Arkadaslar ilk defa burda birsey paylaşıyorum,annem dahil paylaşacak dertleşecek kimse yok etrafımda daha dogrusu küçük biryerde yaşıyorum birine birşey anlatsam sanki herkesten duyacağım sanıyorum.Problemime gelince eşimle 10 yıldır evliyiz 3 te çocugumuz var 6 ,2 yaş ve 4 aylık.Bu zamana kör topal geldik 2hafta konussak 1 hafta küsüs hemde aynı evde,en son tartïşmamïzda küfürler ,hakaretler havada uçuştu .Yaptıkları kendimi değersiz hissetmeme neden oluyor.En son çocuklarla evden ayrılmak istiyorum dedim oda küçüğü alabilirsin ama digerlerini vermem bana tehdit olarak kullanamassın diyor ayrıca ikimizde dolgun maaşlarla çalışıyoruz ama ortak hesabımız yok ev icin cocuklar için bazen o bazen ben harcıyorum.Ticaretle uğraştığı icin iyi derecede gayrımenkul sahibi bana hicbirsey talep etmeyeceğine dair anlaşma yapalım birde çocuklar bende kalsın ayrılalım diyor yoksa huzur vermez sorun çıkarırmış,çıkarırda biliyorum ne yapacağımı şaşırdım ben huzur için ayrılacağım birde tam tersi olursa diye korkuyorum.