gittim iş çıkışına (1 saat bekledikten sonra karşımda gördüm onu ) , 2 kere sarıldım ona . onun yannda yürüdüm 15 dakika hem ona sordum "işin nasıl geçti " "naaptın , ne ettin " o da cevap verdi anlattı bazen o bana sordu "staj işini naaptın " gibi . hiç ayrılıktan bahsetmedm , barışalım demedim , gülümsedim , gözlerim doldu ama ağlamadımevinin önüne geldiğimizde tekrar öptüm yanaklarından tekrar sarıldık birbirimize o eve doğru yürümeye başlamışken tekrar bir kere döndü ve baktı bana gözgöze geldik , sonra arkamızı döndük ve yürüdük tekrar umarım o da anlar artık ne kadar pişman olduğumu yaptıklarımdan dolayı. acaba onla son bi kez uzun uzun yüz yüze görüşmeli miyim ? ona çok pişman olduğumu , hatalarımdan ders aldığımı ve onun kıymetini anladığımı söylemeli miyim ? yoksa artık onun kararına mı bırakmalıyım ??
ya uğurlayacaktım ama geç binecekmiş otobüse daha bilet de almamış eve dönüp bilet arayacakmış o yüzden sadece eve kadar yürüdüm yanında . . .
sordu bana "ne kadardır burda bekliorsn " diye "5 te geldim" dedim "1 saattir beklior msn " dedi "eevet "dedim yani anlamıştır ne kadar değerli olduğunu benim için.
sanırım haklısınız ayrı olsam da ona arkadaş(mışım) gibi değer verdiğimi bilmesi lazım. 18 mayıs yıl dönümümüz olacktı kim bilir belki de o zmana kadar beni özlediğine, bir şans daha verebileceğine karar verir .
ya biraz yalnız kalmaya , yalnızlığı tatmaya da ihtiyacı var (ben onu çok sıktığım için) eğer beni , benim onu sevdiğim kadar seviyorsa dönecektir.
keşke beklemek , zamana bırakmak bu kadar acı vermeseydi bana o zaman beklemek daha kolay olurdu . . .
peki kızlar sabrettik bekledik diyelim, o da döndü diyelim. bu arada başkalarıyla da birlikte olduysa, aşık olmadıysa bile cinsel birlitelik yaşadıysa napcaz? sindirebilir misiniz böyle bişeyi?
sindiremem ben heralde ama bence de seviyorsa yapmaması lazım
ama ya başkasıyla olmayı denedikten sonra bizim kıymetimizi anlayıp bize dönerse ??
valla kendi açımdan konuşayım 18 mayıs yıl dönümümüz olacaktı . o zmana kadar adımı o attı attı, atmadı yüz yüze konuşmayı teklif edicem. ne yapayım çok sevmişim keratayı senağlama
yanı cnm yaa sevınce ınsan ne gurur tanıyo nede baska bısey valla kaybetmemek ıcın her yolu denemekde ıstıyo ıns barısırsınız :teytey:
peki ayrılık ortak kararsa ama siz pişman olup barışmak için yalvarırsanz ve o kabul etmezse ??
yine de bırakırsanz geri gelme ihtimali vaar mıdır ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?