- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
- Konu Sahibi Princess
-
- #2.641
:84::84:Benim de yeni biten bir ilişkim var nisan ayında tanıştık herşey iyihoş bu arada bu işsizdi yani ruhen bunalıyordu tam tanıştığımız hafta bende işten çıktım ilk sorunlar bununla başladı aslında .bunlardan öncede ikimizde geçmişimizi gelecekle ilgili planlarımızı anlatıp kararlar almıştık bana yeni hat almıştı ben işten çıktıktan sonra eski erkek arkadaşıma cvmi gönderdim mail ile doğal olarak yeni telefonuma ulaştı ve beni aramaya başladı buna ilişkimin olduğunu herşeyi anlattım 1 haftanın sonunda aramaktan vazgeçti tabii faturam çok geldiğinde konuyu ona açtım oda dökümanı inceleriz gerekirse tarifeyi değiştiririz derken bir numaradan sıksık arama sms geldiğini farketti bende dürüst olmak istedim ama ters teptihemen bitirdi ilişkimizi sonra yengem arkadaşlarım girerrk düzelttik sonra dün onun face te biz kız bişiyler yazmış bende sordum kim dedim cvp vermedi bana bunlarla gelme gibi tepki koydu bana cvp vermek yerine kıza mesajlar yazmaya başladı.bende farklı face adresten yani benimolmayan faceten kızları ekledim bu aradada benim bilg uzaktan bağlanıp görebiliyor kontrol altındayım yani bu esnada başka facemin olduğunu gördü yine sildim seni engelledim seni birdaha arama sözleriyle bitirdi .busefer bende çok sinirlendim hiç beni dinlemeden çocuk gibi herseferinde oldu bitti diyor .bende ayrıldığımı smsle söyledim hiç cvp vermedi beni faceten msnden silmiş mesaj attım ama çok üzülüyorum neyapıcam bilmiyorum hiç haber alamıyorum oa busefer çok ilgisiz geçensefer böyle değildi .neyapmalıyım sizce arkadaşlar :84::84::84:
En azından bi sonuca ulaşmış sizinki de canım öyle belirsizlik daha kötüydü. En iyisini yapıyorsun bir şekilde pişman olup buluyorlar cezalarını, ki o zaman da bizim hislerimiz bitmiş oluyor. Ben de ille intikam peşinde değilim ama şu an peşimde olması da hoşuma gitmiyor değil, çekiyor cezasını işte.Bir yandan üzülmesini de istemiyorum içim elvermiyor seninle birlikte olamayız demeye.Ama bir yandan da benim peşimde dört dönmesi ve ikna etmeye çalışması işte..Ben nasıl olsa bir şey hissetmiyorum diye rahatım=)
Bu arada annemle babam da boşandılar bi süre önce.Bizimkiler de birbirlerini ne arayıp ne soruyorlar.
Bu nedir ya herşey çocuk oyuncağı olmuş siz eski erkek arkadaşınızla konuşuyorsunuz cv göndermeyi verin ,bir ilişkiniz varken eskiyle mesajlaşmalar olursa durum bu demekki size güvenmiyordu o yüzden hep takip ediyordu ,onun yaptıklarıda hoş değil ,koskoca insanlar ne istediğini bilmiyor ,kimi istediğini bilmiyor günü birlik aşklar peşinde herkes ,bir ilişki varsa herkes sorumluluğunu alır bu kadar zor mu yürekten sevmek..
Sizin için demiyorum sadece herkes aynı sevmeyi bilenlerde güme gidiyor arada karışıyor maalesef..
Annemlerinki kesinlikle bizimkilerden farklı bi durum ama işte kaç yıllık evlilikler bile bitebiliyor, elbet zamanla geçiyormuş acısı.Böyle konuşabileceğimi hiç düşünmezdim ama oluyormuş işte.Sizin zaten son dönemlerde oyuncağa dönmüştü eşin yüzünden. Kusura bakma haddime de değil kötü konuşmak ama artık erkeklere bu şekilde daha rahat bakmaya başladım.Benim de deliler gibi üzüldüğüm ilişkim ilk ilişkimdi çünkü.Pişmanlık da kalmadıysa zamanla içinde bi sevgi de kalmıyor. Ve geri dönüp yalvardığında gözünde daha da düşüyor.Mesela msnde yazıyor cevap vermiyorum arıyor mesaj atıyor, hala sevgiliymişiz gibi konusuyor.Arada telefonda konuşuyoruz, kapatırken öptüm diyor, ben cevap vermiyorum inatla ben de öptüm diyene kadar kapatmıyor.Ben de demiyorum sonunda kapatıyor.O kadar gurursuz olmuş ki gözümde büyüttüğün kişilik artık anlayamıyorum kendi kendine nasıl bu hale getirdi.Keşke zamanında 2miz de birbirimizi severken böyle olsaydı ne diyim geçti gitti hislerim elimde değil.Uzun yıllar süren bir evlilikten sonra boşanmak apayrı bir şey, üzüldüm bu duruma, umarım hayırlısı olur. Benim durumumda yaşadığım şey evlilik gibi değildi ki, kendimi boşanmış değil uzun süren bir ilişkiden çıkmış gibi hissediyorum sadece, evlilik bitti diye üzülmüyorum çünkü insan güzel anılarına üzülür,benimse neredeyse hiç güzel anım yok. Çünkü bizim ilişkimiz tamamen kendini tüketerek bitti. Artık ben de çok daha iyi hissediyorum, zamanında elimden geleni yaptım düzelmesi için ama olmadı o yüzden içimde pişmanlık kafamda soru işareti yok. Şu saatten sonra araması belki de sinirimi bozar çünkü hiç yaşanmamış varsaymak o insanı yoksaymak daha kolay geliyor bana.
Peşinden koşması ve ikna çabalarının sana kendini iyi hissettirmesi çok normal. Zamanında çok üzüldün, şimdi biraz da sana geldi gülme sırası. Onun için üzülme, elinde değil belki bu çünkü yaşanmışlıklar var, bir zamanlar o senin için değerli bir insandı. Ama yine de üzülme çünkü o kadar değerli bir insan olsa zamanında hata yapmaz seni kaybetmezdi. Sen yeterince çabaladın şimdi biraz üzülsün bence, o pişmanlığı yaşasın beyefendi. Sen de hep mutlu ol, artık mutlu olma sırası sende...
Geri dönüyorlarmış cidden pişman oluyorlarmış deli gibi herkesin dediği gibi ama fayda etmiyormuş işte=) Seninki de geç kalırsa senin içinde artık bir his kalmaz ve üzülmezsin. Sen hala onu severken dönerse de zaten mutlu olursunuz. Yani her durumda ayrılıklar mutlu sona ulaşıyormuş bunu anladım =)senn durumunu da görünce acayip umut doldu içime iyimi kötümü bilmiyorum :)
Annemlerinki kesinlikle bizimkilerden farklı bi durum ama işte kaç yıllık evlilikler bile bitebiliyor, elbet zamanla geçiyormuş acısı.Böyle konuşabileceğimi hiç düşünmezdim ama oluyormuş işte.Sizin zaten son dönemlerde oyuncağa dönmüştü eşin yüzünden. Kusura bakma haddime de değil kötü konuşmak ama artık erkeklere bu şekilde daha rahat bakmaya başladım.Benim de deliler gibi üzüldüğüm ilişkim ilk ilişkimdi çünkü.Pişmanlık da kalmadıysa zamanla içinde bi sevgi de kalmıyor. Ve geri dönüp yalvardığında gözünde daha da düşüyor.Mesela msnde yazıyor cevap vermiyorum arıyor mesaj atıyor, hala sevgiliymişiz gibi konusuyor.Arada telefonda konuşuyoruz, kapatırken öptüm diyor, ben cevap vermiyorum inatla ben de öptüm diyene kadar kapatmıyor.Ben de demiyorum sonunda kapatıyor.O kadar gurursuz olmuş ki gözümde büyüttüğün kişilik artık anlayamıyorum kendi kendine nasıl bu hale getirdi.Keşke zamanında 2miz de birbirimizi severken böyle olsaydı ne diyim geçti gitti hislerim elimde değil.
Geri dönüyorlarmış cidden pişman oluyorlarmış deli gibi herkesin dediği gibi ama fayda etmiyormuş işte=) Seninki de geç kalırsa senin içinde artık bir his kalmaz ve üzülmezsin. Sen hala onu severken dönerse de zaten mutlu olursunuz. Yani her durumda ayrılıklar mutlu sona ulaşıyormuş bunu anladım =)
.3 kelimeyle bitirdi zaten soğudum,sıkıldım,sevmiyorum ..bunun içinde umut vardır umarım..
.
Aynısı. Evet aynısı. 3 yıldır çıkıyorduk ve sıkıldım artık aşık değilim diyerek bitirmişti.Sonuçları malum geçmiş olsun onlara.
Giden gitmiştir demek kolay, o an ayrılık acısıyla çoğumuz o şekilde düşünemiyoruz ama. Ortada bir sevgi varsa insan illa ki geri dönmesini istiyor.
zeze benim eski erkek arkadaşım da kendini kısa süreli ilişkilere vermiş bana dönmediği süre içinde, ben başkalarından duydum sonradan. Uzunca bir süre görüşmedik ve o sırada kimden hoşlandı ne yaptı bilmiyordum, yenilerde öğrendim. Bunlar kaçış çabası erkekler için genellikle, eskiyi unutamayıp yeni ilişkiler arıyorlar sonra o da olmuyor eskisine dönüyorlar. Ayrılan taraf her zaman belli bi vicdan azabı duyduğu için kolay kolay başkasından hoşlanamıyor.(tabi sıkıldım gibi gereksiz sebeplerde ayrıldıysa, aldatma falan varsa o apayrı bi konu) Ama onun dışında ben terkedilen taraf olarak zamanında onun için üzüldüm ve şu an hoşlandığım başkası var. Geçici bir heves midir bilemem ama şu an eski erkek arkadaşımla arkadaştan öteye hislerim yok iken, hoşlandığım kişi benim için hayatımın odak noktası oldu.
baya bir önce girmişim en son buraya ve neler yazmışım bu başlık altında zaman o kadar çabuk geçmiş ki yazdıklarımın şimdi hiç önemi yok vala hi çok mutluyum:90:
ne olmştu ne kadr gçtki zaman :)
ocak 2010 da ayrılmıştık daha doğrusu terk edildim beni bırakmıştı eski yazdılarıma baktım şimdi gerçekten değmiyor.
ne olmştu ne kadr gçtki zaman :)
ay bir sürü yazmışım yok dönmedi 2 ay sonra başka biri ile olmaya başladı o kızda söylediklerine göre ona hiç uygun olamayan bi tip en son salantıda her şey diye duydum ama bi önemi yok artık
[SUP][/SUP]
yani hala o kızla çıkıyor ?
bende böyle diyebilsem keşke :)şöyle diye biliyorum aralıkta askere gitti askere giderken sallantıdaydı mayıs sonu yeni geldi hala çıkıyorlar mı bilmem çıkıyordur sanırım aman seviyordur belki napayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?