyor ,yada ben çok iyi niyetliyim

bu yaştaki çocuklar annesinden ayrılır mı hiç ?
al çocukları nafakayı da kuzu kuzu verecek. sana da hakkını verecek. kabul etme sakın.

Ayrılmayacağın belli , sen en iyisi 4.cocuguda yap :)

Ayrılmayı istemiyorsa adam olsun. Kavga etmeden güzelce ayrılmayı teklif ettiniz mi?

Çocuk üzerinden size yapılan yorumları kınıyorum.Son zamanda belki 2 hafta kötü bir hafta iyisindir. Hep kötü degilmişsin ki...

Çekişmeli boşan
Avukat tut
Çocuklar sende kalır

Çocuklarını bırakmayacaksın değil mi?

evet zaman zaman güzelce konuştuk ama sonrasındada barışıp ayrılmadan vazgeçtik
bizim yılan hikayesine döndü anlayacağınız

Back
X