Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu nedir ya herşey çocuk oyuncağı olmuş siz eski erkek arkadaşınızla konuşuyorsunuz cv göndermeyi verin ,bir ilişkiniz varken eskiyle mesajlaşmalar olursa durum bu demekki size güvenmiyordu o yüzden hep takip ediyordu ,onun yaptıklarıda hoş değil ,koskoca insanlar ne istediğini bilmiyor ,kimi istediğini bilmiyor günü birlik aşklar peşinde herkes ,bir ilişki varsa herkes sorumluluğunu alır bu kadar zor mu yürekten sevmek..

Sizin için demiyorum sadece herkes aynı sevmeyi bilenlerde güme gidiyor arada karışıyor maalesef..

senn durumunu da görünce acayip umut doldu içime iyimi kötümü bilmiyorum :)

BEN neyapabilirim hatamı düzeltmek için diye yazarken sen direk eleştirmişsin arkadaşım . neyse.dün akşam tekrardan msn eklemiş beni öylece yazmadan duruyor.neyapacak bilmiyorum nasılsın dedim ama hiç cvp vermedi

Annemlerinki kesinlikle bizimkilerden farklı bi durum ama işte kaç yıllık evlilikler bile bitebiliyor, elbet zamanla geçiyormuş acısı.Böyle konuşabileceğimi hiç düşünmezdim ama oluyormuş işte.Sizin zaten son dönemlerde oyuncağa dönmüştü eşin yüzünden. Kusura bakma haddime de değil kötü konuşmak ama artık erkeklere bu şekilde daha rahat bakmaya başladım.Benim de deliler gibi üzüldüğüm ilişkim ilk ilişkimdi çünkü.Pişmanlık da kalmadıysa zamanla içinde bi sevgi de kalmıyor. Ve geri dönüp yalvardığında gözünde daha da düşüyor.Mesela msnde yazıyor cevap vermiyorum arıyor mesaj atıyor, hala sevgiliymişiz gibi konusuyor.Arada telefonda konuşuyoruz, kapatırken öptüm diyor, ben cevap vermiyorum inatla ben de öptüm diyene kadar kapatmıyor.Ben de demiyorum sonunda kapatıyor.O kadar gurursuz olmuş ki gözümde büyüttüğün kişilik artık anlayamıyorum kendi kendine nasıl bu hale getirdi.Keşke zamanında 2miz de birbirimizi severken böyle olsaydı ne diyim geçti gitti hislerim elimde değil.
senn durumunu da görünce acayip umut doldu içime iyimi kötümü bilmiyorum :)
Geri dönüyorlarmış cidden pişman oluyorlarmış deli gibi herkesin dediği gibi ama fayda etmiyormuş işte=) Seninki de geç kalırsa senin içinde artık bir his kalmaz ve üzülmezsin. Sen hala onu severken dönerse de zaten mutlu olursunuz. Yani her durumda ayrılıklar mutlu sona ulaşıyormuş bunu anladım =)

3 kelimeyle bitirdi zaten soğudum,sıkıldım,sevmiyorum ..bunun içinde umut vardır umarım..

3 kelimeyle bitirdi zaten soğudum,sıkıldım,sevmiyorum ..bunun içinde umut vardır umarım..
.
Aynısı. Evet aynısı. 3 yıldır çıkıyorduk ve sıkıldım artık aşık değilim diyerek bitirmişti.Sonuçları malum geçmiş olsun onlara.

Son düzenleme:
bazı özel sebepler hariç biten bir ilişki sonrası ayrıldıktan sonra geri getirme çabasını pek anlamış değilimdir..yolunda gitmeyen bişiler vardır, çifler birbirlerine uygun olmadıkları kanısına vardıkları noktada yollarını ayırıyorlarsa niye geri dönsünler ki niye dönmesini isteyim bekliyeyim ki ... biten bitmiştir giden gitmiştir gidenleri uğurlamak lazım ki gelen ayakta kalmasın dimi

giden gitmistir önümüzdeki maclara bakalim...

demesi kolay biliyoruz hepimiz ama eger sevgi varsa siz hic birsey yapmadan gelecektir gelmezse sevmiyordur aci bir gercek

Giden gitmiştir demek kolay, o an ayrılık acısıyla çoğumuz o şekilde düşünemiyoruz ama. Ortada bir sevgi varsa insan illa ki geri dönmesini istiyor.

zeze benim eski erkek arkadaşım da kendini kısa süreli ilişkilere vermiş bana dönmediği süre içinde, ben başkalarından duydum sonradan. Uzunca bir süre görüşmedik ve o sırada kimden hoşlandı ne yaptı bilmiyordum, yenilerde öğrendim. Bunlar kaçış çabası erkekler için genellikle, eskiyi unutamayıp yeni ilişkiler arıyorlar sonra o da olmuyor eskisine dönüyorlar. Ayrılan taraf her zaman belli bi vicdan azabı duyduğu için kolay kolay başkasından hoşlanamıyor.(tabi sıkıldım gibi gereksiz sebeplerde ayrıldıysa, aldatma falan varsa o apayrı bi konu) Ama onun dışında ben terkedilen taraf olarak zamanında onun için üzüldüm ve şu an hoşlandığım başkası var. Geçici bir heves midir bilemem ama şu an eski erkek arkadaşımla arkadaştan öteye hislerim yok iken, hoşlandığım kişi benim için hayatımın odak noktası oldu.

ya bende böyle olmak istiyorum gelsin ama istemiyim..

baya bir önce girmişim en son buraya ve neler yazmışım bu başlık altında zaman o kadar çabuk geçmiş ki yazdıklarımın şimdi hiç önemi yok vala hi çok mutluyum :90:

ay bir sürü yazmışım yok dönmedi 2 ay sonra başka biri ile olmaya başladı o kızda söylediklerine göre ona hiç uygun olamayan bi tip en son salantıda her şey diye duydum ama bi önemi yok artık

[SUP][/SUP]
ay bir sürü yazmışım yok dönmedi 2 ay sonra başka biri ile olmaya başladı o kızda söylediklerine göre ona hiç uygun olamayan bi tip en son salantıda her şey diye duydum ama bi önemi yok artık

yani hala o kızla çıkıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…