Ayrilik

Yengec kadini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
5
0
1
27
Beni cok seven bir erkekte bahsedeyim gecen sene bana faceden yazmisti ama ben cevap vermemistim bu sene ayni universtedeyiz ve tekrar yazdi konusmaya basladik sevgili olduk kendisi boga burcu ben yengec burcuyum cok seviyorum oda cok seviyodu belliydi yani hic beni kirmazdi sevdigi bakislarindan belliydi benim telefonuma bir mesaj geldi bi erkekten o zaman bile cok sinirlendi beni kirmamak icin sustu bende tartismalarimizi cok abartiyodum ufacik seyi bile ama en sonunda ayrilalim cok kırgınım sana dedi barisalim diyorum olmuyo istemiyorum diyo pazarteside kahvaltiya gidicektik beraber sizce pazar gecesi tekrar yazsammi pazartesi kahvaltiya gidicektik sozum vardi sana diye napmam lazim akil verin lutfen

Son düzenleme:
Yengec bilmem de Boğa üstüne gitme derim :kahve:
.Konu burçlar degil ama , kırgınlığın sebebini biliyorsanız çözümü de siz bulursunuz
Ve hic bir sey yokmuş gibi kahvaltiya gidelim deyip boğaya kırmızıyı göstermeyin :sopa:

Aramizda hic bir sorun yoktu aslinda tartistigimizda bana hep seni kaybetmek istemiyorum derdi bu ilk ayriligimiz ve sorun benim konulari buyutmem sorunun farkindayim eger pazartesi gunu kahvaltiya davet edersem ve gelirse barisicagimizi biliyorum ama hayir gelmicem derse onun icin zaten coktan bitmistir son bir kez mesaj atsam ayrildik ama arkadas olarakta kahvaltiya gidebiliriz sana sozum vardi ve sozumu tutmak istiyorum yazsam nasil olur sence

Boğa erkekleri şiddete meyillidir aileden gelen sorunları da vardır boğaların.

simdi durduk yere dememıstır sana ayrılalım dıye bunun bır nedenı vardır neden cok kırgınım dıyo once objektıf bır bıcımde onu soyle bence sonra telafı edılıp edılmıycegı ustunde konusalm bence

Back
X