- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
- Konu Sahibi Princess
- #2.641
:84::84:Benim de yeni biten bir ilişkim var nisan ayında tanıştık herşey iyihoş bu arada bu işsizdi yani ruhen bunalıyordu tam tanıştığımız hafta bende işten çıktım ilk sorunlar bununla başladı aslında .bunlardan öncede ikimizde geçmişimizi gelecekle ilgili planlarımızı anlatıp kararlar almıştık bana yeni hat almıştı ben işten çıktıktan sonra eski erkek arkadaşıma cvmi gönderdim mail ile doğal olarak yeni telefonuma ulaştı ve beni aramaya başladı buna ilişkimin olduğunu herşeyi anlattım 1 haftanın sonunda aramaktan vazgeçti tabii faturam çok geldiğinde konuyu ona açtım oda dökümanı inceleriz gerekirse tarifeyi değiştiririz derken bir numaradan sıksık arama sms geldiğini farketti bende dürüst olmak istedim ama ters teptihemen bitirdi ilişkimizi sonra yengem arkadaşlarım girerrk düzelttik sonra dün onun face te biz kız bişiyler yazmış bende sordum kim dedim cvp vermedi bana bunlarla gelme gibi tepki koydu bana cvp vermek yerine kıza mesajlar yazmaya başladı.bende farklı face adresten yani benimolmayan faceten kızları ekledim bu aradada benim bilg uzaktan bağlanıp görebiliyor kontrol altındayım yani bu esnada başka facemin olduğunu gördü yine sildim seni engelledim seni birdaha arama sözleriyle bitirdi
.busefer bende çok sinirlendim hiç beni dinlemeden çocuk gibi herseferinde oldu bitti diyor .bende ayrıldığımı smsle söyledim hiç cvp vermedi beni faceten msnden silmiş
mesaj attım ama çok üzülüyorum neyapıcam bilmiyorum hiç haber alamıyorum oa busefer çok ilgisiz geçensefer böyle değildi .neyapmalıyım sizce arkadaşlar
:84::84::84:
Bu nedir ya herşey çocuk oyuncağı olmuş siz eski erkek arkadaşınızla konuşuyorsunuz cv göndermeyi verin ,bir ilişkiniz varken eskiyle mesajlaşmalar olursa durum bu demekki size güvenmiyordu o yüzden hep takip ediyordu ,onun yaptıklarıda hoş değil ,koskoca insanlar ne istediğini bilmiyor ,kimi istediğini bilmiyor günü birlik aşklar peşinde herkes ,bir ilişki varsa herkes sorumluluğunu alır bu kadar zor mu yürekten sevmek..
Sizin için demiyorum sadece herkes aynı sevmeyi bilenlerde güme gidiyor arada karışıyor maalesef..