kızlar benim gene yardıma ihtiyacım var çıkamıyorum işin içinden ben bunu faceden silmiştim şifresini biliyorum dayanamayıp ekledim geri ondanda girdim düzellttm herşeyi bzim tam 42 gün oldu ayrılalı dün en yakın arkadaşı geldi yanıma dershanede snnle konuşablrmiyim dedi tabi dedim bunu sana sölediğimi silse beni döver ama haline üzülüyorum dedi sana geri döncek dedi geçen beni aradı ince iş dedi bende şaşırdım dedi napim die bana sordu dedi sewiyomuş böle kavgasız güzelmiş geziomuş ama boşluğu dolduramıyomuş benim.şuanda beni takip ediomuş haziranın sonunda gelince karar wercekmiş beyfendi we ayrıca dönüp dolaşcağım nokta aynı abi demiş ben bu parçaları birleştiremedim kimseyede anlattrmadı arkadaşı sizle paylaşmak istedim dönücek dio bana ama gözlemlicekmiş de beni anlamadım gitti
tatlim tukurdugunu yalama neden onu geri ekledinki biraksaysdin o cok istiosa ekleseydi seni kac kovalasin bosver dusunme bunlari yani yapman gerkeen onu beklemek dil gezmek tozmak sen ona deger verdigin icin o degerli sen onu önemsemesen onun hic bir degeri olmicak..
şimdi ne öğrendim biliomusun dün bunları duydum bugün facesine bi girdim iki kızı sewiomuş liseden benleyken bile birini unutamamış bıktım artık yaşamaktan napıcağımı nereye gideceğimi bilmiyorum ona sadece ağzıma geleni saydım we engelledim artık
nası yani yaa bir insan nasıl iki kişiyi sevebilirki:83:
aslında oraya beni denemek için öle yazmış beyfendi dönücekmişti bana ben hemen atlamışım sazan gibi arkadaşları böle diyo siz söleyin ben iki kızı sewiyorum diyerek insan mı denenir nasl bi anlayış biçimi bu
subat ortasi mart basi gibi ayrildik. Nisan ayina kadar ne o aradi ne ben. Nisan ayinda basladi geri donme isteklerine. Cevap alamadikca, terslendikce hirslandi. Hala ugrasiyor. Simdi artik eski resimlerden benim oldugum kismi kismen silip facete pofil fotografi yapmaya kadar getirdi durumu. Onu affetmeyi gururuma yediremiyorum. surunsun istiyorum.. Kalbimde de ona karsi yalnizca kin ve nefret var sanirim.
subat ortasi mart basi gibi ayrildik. Nisan ayina kadar ne o aradi ne ben. Nisan ayinda basladi geri donme isteklerine. Cevap alamadikca, terslendikce hirslandi. Hala ugrasiyor. Simdi artik eski resimlerden benim oldugum kismi kismen silip facete pofil fotografi yapmaya kadar getirdi durumu. Onu affetmeyi gururuma yediremiyorum. surunsun istiyorum.. Kalbimde de ona karsi yalnizca kin ve nefret var sanirim.
Merhaba kızlar, uzun zaman sonra yazıyorum.Öncelikle sizlere borçlu hissediyorum durumumu haber veremedim kişisel durumlardan dolayı ama tekrar döndüm şimdi buralardayım.
Hikayemi bilenleriniz vardır.Sonuç olarak 8 ay sonra eski erkek arkadaşım yalvar yakar geri döndü ve ben onu istemiyorum ne yazık ki hiç bir şey hissetmiyorum :78: Ne yazık ki diyorum çünkü eğer hissetsem gurur falan yapmazdım barışırdık, o seviyede bir yakarışla çıktı karşıma.
Merhaba mataharicim nasılsın senin son durum ne oldu?Erkeklerin her dediğine inanmayın kızlar...
neden ayrildiniz diye soran arkadasa:
Beni kiskandirmak icin yapmadigini birakmamisti ve en sonunda eski sevgilisinden bile bahseder olmustu. Ve ben o durumdan cok skildim kavga ettik. Bir kac gun konusmadik sonra iyicene gerilen ipler kendiliginden koptu. O da baska konulardan beni kiskandi. Benim guvenim altust oldu falan.
Nasil geri dondu? Bunu bende bilmiyorum bu ne curret :)) Ben onu hic aramadim. Facebooktan sildim engelledim. Msnden de ayni sekilde.. Telefon numarasini sildim. Hic bir sekilde ona ne bir gonderme ne o gorsun diye ayrica bir caba gostermedim. Itiraf etmeliyimki meraktan bakiyordum face ine baskalarinin hesabindan. O surekli bana gonderme yapiyordu zaten. Onlari gordukce daha da soguyordum ondan. O butun beni kiskirtmalarina ragmen benden hic bir tepki goremeyince bana yine bi sekilde ulasmayi basardi. Mailler msjlar, siirler, ask mektuplari.. Ama su kadarini soyleyim guven kalmayinca hic birseyin tadi cikmiyor. Donmeyecegim. Bir daha onu hayatima almayacagim. istedigi kadar ugrassin..
Merhaba mataharicim nasılsın senin son durum ne oldu?
Ben daha çok yeni boşandım canım, hiç arayıp sormuyorum son 2 aydır filan tek iletişimimiz olmadı, ama artık ben de sevmiyorum, başka bir ilişki istiyorum artık inan aklımdan tamamen çıktı o kişi... Artık yalvarsa da sürünse de asla barışmam ama yine de isterim gün gelip benim çektiklerimi çekmesini, sürünür kıvama gelmesini, sırf intikam için. İlle de intikam peşinde değilim ama olsa sevinirim çünkü ödeşmiş oluruz içimde sırf bunun hırsı var. Ne arıyoruz ne soruyoruz şu an birbirimizi, bakalım zaman gösterecek...
Seni de merak etmiştim, epeydir sitede yoktun, şimdi burada görünce çok sevindim. Ve yazdıklarını okuyunca mutlu oldum, seninki hakettiği cezayı bulmuş sonunda, oh olsun :)
En azından bi sonuca ulaşmış sizinki de canım öyle belirsizlik daha kötüydü. En iyisini yapıyorsun bir şekilde pişman olup buluyorlar cezalarını, ki o zaman da bizim hislerimiz bitmiş oluyor. Ben de ille intikam peşinde değilim ama şu an peşimde olması da hoşuma gitmiyor değil, çekiyor cezasını işte.Bir yandan üzülmesini de istemiyorum içim elvermiyor seninle birlikte olamayız demeye.Ama bir yandan da benim peşimde dört dönmesi ve ikna etmeye çalışması işte..Ben nasıl olsa bir şey hissetmiyorum diye rahatım=)
Bu arada annemle babam da boşandılar bi süre önce.Bizimkiler de birbirlerini ne arayıp ne soruyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?